Megvan a Bourne 5 forgatókönyvének javítója

Annyira meg volt elégedve a stúdió a Anthony Peckham (Sherlock Holmes – a Downeys) által összehozott forgatókönyvvel, hogy felkérte Andrew Baldwin-t annak kipofozására. A csávó a nemsokára érkező Pierre Morel akciófilmet, a Bastille Day-t írta mostanában.

Azt még lehet nem említettem, hogy közben meglett a film rendezője, méghozzá Justin Lin személyében, így lehet, hogy pörgősebb darab lesz, mint az előző Jeremy Renneres volt. Jövő augusztusban nézhetjük is. Közben Matt Damon megint felemlegette, hogy ha Greengrass visszatér rendezőnek, akkor ő is hajlandó, de ez nem mostanában lesz azért, ha egyáltalán megvalósul, egyelőre kapjuk Aaron Cross kalandjait, aki szintet lépett az előző film végére ugye.

human
írta
2014. 05. 09. 04:01
megjelenés
2
hozzászolás


2 hozzászólás a “Megvan a Bourne 5 forgatókönyvének javítója” bejegyzéshez

  1. Számomra az ilyesmi nagyon érdekes: egy író a múltban kigondol valamit, aztán nicsak-nicsak, hogy épül az alapötletére egy-egy nagy franchise úgy, hogy már alig-alig van köze az univerzumbővítményeknek a bázisműhöz. Lásd: Pierre Boulle és a Majmok bolygója, Ludlum Bourne-rejtélye, L. Frank Baum Óza, néhány Grimmék rendszerezte mese…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.