Hulk hangja elszólta magát?

Lou Ferrigno adja majd a zöld szörny hangját az Avengers: Age of Ultronban is, viszont egy interjúban elszólta magát, aminek gondolom a Marvel nem örül:

Now because [Hulk] saved the day [in the first Avengers] they’re making another solo Hulk movie after the second Avengers comes out.

Avagy mivel az Avengers 1-ben Hulk hathatós segítségével győztek ezért az Ultron után újabb különálló filmet kap a mérges csávó.

Sajnos nem ilyet:

human
írta
2014. 05. 03. 04:08
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “Hulk hangja elszólta magát?” bejegyzéshez

 1. Iron Man óta a Marvel megszokta találni az adott filmjéhez passzoló rendezőt (kivéve az IM3) ezért bizakodó vagyok, az előző két gyenge kísérlet ellenére is. Rufallo is jó mint Banner, csak egy fasza forgatókönyv kell.

 2. intelligens hulk egy különálló filmben? hol lehet venni a jegyet? :D végre lesz más is marvelnél újra mint csak az ironman, kapitány meg thor, már unalmas felállás volt, jöhet a guardians mellé

 3. Szerintem még Edvard Norton volt a legjobb, még jobban illet is rá a karakter, mivel emberként kis vékony, törékeny, gyenge, míg Hulkként meg pont az ellenkezője. Ruffalo meg pufókabb, más az alkata, de viszont jól játszik (bár Norton ebben is üti szerintem). Csak ha jól tudom Norton több pénzt akart és ezért leváltották.

 4. Király! Az utolsó Hulk mozi bár nem a legjobb Marvel, nálam simán ütötte az Iron Man 1-2-t, a Thort és az első AmKapot.

 5. Jaja, sztem is jo volt a Nortonos Hulk. Nagyon varo mar vmi ertelmes folytatasra. Bar en sajnalom, hogy lecsereltek, magasan jobban illet hozza a szerep.

 6. Tehát Ferrigno véletlenül elkottyintotta azt, amit úgy nagyjábból százból kilencvenkilenc ember amúgy is biztosra gondolt.

 7. Planet Hulk, de jó lenne, ha pedig utána Wolrd war Hulk maga lenne az álom :-)

 8. Nem lesz itt Planet Hulk meg World War Hulk. A csapatban fogjak tartani, ami ezekkel a sztorikkal nem menne. Plusz Thanost keszitgetik elo itt a hatterben, szoval nem illene bele a Hulk sztori…
  Egy Hulk-Shield filmet tudok elkepzelni.

 9. Az Avengers 2 conceptjei közt volt Hulkbuster armor, és most hogy behoznak új arcokat az Avengersbe, valamint láthatjuk majd a Guardians of the Galaxy-t (tehát nyitnak az űr-marvel felé), simán elképzelhető egy Planet Hulk. Egyrészt epik sztori, másrészt belefér spinoff kategóriába. Az egyik legjobb Hulk-os sztori, kajálnák a népek (szvsz)

  #LasDen Hulk-Shield, miután a Shield gyakorlatilag átment Hydrába? Jó, oké, várjuk meg a sorozat végét, még van remény :)

 10. Én ez mellé egy dologban bízom még mert, hogy A Hulk a legkirályabb,m méghozzá kapunk egy Jen Watsont aka. She-Hulkot mellé jaj de szép volna :álmodozik és csorog a nyála:

 11. Még mindig az egyik kedvenc Marvel filmem a Norton féle Hulk. A folyton menekülő, bujkàló, 60 kilós Bruce, a folyton a fejére huzott kapucnival. Ezzel szemben amikor az Avengersben először megjelent Ruffalo a világ háta mögött a kis öltönyében mint egy jól lakott óvodás. Na az nagyon karakter idegen volt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.