Roberto Orci megszerzi a Star Trek 3 rendezését?

Első munkája lenne ebben a szerepben, mivel eddig forgatókönyveket írt, pl az előző kettő Star Treket. Nem rég tudtuk meg, hogy rendezésre adná a fejét, és el is kezdett kampányolni, hogy bízzák rá a franchise 3. részét, és most úgy tűnik, hogy ő lesz a befutó a stúdiónál.

human
írta
2014. 05. 10. 04:04
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Roberto Orci megszerzi a Star Trek 3 rendezését?” bejegyzéshez

  1. Mi a franc van már Amerikában? Bezárt az összes filmrendező képző, hogy írókból szelektálnak? Mi ez az új trend?

    Nem vagyok a dolog ellen, van egy pár igen tehetséges direktor, akik autodidakta módon ellesték amit kellett, de ez akkor is szomorú, ami mostanság divatba jött.

    Meg amúgy is, a stúdiók nem nézik, hogy pl. amit íróra vagy operatőrre bíznak rendezői státusszal filmet, az szinte biztos, hogy gyenge lesz. Ha ennyire szeretnek dobálózni a pénzzel, küldhetnének errefelé is.

  2. Én Duncan Jonesra gondolok jó ideje, ha új ST film rendezéséről van szó. A Moon nagyon bejött anno és egy kicsit klasszikusabb ST filmet szerintem ő nagyon jól megtudna csinálni. Mert bár kedvelem az újakat by J.J. de azok mind J.J. SW rendezési vágyának eszközei voltak szerintem…jobban illettek oda. Oké a Trek mozifilmek mindig akció dúsabbak voltak, mint a tvben, de egy Kapcsolatfelvétel szintű filmecske azért szerintem ma jól teljesítene.

  3. De a cikkhez hozzászólva (elnézést, de pont ezt felejtettem ki :D) nekem se nagyon tetszik ez az eddig 2x megírta, legyen most ő a rendező dolog.

  4. Watchmen: miért, szerinted a ma futó rendezők hány százaléka került ki az általad említett “rendezőképzőből”? Bírom az ilyen vaskalapos hozzáállást. J. J., és úgy általában a rendezők 90%-a íróból, színészből, vagy más stábtagból lépett feljebb… Hogy példát is mondjak, Spike Jonze, akinek nincs diplomája, vagy Hitchcock, aki díszletrendezőből lett direktor. Ez teljesen átlagos, a legtöbbek és legjobbak “autodidakták” a szakmában, és sokkal jobb, mintha valaki a számára betanított didaktika alapján csinálná az átlagszemetet.

  5. Nem ô volt az aki elküldte a jó k.rva anyjukba a startrek fanokat? Biztos nagy sikere lessz ha ô is rendezi a kôvetkezôt:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.