Mégis látjuk Batmant

Snyder megosztotta velünk a tegnapi kép folytatását. A megtört, öregebb Batman…

Komolyan nem látjátok a HR kép linkjét a posztban, hogy ennyien belinkelitek külön? Ott van abban amit a rendező posztolt, 1 sor az egész. De tessék akkor nagyban.

58 hozzászólás a “Mégis látjuk Batmant” bejegyzéshez

 1. Őőő a kis fülekért sosem voltam oda, de amúgy nem rossz. Fura lesz megszokni Nolan Batman-je után, remélhetőleg minden jól fog elsülni.

 2. a kis fülektől olyan kis idétlenül béna hatása van. de amúgy nagyon hangulatos.

 3. Na úgy látom megint nem tud majd tolatni, pedig Bale milyen jól kiharcolta magának :D

 4. Nebasszatokmán, ez olyan kibaszottul badass! Igaz, egyelőre lehet, csak a kép okán, de menjetek már… Tisztára, mint a képregényekben!

 5. Jópofa ez a rövid cicafül az új batmannek. Elég nyomorultul néz ki, akárcsak a verdája. Az eredeti Burtonos filmben volt a jó a batmobil, az az áramvonalas gyönyörűség. Nolan megerőszakolta a batmobilt azzal a nagy bivalybaszós tank gagyival, és úgy tünik hogy ezt a stílust szeretnék továbbvinni. Szomorka vagyok.
  Tehát: Nem szartam be ettől a promo képtől. De annak továbbra is örülök, hogy Affleck húzódik meg az állarc mögött.

 6. Nagyon jó lett, már ami látszik belőle. Tényleg a Dark Knight Returns ban volt hasonló kinézete. (Meg az Adam West sorozatban :D)

 7. A The dark knight returns-ban is kis füle van Bmennek,valszeg az ötlet onnan jött,a logó is hasonlóképpen nagy a képregénybeli denevérhez képest,kíváncsi vagyok mit vesznek még át.

  Bejön a kép stílusa, a jelmez sem rossz és Ben is összeszedte magát a filmre,eddig nála ok. :D

 8. Az a komoly, ahogy Affleck ki van tömve szivaccsal :D mert hogy semmi izom nincs igazából rajta, az ziher

 9. 2 év még a film, bakker. Addigra úgyis kigyúrja magát, amennyire tudja.

 10. Ben bacsi tenyleg ki van pattintva. Nem kell dedoskent origykedni. Van konditerem boven…..

 11. Meg amúgy is úgy beszéltek már most, mintha Affleck a vékonyságáról lenne híres

 12. Bond Hidd el az eddigi Batmant játszó színészek közül magasan rajta lesz a legtöbb izom.

 13. Itt van nagyfelbontásban:
  (a posztban be van linkelve, miért linkeled be extrán, de komolyan? – a szer.)

  A jelmez egyértelműen Frank Miller Dark Knight Returns-én alapul, minden tekintetben, csak itt egy fiatalabb Bruce Wayne hordja.
  Ugye az az alapfeltevés, hogy itt már egy a 40-es éveinél járó, bő 15 éve harcoló, veterán batmant látunk, aki már mindent megjárt, ahogy a Dark Knight Returns-ben is, csak ott még öregebb volt. Ha jobban megnézitek a jelmezt a fenti képen, látható, hogy nagyon odafigyeltek a részletekre, pl a batman logo a mellkasán tele van karcolásokkal, ütés nyomokkal, ahogy a jelmez több része is, amely egyértelműen arra utal, hogy már megjárta a poklot.

  Valamint végre ez az első olyan batman, ahol visszatértek a képregény eredeti szürke árnyalataihoz, teljesen olyan mintha lelépett volna egy képregény lapjairól. Továbbá végre normális öve van, amely valóban úgy néz ki, ahogy annak kikéne néznie, reméljük használja is majd rendesen.
  Állítólag egyébként a filmben 2 ruhája lesz, egy klasszikus szürke alapú, amely gondolom ez, illetve egy páncélozott “heavy-armored” amely szerintem superman ellen lesz, vagy eleinte ellene szánja, amíg össze nem haverkodnak :)

  Illetve Batflack szerintem nagyon jól néz ki ebben. Megvan a magassága hozzá, hiszen assszem 190cm körül van, ehhez most még eléggé ki is pattintották, meglesz a szükséges kiállása a szerephez. Pláne annak tekintetében, hogy magasabb majdnem 10 centivel mint Cavill :P

 14. Annyi Nostradamus olvassa ezt az oldalt,hogy hihetetlen. Ekkora profik vagytok,hogy egy kép alapján megmondjátok,hogy milyen lesz?Ügyes…..Nekem amúgy teljesen bejövős, örülök, hogy valami “újabbal” próbálkoznak, ez a Frank Milleres Batman, ráadásul elég darkosan és stílusosan néz ki. Kíváncsian várom a többi morzsát.

 15. Tisztára Adam Westes, bár nekem ő a kedvenc Batmanem, szóval eddig szuper :D Amúgy most ez valami latex vagy szilárd páncél? És ha páncél miért vannak rajta részletesen kidolgozva az izmok?

 16. Venom: Szerintem nem páncél. Nagyobb felbontásban (a posztban linkelve van) kiszúrható, hogy gyűrődik.

 17. Most ugye nem gondoljátok komolyan,hogy hasonlóságot véltek felfedezni a képen látható Batman,és http://spinoff.comicbookresources.com/wp-content/uploads/2012/12/batman-and-robin-burt-ward-adam-west.jpg e között XD

  Amúgy szerintem valami űrgöncszerű lesz ez a ruha is,mint Supi-é,vagy lehet valami nanotechnikával készült fém-pamut ötvözet,ami vékonyabb,mint a garbóm,de véd ütéstől,hatapástól,pár km-es eséstől ,újraéleszt,ha épp egy kékbe öltözött idegen darabokra üt,reggelit hoz stb… :D

 18. Csak nem akarjon Snyder mindent, ami a TDK-trilógiában feltűnt görcsösen kikerülni. A kinézete ha úgy nézzük eddig ok, mert képregény hű.

 19. Nekem tetszik! Kicsit más, mint megszoktuk. Kiégett, középkorú bat? Jöhet!

 20. Hát elég gáz a ruha (legalábbis így fekete-fehérben). Meg olyan, szivacs-izomnak tűnik alatta.

 21. Miért is kell 2 évvel premier előtt kihozni egy Batman képet a Man of Steel folytatásából?
  Question of the day.

 22. sokan azt írták öregebb Batmant fog játszani.
  szerintem Bale és Affleck között csak néhány év lehet a különbség.
  ránézésre semmivel sem lesz öregebb ez a Batman mint a Bale féle Batman .

 23. Copperhead: Bale 38 évesen játszott a Dark Knight Risesban. Mire a Batman vs Superman kijön, Affleck 44 lesz. Valamennyivel azért idősebb :D

 24. Teljesen korrekt. Ha jó lesz a forgatókönyv és nem lesz nagyon tömör a film nem lesz gondom vele. A sok picsogó kommentelő meg nem érdekel. Máshoz amúgy sem értenek csak okoskodni de letenni az asztalra csak kezüket tudják max amíg hülyeségeket írnak. :D

  Még 2 év a film de már megint egy kép alapján ítél mindenki, sőt már a kép előtt is. Majd ha látunk egy trailert akkor okosabbak leszünk de igazából csak a film után. Addig pedig kb kussolni kéne.

 25. Nekem már az is számít h nincs bimbója! Én várom még Géza ellenére is, bár talán rendeznie kéne!Messze van még 2016

 26. Én kivárok…

  Reménykedek, hogy nem lesz olyan kapkodó a film (minusz a kínosan túlnyújtott akciójelenetek), mint a MoS, habár a bejelentések alapján erre nincs sok remény.

  A kép nem rossz, bár meglehetősen nehéz Gézánkat rommá gyúrva elképzelnem :)

 27. Olyan mintha a maszkot a daredevilből átfestették volna feketére, a ruhája meg egy az egyben superman,csak az is feketében.

 28. Úgy látom nem sokan ismerik a The Dark Knight Returns animációs filmet ami két részes. Egyértelműen azt akarják megcsinálni. Ez pedig a legjobb ötlet!!! Aki dumál az előbb nézze meg azt! ;)

 29. Vagy olvassák el az alapul szolgáló képregényt, mert az is nagyon jó szerintem! :)

 30. Nem értem tényleg a rinyát. Szerintem veszettül jól néz ki. Most már csakabban reménykedek,hogy Batman valami bunyót is bemutat nekünk a nagyvásznon mert nekem ez a Nolan-es “csak a könyökömmel ütök-vágok” dolog rohadtul nem jött be….

 31. Kicsit olyan, mint a kanapém, de amúgy kurva jól néz ki innen.

  Kiváncsi vagyok, hogy az orrnál hogy lesz megoldva. Ugye eddig az orrlukaknál kicsi lukak voltak vágva az orrlukaknak, nem pedig szabadon voltak hagyva, mint a képregényben. :D

  Csapj oda Gézu!

  Prothean: plusz ágyin.

  A keysi egy elég zagyva baromságnak tűnt mindig. Snydernél azért a bunyók veretnek. lásd Watchmen pölö.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.