11 hozzászólás a “Coherence-előzetes: tudod mi a valóság?” bejegyzéshez

  1. Már vártam ,hogy befejezzék a mondatot.

    -Az év legjobb sci-fi-je…….mivel többet nem láttunk!

  2. gondolom nehezen trailerbe tehető a koncepció, de az idézetek miatt aztán főleg nem kéne temetni.

  3. Én nem temetem. De eddig ez a film annyira sci-fi mint a Bárányok hallgatnak vígjáték. Csak az bánt ,hogy a trailerből ez nem jön le de ők közlik velünk ,hogy ez sci-fi.

  4. Mi ez? valami vicc?
    “Az év legjobb sci-fi-je”
    Mégis mi alapján?
    Ennyi erővel a Barátok közt is lehetett volna “Az év legjobb sci-fi-je”.
    Szórakoznak itt.

  5. Kifli: mert? gondolom az üstökös után nem mindenki ugyanaz, mint eddig, már alapból sci-fi koncepció, talán dimenziók kérdését feszegeti vagy ilyesmi. Tényleg nem értem ezt a kiakadást most, amikor a traileren az látszik, hogy a koncepciót nem akarják teljesen lelőni, ellenben akik filmfesztiválon látták azok szerint az év scifije, nem egy ember szerint, de nehogy nekik higgyünk, hogy tényleg sci-fi, azoknak akik már látták… nevetséges.

  6. human

    Teljesen igazad van. Számomra nézős. Csak annyira sulykolásnak éreztem a sci-fi kiírását. Ez a emlékeztessük a nézőket ,hogy ez a film az ,mert még azt hinnék ,hogy egy B.kategóriás horror. Szóval marketingileg kifogásoltam. Egyébként kiváncsi vagyok ,hogy szerintetek mitől sci-fi egy sci-fi film? És ne a hivatalos leírást ollózzátok be hanem ,hogy személy szerint nektek mitől az….

  7. A fesztiválon látó embereknek az Iron Sky óta nem hiszek. Egyszerűen oda olyan emberek járnak akik más filmes világba élnek ,mint mi egyszerű mozinézők!

  8. Hogy lenne már sci-fi, hát nincs benne űrhajó bmeg! ;-)
    (na megyek megnézem az Ember a Földről-t, az sem sci-fi)

  9. tüsmester
    +1
    Ember a Földről, az egyik legelgondolgodtató sci-fik egyike a K-Pax mellett.

  10. Értem én, hogy nem akarják lelőni a poént, de ez a trailer nagyon kevés ahhoz, hogy akár blu-ray/dvdn is meg akarjam nézni (persze meg fogom, de még kevésbé mozgat, mint mondjuk akár egy blockbuster Godzilla).

    Sci-fi, de pont az a kategóriája, ami nem igazán elégíti ki a sci-fitől elvárt igényeket. Szerintem mindenki hard sci-fit vagy space operat szeretne már rendes módon vászonra, de sajnos nulla esély, hogy egy ilyen elkészüljön (talán, talán majd az Interstellar). Pedig lenne elég alapanyag, mindegyikből rengeteg kiváló többrészes könyvsorozat létezik. Persze nem összevethető a költségvetés ezek megvalósításánál, mint az ilyen egy szobás/utcás filmnél, noname szereplőkkel, meg nyilván hard sci-fire kevesebben mennek majd el, mint mondjuk egy szappanopera Star Warsra :P De már igazán meg lehetne próbálni nagyobb mértékű sci-fit gyártani, mert ezek az egy alapgondolatra épülő gondolkodtató filmek marhajók egynek, de többször nem fogod megnézni, tuti. Lásd még: Another Earth, Melancholia. Mindegyik jó meg szép, de nincs meg többet az élmény, ha már egyszer láttad végig. Én ezért nem érzem, hogy az év sci-fije lehet. De csalódjak nagyot!

  11. Minden érdekes sci-fi jöhet, akkor is ha csak 1 szobában játszódik az egész

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.