Pár remake megtorpant: Mummy és Point Break

A Múmia remakeből kiugrott Andres Muschetti (Mama), méghozzá azért, mert kreatív dolgokban nézeteltérése támadt a stúdióval. A rendező ijesztőbb, sötétebb Múmia filmet akart, a stúdió pedig a Fraseres családi kalandfilm akarta megismételni. Kalandfilm rajongóként velük kell egyetértsek, de akkor miért a Mama rendezőjét keresték meg az első körben?

Közben nem meglepő módon Gerald Butler dobbantott a Point Break reamkeből, ahol Bodhi-t, avagy Patrick Swayze karakterét játszotta volna. Ezúttal nem csak kreatív dolgok szóltak közbe, bár elvileg Butler abban is fennakadt valami, de a London Has Fallen munkálataival egybeesett volna a forgatás. Itt viszont biztos marad a film, mivel Luke Bracey (fenti kép) nem távozott, ő lesz Utah, és a stúdió szeretné tartani a menetrendet, szóval már ezerrel keresik az új színészt.

human
írta
2014. 05. 07. 17:24
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “Pár remake megtorpant: Mummy és Point Break” bejegyzéshez

  1. “A rendező ijesztőbb, sötétebb Múmia filmet akart”
    Pedig mekkora királyság lett volna. A klasszikus Karloff féle műmia sem családi kalandfilm volt
    Őszintén remélem, hogy ezek után a Múmia újrából nem lesz semmi.

  2. Továbra sem értem miért kell remake-elni a Múmiát. A napokban láttam sokadszorra, még mindig frissnek tünik minden szempontból, megállja a helyét, nem járt el az idő felette.

  3. Kalandfilm jöhet, bármiből, pláne, ha vászonra költözik – nem feltétlenül azért, mert az adott film (esetünkben: múmia) megöregedett, hanem azért, mert a kalandfilm jó! :D Mindenesetre én is jobban örülnék egy sötétebb tónusú kalandfilmnek (ami nem egyenlő a horrorral) a Disney-s első kettő után.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.