Heti reboot: Kickboxer

Legutóbb azt hallottuk, hogy Stephen Fung (Tai Chi Zero) rendezésében készül egy Kickboxer remake. Van Damme klasszikusáról van szó ugye.

Most már inkább reboottá vált a projekt, és a rendező mellé Alan Moussi, Georges St. Pierre (Captain America: The Winter Soldier) és Dave Bautista (Guardians of the Galaxy) érkezett, ők a szereplőgárda eddig ismert tagjai. A producer tervei szerint Alan remekelni fog, és teljesen új franchiset építhetnek majd a Kickboxerre. A remake még valami bosszútörténet körül forgott volna, de nyilván a mostani tervek már más felé vihetik a dolgot.


(a háttérben Enya szól)

human
írta
2014. 05. 13. 04:13
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Heti reboot: Kickboxer” bejegyzéshez

 1. Mondtam én, hogy csináljatok heti reboot/remake-t haha :)
  Amúgy ez a kickboxer ez pont olyan, hogy gyakorlatilag bármilyen bunyós filmre rá lehet húzni. Simán nevezhetnék másnak is, de így jobban cseng/ismerős.

 2. (a háttérben Enya szól) :DDD
  Várom! Ki vagyok éhezve egy “klasszikus”, jó kis 80-as évekbeli bunyós filmeket idéző alkotásra! Van Damme -Epic! :-)

 3. esoember: akkor éhes is maradsz szerintem. ;)

  Készült pár “folytatás” is annak idején, az is ugyanarról szólt, mint ez a remake-reboot baromság: jól csengő címmel pénz lehúzni.

  Innen már nem sok, és lesz Vérsport meg a Dupla Dinamit remake is (főleg az utóbbi adná magát). Degenerált hulivúdi barmok, na, de hát a Halálos fegyver remake után mit várjon az ember…

 4. Hú, tisztázzuk már, mi a külömbség a fogalmak között.. A remake ugye a régi ötlet, sztori, új/monern köntösbe bújtatása? És a reboot?

 5. Az eredeti Kickboxer egy jó hangulatú bunyós film volt a fülledt nyolcvanas évek végén. Ma is szívesen megnézem bármikor. A reboot már egy teljesen más film lesz. Vagy egy szuperlátványos, akrobatikus ugrabugra, vagy senkit nem fog érdekelni.

 6. De most komolyan, nem mintha nagy Kickboxer rajongó lennék, de ez már durván szánalmas. Enniy erővel az írók is megtehetnék, hogy nah én most írok egy új Zabhegyezőt, vagy Ember Tragédiáját, és jobb lesz, mert modern és új, és miegyéb. Kíváncsi vagyok ahhoz mit szólna a kedves célközönség.

 7. Ezen a filmen nincs mit remakelni, mert egy és megismételhetetlen klasszikus, a spárgák urával, a legendás Van Dammeal. Nekem ő a példaértékű sztár, és leszarom, ha csinálnak egy tucat+ sokadik újabb bunyós filmet ezekkel a névtelen faszokkal.
  Tong Po-t nem fogja egy koxos bautista majom überelni sohasem. Remélem nem a gagyi mma fetrengős bunyót fogják most beleerőltetni a stílusos! kickbox bunyók helyére, Bautistáról nehéz volna azért feltételezni a fürge mozgást, talán pankrációba elmegyeget ilyen emberdobálgatásba….
  Na mindegy, nekem mindig is Van Damme marad az alap.

  Csinálnák inkább a vizuálisan elavult szörnyes, meg scifi filmekből remakeket ezek helyett a klasszukus tökély filmek helyett…

 8. Juj de jó,senki nem előzött meg,akkor leírhatom:
  miféle amatőr dolog a Karate tigrisből linkelni fotót a cikkhez?:))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.