23 hozzászólás a “Holnap felfedik a Batmobilt” bejegyzéshez

 1. Van egy olyan érzésem, hogy ő sosem fog készen állni az internetre Batmanként.

 2. Meg senkise latott semmit, de mindenki rinyal… jokernel is ugyanez volt es mi lett a vege? Ennyi… nekem sincs inyemre az eflek-Batman parositas, deha mar igy lett akkor belenyugszom es megprobalom elvezni a kedvenc kepregenyhosom uj sztorijat…
  Amugy meg varos a kep…
  Ahogy elnezem kapunk egy Caooney fele Batmobil-TUmbler hibridet. Legalabis a kerekekbol meg a deneverfarokbol vagy mi a menku az, ez jon le…
  Amugy remelem utanegeto lesz rajta, mert az nem latszik…

 3. bokesz: A különbség, hogy Ledgernél még érezhető volt, hogy nem játszotta ki a teljes színészi potenciálját, Batflecktől viszont szeritem már láttunk mindent, amire színészileg képes, és én abban sehol sem láttam Batmant.

  Amúgy engem személy szerint teljességgel hidegen hagy a film, a Balls of Steel egy fos volt, szóval ez is majd valami BRRipen maximum. De remélem a képregények rajongói nem fognak csalódni.

 4. hol vannak már azok az idők, amikor egy archoz tudtál kötni egy ismert karaktert???!!!

  lásd: Indiana Jones-Harrison Ford, John McClane-Bruce Willis, Catherine Tramell-Sharon Stone, Hannibal Lecter-Anthony Hopkins, Norman Bates-Anthony Perkins.

  Ma már pár évente más játsza el ugyanazt a karaktert, így lényegében nem is kell hosszú időre megjegyezni a nevüket.

  Pl.
  Pókember – Tobey Maguire, Andrew Garfield
  Superman – Brandon Routh, Henry Cavill
  Batman – Chirstian Bale, Ben Affleck
  Hannibal – Anthony Hopkins, Madds Mikkelsen
  Hulk – Eric Bana, Edward Norton, Mark Ruffalo

  hálivúd fogytán van a jó ötletekből…. ezért jönnek a remake-ek, a folytatások, az előzmények, a rebootok stb. stb.

 5. Azokra a régi időkre gondolsz, amikor váltogatták a színészeket, akik James Bondot és Doctor Who-t játszák? ;)

  Már megint egy buta komment, ami okosnak próbálja beállítani magát.

  Az utolsó bekezdésről nem is szólva, ha valakinek nincs eredeti gondolata, mindig ezt nyögi be, aztán lesz, ami lesz.

 6. Ebben a tekintetben félig igaz, félig nem. Vannak ikonikus karakterek, akik csak egy színészhez köthetők, de pont itt ennek nincs jelentősége, mivel pont Batmant sok színész váltotta, szóval hozzá nem köthető nagyon hozzá senki.

 7. Most komolyan az a “várós”, hogy néz ki a betmobil? Őszintén szólva kit érdekel, a film összességében az, ami értékelendő vagy sem. Nemsokára jön majd egy Batwing trailer is és néhány konzumidióta benyögi, hogy “epic”? Bruhaha…

 8. Nem értem hogy miért továbbra is törvényszerű egyes emberek számára az, ha egy színészválasztás közfelháborodást vált ki, akkor az kurva jó lesz hiszen ott van példának Ledger is. Egészen addig amíg meg nem nézed a filmet nem tudsz véleményt alkotni erről és kész, hiába hoz fel a múltból az ember egy rendhagyó esetet hogy jó lesz, vagy épp ellenkezőleg. Egyedüli kiindulópont az első Man of Steel lehet, ami után én jelentősen lejjebb adtam az elvárásaimat.

 9. Mondjuk Hannibal, mint példa nem állja meg a helyét, mivel már az is egy második feldolgozás volt. Először Brian Cox játszotta. Akkor bár ne készült volna el A bárányok hallgatnak, mert az is csak egy újabb remake?

  Én bízom ebben a filmben, nem kell nekem a Bale féle Batman újra. Ha Burton és Nolan közé belövik, már jó a dolog.

 10. Nem tudom, hogy ez hogyan fog jól elsülni!

  Azt értem, hogy Batmant kb rebootolják, hiszen Bale nem vállalta tovább és a Nolan filmeket is lezárták a TDKR-el, de úgy érzem, hogy ez az erőlködés totál folösleges!Én nem azzal érvelek, hogy Affleck nem jó színész vagy nem illik a szerepbe, csak azt mondom, Bale után nagyon nehéz lesz bizonyítania!

  Superman a Man of Steelben megmutatta, hogy nincs helye ebben a formában itt és most! Henry Cavill hiába tett meg mindent egy percig se tudta szimpatikussá tenni a karaktert, annyira rinyálógépnek írták meg!

  Tovább tetézi a dolgot, hogy a 2016-os májusi időponthoz ragaszkodva, ugyan elkerülték, hogy az Avengers2-vel keljen harcba szállnia a filmnek, de így is egy marvel filmmel kell megküzdeniük a pénztáraknál. Ez a DC/Marvel harc pedig nem fog jót tenni az így is kétséges sikerüknek…

  Na de majd meglátjuk…!

 11. Remelem Nolan egy 10 ev mulva megcsinalja bale-el a dark knight returnst. Na az utne :)

 12. nem lett volna egyszerűbb a Nolan féle Tumblert elkérni, és azzal csapazni ?

 13. Én is annak örülnék ha valahova a Burton és Nolan-es Batman közé lőnék be a dolgot. A Nolan-es már izzadságszagúan realista volt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.