Han Solo lesz a lényeg negyede?

Az eheti EW-ben levő cikkből az derül ki, hogy hiába tér vissza Harrison Ford, Carrie Fisher és Mark Hamill, közülük csak Ford szerepe lesz igazán nagy. Bár az is szerepel, hogy “Hamill, Fisher, and Ford will all have “significant” roles.” avagy mindannyian fontosak a történet szempontjából, de “Han Solo is considered a co-lead alongside 3 of the younger actors” avagy Solo az egyedüli akit a fiatal főszereplőkkel egy szintre emeltek.

Elvileg még egy fontos női főszereplőt még nem tudunk amúgy.

human
írta
2014. 05. 10. 04:16
megjelenés
23
hozzászolás


23 hozzászólás a “Han Solo lesz a lényeg negyede?” bejegyzéshez

  1. Persze, mert bár ő a legöregebb a régiek közül, de ő van a legjobb formában még. Hamill sajnos már nagyon nehezen tudna eljátszani egy hihető Jedit.
    Persze az sem elhanyagolható dolog, hogy ő egy színész… :)

  2. Hát meglátjuk, Ford az utóbbi időben kb annyira lelkesen játszik, mint Bruce Willis és Johnny Depp együtt véve, remélem ehhez több kedve lesz…
    Hamill-lel nem lesz gond, szerintem ő baromi jó lesz. A Joker óta (még ha csak hang is) nem írnám le. Már csak azért, mert eléggé elkötelezett tud lennie gy karakter mellett.

  3. Úgy tűnik színészhez keresnek történetet és nem karakterhez. Szerencsésebbnek tartottam volna, ha inkább kicserélik Hamillt és luke kap nagy jelentőséget. Persze még nem tudunk semmit, úgyhogy feleslegesen károgok :). Fordot se láttam már egy ideje maradandó szerepben.

  4. Egyszerű hiába Star Wars és megkérdőjelezhetetlen Hamil és Fisher fontossága, Fordból lett a legnagyobb név. Anyagi szempontok miatt őt tolják előtérbe gondolom. Bár az SW7-et boldog boldogtalan meg fogja nézni sztem, már csak kíváncsiságból is.

  5. Guess what, Solo elvette Leia-t, és lett 3 gyerekekük, Jaina, Jacen, és Anakin. Jacen később áttért a setét oldalra, ő lett Darth Caedus. Jaina és Anakin mindketten jedik lettek. Solo + 3 younger actors. Coincidence? I think not.

    Ha nem is pont ez lesz a sztori, de valami nagyon hasonló, tekintve hogy JJ igen nagy SW fan, illetve hogy nemrégiben bejelentette Lucas hogy canon lesz az elkövetkező SW universe. (És ugye a Solo-s sztorik hivatalosak)

  6. én már azt se tudom, mi a hivatalos, mi nem. elvileg az EU-ba tartozik minden, amit az utóbbi években a filmeken kívül csináltak és azt kidobták nem? a könyvek, a képregények, játékok, minden kuka.

    ezek érnek: SW: EP 1-6, The Clone Wars animációk (sorozat+film). minden más nem kánon, a jelen állás szerint.

  7. MStipee, pont ellenkezőleg. Azt jelentették be, hogy az Expanded Universe mostantól NEM canon. Csak a filmek, a clone wars és a nemsokára induló Star Wars Rebels. Minden más “érvénytelen”, könyvek, játékok, minden.

  8. Viszont akkor ha érvénytelenítették a Solo sztorit, valószínűleg azért tették hogy a filmben JJ szabad kezet kaphasson és alakíthassa a kedvére. Ugye azt már megerősítették hogy az Ep VII az Solo központú lesz, sok fiatalabb színésszel/karakterrel, logikus tehát hogy a Solo gyermekei sztorit szőjék tovább , csak gondolom jelentősen alakítva rajta.
    Régebben is volt vita az EU-val kapcsolatban, akkor a Solo könyveket elismerték hivatalosnak, most meg ezekszerint visszavonták… George Lucas, after all :D

  9. legyen jó a sztori, aztán a fene bánja ha ő lesz hármojuk közül a legkiemeltebb

  10. Annyira nem örülök ennek, Solo soha nem volt szerintem egy fő karakter, mellékszereplő. De amúgy nem gond, remélem jó lesz.

  11. Akos: ezért lesz a 4 főszereplő egyike ő, csak most nem Lukeék hanem a fiatalabb színészek mellett.

  12. Kukáztak mindent a filmeken és a TCW-n, illetve a mostani Rebelsen kívül, de ez nem jelenti, hogy a filmhez nem merítenek majd ötletet a már meglévő EU-ból. A TCW is számtalan alkalommal nyúlt az EU-hoz forrásként.

  13. ‘ssza meg! Luke Skywalkert kéne jobban tóni’, hát micsiná’nak ezek?! :D

  14. érthető nagy fan kedvenc, a trióból ő lett legnagyob sztár, Ford nem egy Solo/SW fan, gondolom ez is a dealbe volt, hogy visszatérjen…Luke kisebb szerepének nem örölük…fiatalok nem érdekelnek…cast se igazán tetszik

  15. Na ezzel el is baszták a filmet,mi a tökömnek rakták bele amúgy is szar színész!Már látom is a főcímet star wars 7 nyugdíjas jedi találkozó!!! oohhbakkaer

  16. Annyira nem meglepő, hogy ha Solo-t fogják kiemelni a régiek közül. Lássuk be, hiába Luke a központi alak, a fő-fő-főszereplő, a fanfavorit akkoris Han volt az első perctől kezdve. Kölyökként rengeteget játszottunk starwars-osat, de soha nem azon ment a vita, hogy ki legyen Luke. Kábé mindenki Han Solo akart lenni (esetleg Darth Vader)
    Tehát a döntés szerintem nem csak Harrison Ford személyének tudható be, hanem annak is, hogy az övé volt a legjobb karakter.

  17. Pedig szerintem ez elég logikus.
    Jedik (és sithek) nélkül nem SW az SW. Jedik tehát kellenek. Hamil-t, még ha formába is hozzák a forgatásig, egyedül kevés. Neki viszont jedi lévén nem lehet gyereke. Maradnak Leila utódai, akiknek természetesen Solo az apjuk.
    Feltételezem, hogy lesz legalább két gyerek és az egyik inkább az apjára hasonlít majd, a másik meg “jedisebb” lesz. Megmentendő szép lány meg mindig akad a galaxisban, így minden klasszikus szerep szépen lefiatalodhat és folytatódhat a móka.
    Sitheket mondjuk nem tudom honnan szerválnak, de remélem okosan megoldják.

  18. Amikor kijott az elso star wars senkise halott meg fordekrol kb…a film azert volt jo mert jo szineszekhez jo karaktereket irtak. Ahelyett, hogy most is erre torekendnenek az öregeket rakjak bele..nem ettol lesz jo a film mert a regi sem ettol volt jo…

  19. Az lesz, hogy az összes “öreget” kinyírják a film első negyed órájában, mint Seagalt a Tűzparancsban. Solo, Luke, Leia, stb. összejön egy csillagrombolón megünnepelni az Új Köztársaság ikszedik évfordulóját, a semmiből felbukkan egy Klingon cucc és szarrá zúzza őket. :D És akkor jön a nextgen szereplőgárda, akik bosszút akarnak állni.

  20. nyilván kell egy átvezető rész, amiben a régiek IS szerepelnek, és felvezetik az újakat IS. szerintem ez lesz a 7, aztán jöhet az összes többi sorban már csak az új szereplőkkel (vagy csak nagyon kevés régivel)
    nincs is ezzel semmi gond, én igazán hiányolnám, ha valamilyen módon azért nem bukkannának fel a régiek/nem lenne valami kis átívelő megoldás.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.