31 hozzászólás a “Játék: Call of Duty: Advanced Warfare” bejegyzéshez

 1. Bizony ellopja. Évek óta hányok a játéktól és addig nem is fogom megvenni, amíg le nem cserélik a régi motort (ez lesz a jel, hogy nem csak évenként fossák a szart, hanem törődnek is vele). Ha KS nem lenne, akkor a trailer első nézés után menne a kukába. Így viszont… mindenesetre én örülök neki.

 2. mondjuk vicces, hogy úgy tűnik, hogy kevin spacey lesz a “bad guy” karakter, de amit mond a trélerben, az úgy nagyjából úgy igaz ahogy van…:)

 3. Majdnem biztos vagyok benne, hogy a szövegének egyes elemei egy az egyben a House of Cards-ban is elhangzottak. A legelső mondat, vagy a freedom-os rész. Nem tudom, hogy szándékos-e, vagy csak már itt se tudnak eredetit alkotni a CoD-osok :)

  Mindenesetre jó kis trailer, de csak Spacey miatt.

 4. Én speciel marhára unom ezt a játékot. Már fogom a fejem, amikor nagy nehezen rászánom magam,hogy kipróbáljam aztán megyek megyek a pályán majd valami felrobban vagy épp eltűnik alólam a föld, a játék belassul,”én” meg zuhanok legalább 3 mérföldet, a végén pedig még egy tartálykocsi is rám eesik. Aztán sötétség. Halk sóhajok, nyögések. Homályos kép. Feltűnik az egyik csapattársam: “Ár jú ól rájt men?” Kihúz a törmelék alól. A másik társam odadob hozzám egy új fegyvert legalább 500 tölténnyel és már rohaunk is tovább…….????

 5. Már megint? Jó hogy nem már havonta jönnek ki ezek. Minden rész tökre ugyanaz, lehúzás az egész. A Modern Warfare 1 óta nem volt nagy dobásuk.

 6. Ezt egy teljesen más fejlesztő cég csinálja mint az eddigi szériákat (sledgehammer games). Úgy tudom nem is 1 hanem talán 3 év alatt csinálták. A fanyalgókat nem nagyon értem. Ez nem is gameplay volt, csak egy teaser videó lényegében. A megjelenés még relatíve sokára. Miért kell előre temetni az aktuális epizódot? Ezt magyarázza el valaki. Abba már nem is akarok belemenni, hogy a magyarok elég tetemes hányada az AAA címek nagy részét úgyis csak lelopja… Ennyit az “off-ról”. A trailer szerintem egész epikus lett, Kevin Spacey pedig igencsak üdítő színfolt:)

 7. Peach: A játékok 2 év alatt készülnek, mert kétévente váltják egymást a fejlesztők (Treyarch – Infinity Ward), de ennek ellenére az utóbbi 3-4 egy halom fos volt. A multiplayerről el mondtak mindent ezerrel, vinnyogó 12-éves szarzsákok ellepik a szervereket… de a single is kalap nulla. Főleg, hogy ugyanaz a grafiai és gépmotor már vagy négy éve… hol élnek ezek? Ó, igen, kb. luxusvillákban, mert a CoD-ot zabálja a sok elkényesztett hülyegyerek mint a nokedlit.

 8. A trailer tetszett. Hight tech kütyük tetszettek. Kíváncsi vagyok mennyi újítást mernek beválalni az eredeti COD recepthez képest.

 9. Úgy nézem a CoD-ot divat lett utálni :d én sem kedvelem különösebben a sorozatot (a 4 (Modern Warfare) volt az utolsó kedvencem :P), de nem is fogok idejönni fanyalogni, mert minek.

 10. Venom: Peach azt írta, hogy most ezt más fejlesztette, s készítette el! Most vagy csak név változás történt a két fejlesztő egyikénél, vagy tényleg új csapat készíti! S akkor bizony nem biztos, hogy két év alatt kell nekik elkészíteni! Lehet már pár éve készítik, mivel tudták, hogy 2014-ben ők fogják kiadni, mivel a másik csapat szerződése lejárt stb. Én ilyenre gondolok!

  Mondjuk a faxom, hogy gondolom ehhez is már bivaly gép kell?!

 11. Venom: Nem ártott volna utánaolvasnod. Tavaly bejelentette az Activision, hogy 3 csapat fog Call of Dutyt készíteni, tehát minden bandának 3 éve van egy epizód legyártására. Ezért az epizódért a Sledgehammer felel, jövőre a Treyarch, utána pedig az IW fogja produkálni magát.

 12. MW2 óta hányok tőlük én is, főleg attól a kula motortól. Viszont ezt tényleg más cég csinálta, 3 év , alatt, és bár nem tudom 100%-ra, de ez tök új motornak tűnik. UE3-mal ezt aligha lehetne összehozni.
  Amúgy nekem most valamiért bejön. Lehet mert tegnap este néztem meg a Túlélőt…

 13. Atyavilág… a COD sose UE3-on futott, annak idején a Quake engine-t vették meg, de mára már valószínűleg John Carmack sem ismerne rá, annyi mindent újraírtak benne (többször is).

  Ezen is elsőre látszik, hogy teljesen új a bevilágítási rendszer és az anyagok kezelése, sokkal jobban néz ki mint tavaly a Ghosts. Szebbek a színek, a kontraszt, a fények, meg a különféle effektek (tűz, füst stb) is meggyőzőbbek lettek.

 14. Szerintem ez is kurva jó lesz,a hogy az összes többi. Hangulatos, látványos, változatos, izgalmas és akciódús…
  Mi kell még?
  Ez fasza lesz! Én várom :)

 15. ha már játékok.

  talán a Need For Speed volt az első aki ráállt erre az 1-2 évente kell egy új játék a népnek divatra.

  és azóta a CoD és MoH is rálépett erre az útra.

  hiába szuperrealisztikus és hihetetlen jó grafika, ha mindig ugyanaz a sztori, mindig csak előre kell menni és lőni.
  tök lineáris az egész.

  esetleg ha végre más nemzettel is lehetne harcolni amerika ellen.

  én személy szerint ezért nem adok ki újonnan 10 ezer forintot.
  1-2 ezer forintot megérne.

  ott van pl a Far Cry 3 , ahol oda mész és azt csinálsz amit akarsz , vagy a Bioshock ami új színt hozott az FPS világába.

 16. Ha abba is hagyják csak azért, hogy pár év múlva elkészüljön a várva várt folytatás, azután jöjjön egy utolsó rész. Vagy ez meg csak a filmekre jellemző?

 17. Ennek a stúdiónak inkább filmeket kéne csinálnia nem játékot. Baromi jó akció filmek lehetnének ezekből, de úgy ahogy játékként prezentálják ezeket marhára nem működnek.

 18. Igaz, tényleg nem UE3 motor alatt futott, hanem IW alatt. Attól még borzalmasan elmaradott volt az összes játék a korától…

 19. Szerintem még ma sem nevezhető csúnyának a CoD 4 (ami lényegében elindította ezt a fajta fejlesztési stratégiát), viszont már egy telefonon is elfut. A baj csak az, hogy a grafika (és még inkább a fizika!!) gyakorlatilag semmit sem javult azóta, ellenben a gépigény iszonyatosan megnőtt. (A Ghost az első patch-ig csak 6+ GB RAM esetén volt hajlandó települni… OMG!)

  Önmagában a régi engine nem feltétlenül lenne probléma, lásd Batman Arkham játékok. A lassan 10 éves UE3 hajtja, mégis gyönyörű, és a gépigénye a korához igazodva igen baráti.

 20. Amúgy sok rajongó habzó szájjal hangoztatja, hogy egyébként sem a SP a lényeg. Lehet. De itt is azt promózzák, meg eleve VAN, ergo lehet róla véleményt alkotni.
  Mondjuk olyan sokat a multi sem fejlődött, ami nem is baj, hisz ami jó, nem kell piszkálni, de akkor meg pláne felesleges évente új részt kiadni… (Vagyis hát nyílván nem, mert veszik, mint a cukrot, de akkor is.)

 21. Az összes COD 60fps képfrissítéssel ment konzolokon (bár a későbbiek egyre inkább szaggattak már PS3-on és X360-on), ami lényegében azt jelenti hogy feleannyi számítás jutott egy képkockára, mint a 30fps sebességű UE3 játékoknál. Ennek ellenére azért folyamatosan fejlesztették az engine-t.

  Nyilván a mai UE3 játékok sem ugyanazzal a technológiával dolgoznak, mint annak idején a Gears of War 1, ott is kicseréltek már szinte mindent. Önmagában az engine egyébként sem sokat árul el a tényleges képességekről, még a licenszelt eszközökbe is mindig bele szokott nyúlni az adott játék fejlesztőcsapata, hogy a saját igényeihez igazítsa.

  És aki szerint ez a mostani grafikailag elmaradott, az tényleg menjen már el egy szemorvoshoz…

 22. Nyilván nem a mostanira írtam, hogy elmaradott. Ez egész pofás. Azért is csodálkoztam, hogy ugyanaz a motor.
  Amúgy meg egy Battlefieldhez képest ez is elmaradott…

 23. Én mostanában sokat játszok (Cod4, World at War), és szerintem teljesen rendben van a graf, bár én nem vagyok mániás. Tényleg lineáris a játékmenet, de cserébe pörgős, nem lehet unatkozni. A fegyvereket meg szeretem, így nekem bejön a játék minden tekintetben.

 24. Már az is jelzi az fantázia hiányát, hogy Spacey-t szerepeltetik.
  “Nehogy már valamit mi találjunk ki, rakjunk bele olyat, amit már elve szeretnek”.
  Biztonsági játék évek óta. Boooooring.

 25. Mit tekintesz ugyanannak a motornak, vagyis inkább szerinted mekkora az a csere, ami után már másnak számít?

 26. “Akiknek meg semmi sem elég jó, azokkal nem is törődünk, mert nekik úgyse lenne jó semmi”

 27. Én már évek óta azért könyörgök, hogy hagyják ezt a modern háborús hülyeséget, és hozzák vissza a II.világháborút, de erre egyre jobban erőltetik és egyre előrébb mennek az időbe, egyre inkább elrugaszkodnak a realitástól, és egyre nagyobb hülyeségek vannak a részekben.

  CoD BO2 + House of Cards + Titanfall = CoD AW

 28. Nagy rajongó voltam a széria első része óta! Azonban számomra a Call of Duty kb.az MW3-ig létezett! (de azt is már csak kíváncsiságból!)
  Amúgy a többi már “halott”! (balck ops és most a Ghost-ról nem is beszélve amibe nem győzik beletömködni hétről hétre az agyatlan dlc-ket!)
  És most ez???
  Ezmiez?
  Egy Crysis-black ops-avatar-terminator hibrid???
  A trailer jó Kevin Spacey miatt,de aztán kb. ennyi!

 29. Üdv! Amúgy az nem tűnik fel senkinek, hogy Nem Warfar hanem Warfare? Légyszi javítsátok!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.