Jönnek a majmok

A the the the a the című Majmok bolygója folytatása kapott egy friss előzetest. Izé, Dawn of the Planet of the Apes név alatt jobban felismerhetitek, az új trailerben pedig sokkal több mindent felfednek… végre? Láthatjuk, hogy a majmok békében élnek és egyre okosodnak, de az emberek feltűnnek, és elindul a “buli”.

APES! TONIGHT WE DINE IN HELL!!

Itt a nemzetközi, szájbarágósabb előzetes is:

20 hozzászólás a “Jönnek a majmok” bejegyzéshez

 1. Rohadt jól néz ki, trailer zene is tökéletes, nem hajókürt, Caesar hangjától meg kirázott a hideg :D

 2. ó, James Franco nuku? rosszul emlékeztem akkor az egyik korábbi trailerre. mindegy, így is jó lesz, úgy tűnik.

 3. Csak nem jutott eszembe a Mass Effect 3 a zene miatt?Am eddig nem nagyon érdekelt eme film…de ez a trailer kedvet hozott hozzá. :)

 4. Franco-t én is hiányolom, nagyon bejött az elsőben, egyébként várós.

 5. Azt lehet tudni, hogy Franco karaktere miért tűnt el teljesen? A színész nem vállalta vagy egyszerűen nem is számoltak vele?
  Mert nekem is nagyon hiányzik az első film után ebből.

 6. Franco hiánya valóban elég nagy űrt hagyott, azt hittem egy ilyen mai, több százmillióba kerülő projektnél átgondoltabbak annál, mint, hogy az első rész főszereplője egyszerűen eltűnik :O

 7. Azért amikor egy majom egy ló hátán gépfegyverrel üget, na ott apró mosolyt csaltak az orcámra. :)

 8. Én is bírtam Franco-t, de örülök, hogy tovább léptek és kimarad belőle. Szerintem az első részben eleget láttunk a Caesar-Franco konfliktusból és felesleges lenne megint erre építeni, így jó döntésnek tartom, hogy nem szerepeltetik. Gary Oldman-ra kíváncsi leszek, az apokaliptikus környezet is simán megvett, főleg a TLoU-os látványvilága miatt.

 9. ha jól láttam Franco max egy cameo erejéig lesz benne, azon a kamerán, amit Caeser néz.:)

 10. Attól, hogy okosabbak lettek, egyből megtanultak beszélni is, két lábra emelkedtek, és a hideg klímát is jól bírják? :D

 11. első rész főszereplője nem Franco volt, hanem Ceaser/Serkis sztem
  amúgy gec* jónak nézz ki, így trailer alapján hozza (sőt, esetleg fel is múlja) az első részt. nagyon várós, minőségi cucc lesz

  Élien haha, olyan okos vagy :-)
  1; csimpánzok tudnak kétlábon járni most is csak kényelmetlenül és fura testtartásban (ahogy trailerben is teszik), nézzél több NatGeot/és előzetest
  2; Ceasar már az első részben is beszélt, ahogy lehet hallani itt se Shakespeare monologokat nyom
  3; gondolom ahogy okosabbak is lettek, a hideg klimát is megoldják…hisz mi emberek is a tökéletes genetikánknak és szőrzetőnknek (or not) köszönhetjük, hogy megvagyunk itt a hidegben.
  sztem ne égesd magad, hogy mennyire nagyokat tudsz mondani.

 12. Wow, város! Az első rész is fasza volt.
  1 kérdés. Tudjuk, hogy mi fog kisülni az egészből, szóval hogyan irtottak ki a majmok 7 milliárd embert? Nem kötekedés, csak kíváncsi lennék a véleményetekre.

 13. sandor555

  nem a majmok. az első rész végén meg is magyarázzák: a vírus írtja ki az emberiség nagy részét. de itt is emlegetik a trailerben. h ne a majmokat, hanem a vírust hibáztassák az egészért.

  az első rész nagyon bejött, frankó hiányának frankón örülök :D, mozi-3d-popcorn!!!

 14. Én azok táborába tartozom, akik azt állítják, hogy jobb lett volna nem elkezdeni leforgatni ezeket a részeket! Lehet, hogy sok a szőrszálhasogatás, de itt mégjobban előjönnek azok a dolgok, amit az ide író társaság mindig szétcincál!
  Amúgy is erőltetett, hogy nem csak amcsi földön vannak emberek! Sok olyan dolog van, amit erőltetetten gyorsan akarnak betömni a filmbe! Már az a pár szavas beszéd, fegyver használat, egyenes hát, s ahogy láttam a trailerbe botokkal tank ellen stb….

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.