Podcast: Nyilvános vetítés 232: Pusztító képregényfilmek

A heti Nyilvános adag, ezúttal a kedvünk is jobb volt, ami remélem érződik. Továbbra is, ha filmekhez köthető kérdésetek van bármelyikünk számára, akkor tegyétek fel kommentben és az adásban érkezik rá a válasz.

Intro: Dr. Joel Fleischman v. Phil Capra
Premierek: Vérkötelék, Flörti dancing Cuban Fury, Szörny mentőakció, A csodálatos pókember 2, Bérgavallér
Trailerek: They Came together, Wolverine spot, Coherence teaser, Boyhood, Godzilla, Let’s be Cops, [REC] 4 Apocalypse, As Above, So below
Egyebek: Így készült: Water Diviner, Snowman, SW szereplők, SW Nem Expanded, Forog a Warcraft film, DC film hegyek, Pixels 2015-ben, Dumb & Dumber To, Maleficent conceptek
Megtekintve: The Punisher

Letöltés, RSS, iTunes, Love.

3 hozzászólás a “Podcast: Nyilvános vetítés 232: Pusztító képregényfilmek” bejegyzéshez

  1. Nekem tökre tetszett a Thomas Jane-es Punisher film. Na nem mintha jó lett volna, de tetszett. Valószínűleg azért, mert amikor kijött (2004, ha jól emlékszem), pont uborkaszezon volt akciófilmekből, mert a Mátrix folytatások csúnyán jegelték a műfajt, ebből az old-school, 80-as évek B-filmjeit idéző cuccokból pedig egyáltalán nem volt egy darab sem (azok is csak az elmúlt években kezdtek el pörögni).

    Láttam a War Zone-t is, de őszintén szólva semmire nem emlékszem belőle.

  2. Előző héten “kikölcsönöztem” a The Double (2014) című filmet. Valami veszettjó volt szerintem. Egy igazi sötét komédia ami kicsit eltér az átlag felhozataltól főleg stílusilag.A hang keverés nagyon egyedi volt és Jesse Eisenberg- el sem volt baj, kifejezetten jól hozta a két karaktert. Ajánlom mindenkinek!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.