Teenage Mutant Ninja Turtles másodszor, 5 másodpernyi új anyag

Nem kell elborulni, csak egy kicsit másmilyen TMNT tesert kaptunk, mint a múltkori. A felépítés ugyanaz, a teknőcök ugyanazok, Megan Fox is stimmel, csak pár friss képkocka akad. Várjuk az igazi második trailert inkább, de aki a nagyon kíváncsi a filmre az ezt se hagyja ki.

Mellesleg a trükkök teljesen GI Joe “kalibernek” tűnnek.

human
írta
2014. 05. 01. 04:14
megjelenés
1
hozzászolás


Egy hozzászólás a(z) “Teenage Mutant Ninja Turtles másodszor, 5 másodpernyi új anyag” bejegyzéshez

  1. emlékszem, amikor 4-5 éves koromban egyik szombat reggel kitotyogtam a tv-hez és ledöbbenve bámultam, hogy nem hiszem el, hogy magyar tévén ilyen izgalmas rajzfilmet adnak (akkoriban itthon szinte semmi nem ment, pro7 és német RTL meséken kellett felnőni). Akkor persze imádtam a sorozatot és megmaradt egy nagyon kellemes emléknek, ennek ellenére egyáltalán nem tűnik ez ellenszenvesnek, hiába teljesen “más” (milyen is legyen manapság).

    Szerintem a karakterek megmaradnak szerethetőnek, a sztori mellé meg olyan lesz, amilyen, de bugyuta látványfilmnek másfél órára valószínűleg nem lesz vele gond. Ennek ellenére én egyelőre nem látom benne a GI Joe-szerű franchise-t, érdekes egyáltalán, hogy mojon is 100M fölé lőtték simán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.