Webb benne volt

Az Amazing Spider-Man 2 kritikámnál kiemeltem, hogy valószínűleg a Sony erőltetett benne pár dolgot, csak hogy építgessék a saját képregényes univerzumukat, és erre nyilván nem mondhatott nemet a rendező.

I had to talk to Drew Goddard (The Sinister Six writer/director) and make sure these things were going to be played out in the future universe, There are some very specific plans, for example, for [Doc] Ock and for Vulture. Or the man in the hat at the end of the first movie. All those things emerge with varying degrees of emphasis.

Avagy egyeztetett Goddarddal, a Sinister Six író-rendezőjével arról, hogy pontosan miképp alapozzák meg azt a filmet itt, nem Webb tojta az ötleteket aztán “majd kezdenek vele valamit.

Itt a teljes interjú, vigyázzatok, brutál spoileres a mozikban épphogy futó filmre nézve.

Tudom, ez semmi újdonság meg bla bla, csak érdekesség inkább.

4 hozzászólás a “Webb benne volt” bejegyzéshez

  1. Igen,értem én csak ez a nagy sietség nehogy a filmek kárára menjen.Itt a Spidey2-nél a vége felé is látszott,hogy kezdenek besűrűsödni a dolgok.

    A Rhinos-s rész simán mehetett volna a stáblista után,utalva a végén a kalaposra,hogy lesz it még supervillain bőven.

    Kicsit bénább ez az univerzumépítés,mert közben sietni akarnak.

  2. Kicsit a puding-készítésre emlékeztet. Addig kavarják forrás közben, amíg már olyan sűrű nem lesz, hogy pöfékel a cucc.

    A filmek nekem eddig tetszettek – Marc Webb-féle, nem az elődje Sam Raimivel semmi bajom, de azok a Pókember filmek borzalmasak lettek. Utolsónál szerintem senki sem olvasta el a végső forgatókönyvet, csak úgy belevágtak. Meg is látszik rajta.

    Mondjuk így pár nap távlatából nézve és picit átgondolva, lehet, hogy 1-2 dolgot nem kellett volna itt ellőni. De az is elképzelhető, hogy egyszerűen másra helyezik majd a hangsúlyt.
    Ugyanakkor a sony, hát szerencsétlen, Spiderman nélkül szerintem egyszerűen megszűnne létezni a filmvilágban. A blockbusterek terén mindenképpen. Foggal-körömmel ragaszkodnak hozzá. Nagy mákjuk van, hogy anno megvették, mert most jó nagy kulimászban úszkálhatnak. A filmeknek drukkolok, a sonynak nem.

  3. A Sony megszűnne létezni a filmek világában Spidey nélkül? Azért ez kicsit erős…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.