Disney fejes: legalább 3 “non saga” Star Wars tervben van

Természetesen a részvényeseket akarta megnyugtatni azzal, hogy legalább 3 olyna Star Wars filmet terveznek, ami nem kapcsolódik közvetlenül a folytatások közé, vagy hogy mondjam. Avagy nem EP VII-VIII-IX, hanem a spinoffok. Még érthetőbben: összesen legalább 6 Star Wars univerzumban játszódó filmet kapunk. Ebben az az új információ, hogy eddig kettőről tudtunk. De persze ha őszinték akarunk lenni, akkor lesz az sokkal több is még.

A lényeg, hogy évente jön majd valami Star Wars, legalábbis ez a Disney terve. Az EP VII jövőre, aztán 2016-ban valami eredettörténet (Yoda, Han, Fett vagy ilyemsi, aztán 2017 EP VIII, aztán 2018 megint valami spinoff és így tovább, amíg a pénz is jön.

human
írta
2014. 05. 07. 04:19
megjelenés
19
hozzászolás


19 hozzászólás a “Disney fejes: legalább 3 “non saga” Star Wars tervben van” bejegyzéshez

 1. Én várom őket! Mondjuk már majdnem kész forgatókönyv kéne az első spinoff-hoz, ha 2016-ban ki akarják adni… ettől azért félek

 2. kellenek, mint egy falat kenyér, biztos minőségi darab lesz mind. de ha már ilyen jól megy az univerzum épitgetés máshol, nehogy már ez maradjon ki a buliból.

 3. Remélem olyan részt is készítenek majd amiben sithek lesznek a középpontban. Divatos kifejezéssel élve, darkos részt szeretnék.

 4. Örülnék a spinoff-oknak, de csak akkor ha nem Han Solo, Yoda stb, szval az ismertebb karakterek eredet történetei lennének.

  Legszívesebben valami régi, legendás nagy jedi, de még inkább sith nagyurakat látnék szívesen egy 2-2,5 órás filmben. Csak szakadjanak el az ismertebb arcoktól (a filmekből ismertektől).

 5. Elírás: “2017 EP VII” helyett nem “2017 EP VIII”-t akartál írni?

 6. Milyen furcsa, hogy sosem voltam igazán rajongója ennek az univerzumnak, de mégsem tudom elképzelni, hogy ne moziban nézzem meg, és ne könnyesedjen meg a szemem a főcímzene alatt, az előrefelé gördülő szöveg feltűntekor

 7. Nem érdekelnek de ha nem kapcsolódnak a főszálhoz akkor nem zavar ha elbasszák őket.

 8. Ha megfelelő forgatókönyvírókat és rendezőket találnak hozzájuk, akkor akár még jó is kisülhet belőle. 1-2 a Régi Köztársaság idején játszódó mozit el tudnék képzelni.

 9. Draco44: Nem lesz Old Republic féle film…semmi…mindent kukáztak a francba..ami eddig megjelent könyv,képregény,játék..pornó..akármi..nem tartozik a filmekhez..hanem azokat átrakták egy “Expanded Universe” címszó alá..magyarul kanonizálták őket..meg sem történtek hivatalosan..legalábbis ettől a pillanattól nem kapcsolodnak a 6 filmhez. :(

 10. Odin: Az általad leírtakban nincs véletlenül egy kis baromság? Nem tudom mi a hivatalos álláspont az Old Republic korszakot illetően (tehát tévedhetek is), de mivel circa 3000 évvel a 6 film történései előtt játszódik így közvetlenül nem kapcsolódik azokhoz, ergó akár még film is lehet belőle, hiszen semmit nem változtat/na meg.

 11. Ahogyan eddig sem tette.

  Nem csak arról van szó, hogy minden ami a Jedi visszatér után történt az EU-ban az kuka? Minden “mozgóképes történés” tehát az eddigi 2 animációs sorozat valamint az ősszel érkező 3. megtörtént eseménynek számít?

 12. Anak:
  Nem, minden, ami nem az “eredeti” trilógia 1-6-ig, illetve a Clone Wars-rajzfilmek (valamint a nemsokára kezdődő Rebels), repült a kánonból, beleértve az Old Republic-történeteket is.

 13. Végül is ez a legkézenfekvőbb módja annak, hogy megkönnyítsék a forgatókönyvírók dolgát. Szuper.

 14. Odin:
  “hanem azokat átrakták egy “Expanded Universe” címszó alá..magyarul kanonizálták őket..meg sem történtek hivatalosan..”
  A kanonizálni kifejezés épp az ellenkezőjét jelenti annak, mint amit leírtál :)
  Az Expanded Universe címszó pedig már eddig is létezett, és nagyjából ugyanezt takarta.
  Én egyébként nem is bánom, hogy kivágtak mindent a francba. Sok követhetetlen, következetlen baromság. Ha valakinek tetszik mondjuk egy képregény, ezután is ugyanúgy elolvashatja, tök mindegy, mit szól hozzá a stúdió. Vagy bárki azt gondolta, hogy ezelőtt Lucas minden SW címszó alatt kiadott szirszart elolvasott?

 15. Old Republic téma bejönne. Tetszene , ha minél több Jedi és Sith esne egymásnak. Érdekesek ott a karakterek nagyon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.