Cinderella-teaser!

Avagy Hamupipőke, és élőszereplős lesz, jövőre érkezik Kenneth Branagh rendezésben Lily James főszereplésével. Úgy tűnik a Maleficent után rápörögnek a filmes mesékre.

Poszter:

8 hozzászólás a “Cinderella-teaser!” bejegyzéshez

  1. Én inkább a Bob Sinclar azonos című klipjében szereplő csajra tenném le a voksomat.

  2. Szeretem a meséket és nem is bánom, ha ilyen kicsit varázslatos filmeket akarnak készíteni belőlük (még úgy is, hogy a herceg annyira nem emlékezett Hamupipőkére a bál után, hogy több 100 lányal próbáltatta fel azt a cipőt :P) de őszintén a Csillagpor óta nem láttam igazán értékelhetőt… :(

  3. Olyan mint egy undorítóan giccses és hosszú filmcég logó… amúgy meg csodálom, hogy meg se várják a Maleficent sikerét, annyira biztosak a dolgukban.

  4. Tök jó dárkos spinoffokat lehetne csinálni ezekből, főleg az eredeti történeteket ismervén. Szerintem hatásosak lehetnének, de úgysem az lesz. Tuti, hogy a Maleficentnek is giccses mézes-mázos vége lesz:(

    Snow white-nál is a gonosz királynőnek szurkoltam (igaz, hogy ott közrejátszott Charlize iránti rajongásom is:))

    Frozennél is végig az járt a fejemben, mekkora király darkfantasy-t lehetne kihozni az egészből:(

    Ez lehet valami perverzió nálam.

  5. Hát, öööö…Nagyon kreatív és tényleg nem giccses, egyáltalán. Biztos nagyon cukker lesz a film is, sok éneklő őzikével, táncoló kutyuskákkal és hidrogénszőke herceggel. Remélem a jegy mellé adnak majd vércukormérőt, merthogy túlteng bennünk az édes érzés, az tuti :)

    Kérésem egy lenne amúgy: filmesítsék meg Neil Gaiman Hó, tükör, almák című novelláját (akinek nem ismerős, azoknak ajánlom az eredeti, 1998-as Valhallás kiadású Tükör és Füst c. novelláskötetet). Azzal a hangulattal szeretném a vásznon látni, ami a szövegből árad. Na, az dark-fantasy lenne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.