Aaron Williamson lesz a T-800-as

Avagy “Arnold” fizimiskát kerestek ismét az fémvázra húzott élőszövetnél. A testépítő csávó eléggé lelkesnek hangzott: “Thanks to an amazing team of people who help me get better each week, both physically & creatively, I’ll be playing a T-800 (Terminator) in the upcoming production ‘Terminator: Genesis’. I’m extremely grateful & motivated as this new chapter begins to take shape.”

27 hozzászólás a “Aaron Williamson lesz a T-800-as” bejegyzéshez

 1. KibBBBbaszott szar választás…Arnoldnak ennél a kománal sokkal bengább feje volt, főleg az első részben. Ridegebb tekintet,egész pofaberendeződés sokkal mogorvább, erőszakosabb mint ennek a pózer teu-Tóni-nak.

  V.Diesel / Dwajne Rock nyerőbb választás lett volna.
  Ez a film idáig egy hulladék banda úgy ahogy van.
  Egy normális szinészt nem nagyon találni benne aki a szerepre csak legalább! legalább megközelíteni a régi alapfilmet.
  Most sem sikerült bepalizniuk…

 2. vagy ahogy Cameron először tervezte, egy alacsony vékony testbe bújt Terminatort, hogy minél könnyebben el tudjon vegyülni .

 3. 3: Nagy ötlet, tényleg ezt kéne inkább megcsinálni.

  Ez a manus meg… :D Rohadt nagy röhej lesz ez a film egy ilyen gárdával. Ez a plakát is micsoda… Mint valami ZS-kategóriás utánzat promója, halál komolyan. Olyan az egész, mint egy szaros Asylum cucc. Biztos, hogy ezzel nem ugratnak be a moziba.

 4. Idén már a magyar mozikba két Asylum film is (amiről tudok) beszívárgott. Ma már a forgalmazók minden gagyit behoznak (mivel olcsóbb a bemutatás), amiért normális íélő képességű ember egy kannyit se fog fizet. Bezzeg a jobb filmekért a dvd kiadásra kell várni. Itt tartunk jelenleg. Akármilyen pocsék lesz ez a film, menni fog idehaza is, míg egy Sabotage-t meg várhatunk ítéletnapig, hogy nagy vászonra kerüljön nálunk.

 5. No de Uraim ez csk egy plakát ez nem jelenti azt , hogy nem lesz jó a film !!!!!!!

 6. Ezt a fizikumot nálunk nem testépítőnek hívják, hanem hobbi kokszosnak.

 7. Dániel Gregorits: Arról nem is beszélve, hogy ez csak egy fan made plakátnak néz ki.

 8. Nem lehet hogy ennek a fazonnak csak a teste “kell”? és Arnold feje lesz rárakva, mint pl. Amerika Kapitánynak amikor még vézna volt.

 9. nem hivatalso plakát, de hát ez ránézésre is világos. Aki ez alapján elírta a filmet annak sorry.

 10. Hát nem tudjuk ki lesz Arnold. Azt mondta elvileg öregszik az élő szövet, de az is lehet, h az öreg katona lesz akiről az első T-800-as szériát mintázták.

 11. Szerintem is csak a testét adja a filmhez! Igaz,addig még szedjen sok cuccot! :D
  S ahogy a srác angolul leírta, hogy Ő lesz “egy” T-800-as gép, nem biztos, hogy csak egy lesz, vagy ha lesz több is, akkor az a bizonyos lesz! :D

 12. Hányok már az ilyen “epikus” filmcímektől. Még akkor is, ha most talán tényleg lesz valami köze a filmhez.

 13. ó már, hogy örül neki. eleve az a csoda hogy felfogja egyáltalán.
  szorítja ki az izom az agyat.

 14. Látom valaki megtalálta youtube-on a terminator face tutorialt PS-hoz…
  A srác meg egy tucatgyúrós valami teremből, Józsi-01 rendszámos BMW-vel.

 15. Egy szó: gagyi.

  Két jó dolog van az új terminátor filmekben: az egyik, hogy elég sok idő eltelt az eredetiek megjelenése óta, illetve a szereplő gárda is csak nyomokban egyezik.
  Így az embernek nincs olyan érzése, mintha megerőszakolnák az eredeti filmeket (mint mondjuk a Hangover esetében, ahol iszonyatos baklövésnek érzem, hogy megpróbálták folytatni az elsőt…), mert a címém kívüll nem sok közös van bennük.

 16. Roland Kickinger még hasonlított is fejre is meg testre is. Ez meg egy koksztól felpuffadt fasz. Komolyan, egy kedd esti legalja Dolph Lundgren filmbe sem menne el mellékszereplőnek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.