Interstellar-poszter

No komment, mert Nolan imádattal fogtok vádolni, de az tuti, hogy jó marketing teamet választott magának, hiszen a tipikus arc+kék+narancssárga ugrott, bár szikrák vannak valamennyire.

23 hozzászólás a “Interstellar-poszter” bejegyzéshez

 1. Ez az a kukorica mezős űrsiklófellövős trailer film?
  Lehet már tudni kb miről szól majd?

 2. Hurt:
  Hivatalos oldalon nem sok van,csak annyi,hogy a jövőben játszódik:gazdaság,élelemellátás romokban!Emberiség utolsó reménye egy űrutazásban van…vagy valami ilyesmi:D

 3. Jó lenne már tudni,hogy miről fog szólni!!Mondjuk abba biztos vagyok,hogy nem lesz csalódás :)

 4. Jó kis poszter lett. Tuti jó lesz a film, jó színészek, meg egy jó rendező.

 5. Én nem szeretném tudni miről szól, már a poszteren lévő szöveget is megbántam, hogy elolvastam. McConaughey – Nolan páros miatt instant moziban nézés, Guardians mellett az év legvárósabb blockbustere. Most hogy körbesz*ptam még a posztert is megdicsérem, klasszik-ufo filmes hangulata van.

 6. Egyértelműen a legjobban várt film, a Nolan-imádatoddal meg nem vagy egyedül human :D

  A trailer 2 jön is jövőhéten a Godzilla előtt Amcsiban, vagyis jövő hétvégén fönt is lesz. :)

 7. A lényeg, hogy átutaznak egy féregjáraton…Nálam is a legjobban várt film! Azt remélem valódi sci-fi lesz, racionális, és nem fantasy:)

 8. Ez a poszter kábé olyan mint az előző, csak elforgatva 90 fokkal plusz a bolygószerű valamit kicserélték a földfelszínnel, meg egy pajtával. Mindenesetre érdekes.

 9. Én se akarok semmit se tudni, bár Nolan ennek is a mestere, szinte semmit se ad le/ki a filmről. Remélem olyan kacifántos sztorija lesz, mint az Eredetnek. Kár, hogy olyan messze van még. :(

 10. Fincher októberben, Nolan novemberben, hogy is tudnék nem lelkesedni mint egy hülyegyerek? :D

 11. félek, hogy a tanyáról a féregjáratba jutó vidéki álmodozó emberről szól majd. lehetne kicsit földhöz ragadtabb a dolog.

 12. Az év legnagyobb durranása lesz, ez a nolan egy zseni, nekem ő az új Spielberg. MÁJUS 16-ÁN JÖN AZ ÚJ TRAILER!! CinemaCon-on fog egy kicsit bővebben beszélni a filmről nolan, de szerintem semmi lényegeset nem fog elárulni. Minden filmjét hatalmas titokban tartja, úgyhogy szerintem nem fog kivételt tenni most sem.

 13. Ez eddig – plakátok, teaser – baromira unalmas. Lehet, hogy most látni fogunk egy Nolan buktát. Kb. törvényszerű is, hogy bekövetkezzen, mindne nagy rendező belefutott már valami szarba amikor kezdte elhinni magáról, hogy minden amihez nyúl, az arannyá változik. (Pl. Spielberg War Horse, vagy a kristálykoponyás Indy hányadék.)

 14. Szerintem nem unalmas, csak nem akar elárulni semmit a filmről (ez így van jól). Amíg a nagy blockbuster filmek trailerei elmesélik a filmet első perctől az utolsóig, addig Nolan ovatosan adagolja a dolgokat. Lehet,hogy bukta lesz, de az biztos, hogy rossz mozi nem lesz:)

 15. Több mint egy év múlva adják le vásznon, mégis mit vártok, főleg Nolantől. Meg ne abba bízzunk már, hogy egyszer eljön az, hogy fost csinál, inkább abba bízzunk, hogy továbbra is jó filmeket ad. Szerintem ez se lesz csalódás.

 16. zotty: novemberben lesz mozikban, az akárhogy is számolom nálam fél év. :)
  egyébként baromi várós, egyértelműen a legvárósabb idén.
  Egyáltalán nem unalmas, egyszerűen csak mesterien adagolja Nolan az infókat.
  Zseni ez a fickó, nem tud hibázni (reméljük még jó sokáig nem is fog…).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.