Podcast: Nyilvános vetítés 233: Remake hálóban

Túllépve az 1 órás játékidőt vettük észre, hogy Kilmer már megint nem fért bele, de így is van bőven hallgatnivaló. A Hannibalról erősen spoilerezünk 27-34 között, szóval azt lépje át aki nincs nagyjából szinten a sorozattal.

Premierek: Az eltűnés sorrendjében, Már megint lakótársat keresünk, Visszatérés Óz birodalmába
Trailerek: Dawn of the Planet of the Apes, Tammy, Coherence, The Salvation, A Million Ways…, What We Do in the Shadows…, Gotham (TV), Hannibal (TV)
Egyebek: Star Wars – The Ancient Fear, SW spinoffok, Faces of SW7, Utazás – Díszbemutató – Újra, Flintstones animáció, Új Peter Pan szereplő, Halálos Fegyver reboot, Megtorpant remake-ek, Beverly Hills Cop reboot 2016
Megtekintve: Vérkötelék, Tokarev, Pókember 2.

Letöltés, shownotes, iTunes, RSS, candy.

11 hozzászólás a “Podcast: Nyilvános vetítés 233: Remake hálóban” bejegyzéshez

 1. A reboot/remake fogalmakat a legjobb egy kalap alá venni, és úgy definiálni őket, hogy az eredei ötlet hiánya.

 2. “A reboot/remake fogalmakat a legjobb egy kalap alá venni, és úgy definiálni őket, hogy az eredei ötlet hiánya.”

  a rebootnak épp az a lényeg, hogy van ötletük egy újabb sztorira.

  teljes marhaság így gondolkodni, mert egy halálos fegyver reboot lehet, hogy sokkal ötletesebb lesz, mint mondjuk xy “eredeti” komédia.

 3. Kérdés az “elég” indok/ötlet a reboot/remake-re, hogy átmozgatják új környezetbe.
  Én a régi Columbo részek nézése közben érzem mindig azt, hogy azok a bűnügyek pont a kor bája miatt hatnak olyan jól, ahogy. Egy mai C.S.I. technikával ez a szerethetőség teljesen kiveszne belőle.

 4. “Fasza volt a Hannibalos spoiler, köszönöm!”

  Ha mondjuk előbb elolvasnád hogy miről is fog szólni Podcast akkor azt is észre vetted volna hogy le van írva hogy 27-34 között nagy spoilerezés van a Hannibálról. Tehát a te bajod hogy nem tudsz olvasni vagy értelmezni :).

 5. hát itunesban előbb került be, mint ide, ne oltsd, de a nyilvánosvetites.hu-n is oda volt írva shownotesba hogy hannibal spoiler. mondjuk még így is jó pár résszel, még a felirattól is, lemaradva spoilereztünk, hiszen a nagy eset valahol a 6 környékén történt.

 6. totomi12: Örülök, hogy úgy érezted hozzá kell szólnod, amihez semmi közöd, de csak hogy tudd, én speciel az iTunes-ról szedem le, és vezetés közben hallgatom iPhone-on, esélyem nem volt az infóra.

  human: Egyike a kevés sorozatoknak, amit a tévében követek, és pont most szerdán lesz ez a rész az AXN-en. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.