26 hozzászólás a “Az Avengerst készítő stúdiótól” bejegyzéshez

 1. sztem minden stúdió örülne ha ő csinálta volna az Avengers és hírdetnék is teljes mellszélességgel, nincs ezzel baj :-)
  poszter meg marveles egykaptafa

 2. azt néztem én is, olyan hülyén néz ki, de még a filmben is
  …mindegy nagyon várom és az IRONMAN3-nál csak jobb lehet

 3. Drax tényleg elég szarul lett megcsinálva, a tetkói szinte világítanak!

  Amúgy maga az összhatás nem rossz, kicsit a korai sc-fi kalandfilmek, meg a Star Wars-ok posztereit juttatja eszembe!

 4. Fájdalmas ez a poszter. Tényleg, mintha egy VHS only, ócska SW klón borítója lenne, ami még nem is lenne nagy baj, ha szándékosan csinálták volna ilyenre, de nem igazán hiszem, hogy ez lenne a helyzet.

  Az pedig, hogy az AVENGERS-es szöveggel kell eladni még annál is fájdalmasabb.

 5. Nagyon várom ezt a filmet, akkora marhaság lesz…! :D És hagyjuk már ezt a “Az ironman 3-nál csak jobb lehet” megjegyzést minden Marvel filmnél.

 6. Poszterrel nincs gond, a film várós! Az Ironman 3 az az előző részekhez képest gyatra volt, s talán Drax azért világít egy csöppet, mivel a fény úgy vetül rá…….

 7. Van itthon egy Iron Man 2-es poszterem a falon, ami kinyomtatva poszterpapírra zsír, de mikor megosztották neten, az gáz volt. Szerintem direkt túloznak a színekkel, hogy a félzsírpapír-csillogós-akármilyen poszteren kinézzen valahogy. Mert ugye, ezeket nem netre szánják, nem digitális megjelenítésre, hanem mozifalra. Tény hogy nem nagy eresztés, de emlékeztet egy képregényfüzet borítójára, és egy képregényfilmnél ez bőven elég.

  Gamora szegény nagyon el lett csúfítva :(

 8. Tiszta Star Wars, tényleg! A színekkel ne törődjetek, ezt nem digitális felületre tervezték. Ha majd kijön a nyomdából és selyemfényű kartonon látod, akkor biztos eldobod az állad…

 9. Valóban a színeken itt-ott lehetne csiszolni, de egyébként egy kurvajó poszter lenne akár itthon is a falra :)

 10. bokesz: Igen, jó eséllyel itt vezetik fel Thanost. Viszont az Avengers 2-ben még biztosan nem lesznek benne, talán a 3. részben.

 11. Volt tegnap a Godzilla előtt egy előzetes. Hát, ha azt mondom, hogy szánalmasan nevetséges volt, akkor még talán szépítem is a dolgot, pedig a Marvel-filmeket szeretem csaj létemre. :)

 12. Jó ez a posztert, falon jobban fog mutatni.
  Legvárósabb film a nyáron, király lesz :)

 13. nem is tudom, hgy tegyem fel a kérdést…. szóval, ha már a stúdió promózza filmet ezzel a poszterrel, akkor nem lehett volna szólni a grafikusnak, hogy nyomjon egy save as elektronikus formátumot? (ha Madonna meg tudta tenni, hogy a zenéit átkevertette úgy, hogy az akkoriban a még újnak számító stereo tv-ken jól szóljon a videóhoz csapott verzió, ami azért szeritem sokkal több meló volt, akkor ez most csak simán belesz…rás)

 14. az is egy érdekes dolog, hogy amióta otthagyta Batista a pankrációt, azóta mozifilmekben is játszik :)

 15. Valaki szóljon nekik,hogy hátra kellene forduni,mert ott az ellenség.Bíztató csapat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.