Nem lesz crossover az X-Men és a Fantastic Four között

Az X-men: Days of Future Past írója és a Fantastic Four reboot producere azt mondta, hogy hiába van a FOXnál mindkét Marvel jog, és a képregények között volt crossover, a filmek között nem lesz.

Well, it’s complicated. Because none of the X-Men movies have acknowledged the notion of a sort of superhero team — the Fantastic Four. And the Fantastic Four acquire powers, so for them to live in a world where mutants are prevalent is kind of complicated, because you’re like, ‘Oh, you’re just a mutant.’ Like, ‘What’s so fantastic about you?’

Avagy nagyjából azért nem, mert a mutáns és a szerzett képességű szuperhős banda nem igazán illene össze a stúdió szerint, túl sok bonyodalmat szülne.

16 hozzászólás a “Nem lesz crossover az X-Men és a Fantastic Four között” bejegyzéshez

  1. Ezzel a hirrel teljesen egyetértek. Mitől volna különleges egy Fantastic Four csapat abban a világban, ahol Magneto és Xavier erejü mutánsok vannak?

  2. 1963 óta, akkor jelent meg először X-men képregény, 1961-ben már volt F4, ha a képregényben tudnak létezni egymás mellett, itt is meg lehet oldani.

  3. a fantastic four-ban tök pozitívan fogadta őket a világ, a mutáns-üldözéshez képest, nekem ez lenne a legnagyobb törés a kettő összevonásában…

  4. Cash Tankinson: A képregényekben sok olyan dolog van, ami filmben nem müködne. Van olyan is például, hogy Batman vs Predator vagy Superman vs Aliens. Te eltudnád képzelni ezeket filmen?

  5. Egyik F4 tagnak sincs egyedülálló képessége a mutánsokhoz képest, úgyhogy teljesen érthető és jó döntés, de a legnagyobb problémát szerintem cherockee fogalmazta meg.

  6. Azért, mert az egyik űrhajós küldetésben szerzett volt a másik meg bárkiben ott rejtőzhet dolog – érthető az eltérő hozzáállás.

  7. Azért vicces. Egész eddig verték a mellüket a FOX-nál hogy most aztán megcsinálják a saját kis Marvel univerzumukat az X-Men és az F4 vegyítésével. Még Mark Millar-t is felvették külön azért, hogy koordinálja a dolgot. Erre megint ott vannak, ahol a part szakad, egy különálló, érdektelen franchisezal.

  8. X-men köré építkeznek majd, de így jogos kérdés, hogy mi a fenét akarnak az FF reboottal.

  9. Nekem ez a bajom a képregényes Marvel univerzummal is. Túl tágas. Mitől nagyszám bármelyik szuperhős, ha egy csomó kamasz szaladgálhat sokkal jobb képességekkel? A sok galaktkus mega-giga képességű figura mellett Pókember is csak egy senki.

    Persze piaci szempontból van egy csomó előnye is, hogy mindenki-mindenkivel összefuthat, de az egész X-men sztori a mutáns üldözéssel, meg a Sentinelekkel annyira kilóg belőle. A sok szuperhős véglegesen megoldhatta volna már a mutáns problémát, vagy ellenük vagy mellettük állva.

    Szóval nekem ez jó hír. Maradjanak csak az X-ek magukban.

  10. ” A sok galaktkus mega-giga képességű figura mellett Pókember is csak egy senki.”

    Leírtad a pókember egyik legnagyobb báját. Ő az úgymond szegényember szupehőse. A legcsóróbb és hétköznapibb a Tony Starkok és északi istenek között.

    Az X-men persze más tészta. Ott már valóban erősen magyarázkodni kell.

  11. De pont amiatt mert egy városban él a FF-al és a Bosszúállókkal Pókembernek nem szabadna, hogy komolyabb ellenségei legyenek. Minden dolga ki kéne merüljön öreg néniket kizsebelő huligánok kergetésében, meg macskák fáról leszedésében.

    Az X-men meg annyira külön világ a Marvelen belül is, hogy simán külön univerzumnak kéne lennie.

  12. Ha csinálnának Civil War alapján filmet akkor pont kitudnák hozni a különbséget az FF és X-men/mutánsok között, bár ahhoz kéne a többi karakter is az univerzumból.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.