Godzilla (1998) őszintén?

A Honest Trailers csapat gyorsan szét is szedte Emmerich szörny és karrierpusztító filmjét.

human
írta
2014. 05. 18. 18:15
megjelenés
30
hozzászolás


30 hozzászólás a “Godzilla (1998) őszintén?” bejegyzéshez

 1. Vicces! :D nekem speciel ez jobban tetszett anno, mint az új most. Ma összehasonlítva a kettő, kb egál nálam…

 2. 98-ban más volt az értékrend filmek terén, akkoriban még tetszett, most visszanézve…. elmegy, könnyed agyatlan blocbuster film, és 98-ban a látvány is jó volt. Ugyanúgy mint a függetlenség napja szinte korszakalkotó látványvilággal bírt, mindenkinek leesett az álla a látványtól mikor elindítják az alienek a támadást az empire state buildingel kezdve, és porig rombolják new yorkot. Ilyet még azelőtt nem lehetett látni filmben.
  A 90’s évek teljesen más volt a szórakoztó filmek terén, sokat változott azóta hollywood, és szerintem rossz irányban.
  50/50 szerintem az új godzilla semmivel sem jobb mint a régi.

 3. Oké, human, értjük, az Honest Trailers az élet sója. Most… most már elég lesz.

 4. most miért? vannak tök jó honest trailerek. Nekem a “Strarring” részek a kedvenceim.

 5. Venom: nem is teszem ki mindet pedig, arról nem is beszélve, hogy elfér, nem veszi el mástól a helyet

 6. de jót röhögtem a katonás résznél. :D ciki vagy nem, nekem még most is ez a nr.1 Godzillás film. :(

 7. Malachi
  Még jó, hogy a 98-as “Godzillának” van a legkevesebb köze az eredetihez :D Ezért is a legnagyobb fanok, főleg Japán ezt a filmet nem is számítja létezőnek. Lehet a film készítése előtt elolvastak valamit a készítők, mert ez a szörny neve nem Godzilla, hanem Zilla, amit egy másik filmben össze is csapnak és persze Godzilla 2 másodperc alatt el is intézi :D
  Nekem ez a film egy borzalom. Lehet gyerekként jó volt, de most a napokban megnéztem és nehezen bírtam a végéig, már majdnem rosszul voltam. De persze embere válogatja.

 8. zotty – tudom, de hát ez van. nem vagyok Godzilla sucker, az eredetiket ismerem, de ennyi. guilty pleasure? néhány elfér mindenkinél. :) majdnem az összes 90-es években készült blockbusterért odavagyok, jó korszak volt az valahogy. bugyutaság ide, vagy oda.

 9. Hát nekem akárki akármit mondd, még mindig tetszik ez a film. Nemtudom mit kellett volna még nyújtania azon kivül, ami volt. De ahogy nézem az egekbe magasztalt idei sem lett akkora durranás, terveztem a mozit de lehet spórolok inkább, és majd csak az x-menre fizetek be. A csudálatos hangkeverés, meg a 15 perc Bryan Cranston nem igazán győzött meg.

 10. serra: sok általam kedvelt filmnek kitettem már a honest trailerét, attól hogy valami tetszik még nem érzem sértésnek/összeesküvésnek ha viccelnek vele

 11. NEkem ez a T-rexesebb, sárkányosabb koncepció godzilla sokkal jobban tetszik, mint ez a bugyuta újrégi vicchalom. Az eredeti godzilla úgy néz ki kb. mint egy lengyelpiaci fröccsöntött gumiszörny. Abból is az ócskábbik féle. Ezt csinálták meg 2014 ben mai CGI-vel. Háát szomorkás vagyok.
  Bugyuta volt a régi, meg sok hiba volt abban is, de azt megnéztem még vagy 3- 4 alkalommal, mert összességében jobban lekötött, de az újat soha életemben többször nem akarom látni.

  Chicken leg…ezek hülyék, ennyi erővel a jurassic parkos dinókat is lehetne így becézni. Útálom ezeket a beszólogatós irónia trélereket. /faszok/

 12. Totál baromság volt ez a trailer. Főleg, amikor a Jurassic Park poharas jelenetét a rendőrautókkal hasonlitja össze. A Godzilla 98-ban egy szórakoztató és látványos blockbuster volt.

 13. “egy másik filmben össze is csapnak és persze Godzilla 2 másodperc alatt el is intézi”

  Na az volt még egy nagy baromság…

 14. Tspawn
  Látom fogalmad nincs az egészről, neked is csak a 98-as van meg azt kész. Legalább először néznél utána és aztán mondanál ilyet. Nem bonyolult, egyszerűen írd be a Youtube-ra, hogy Godzilla vs Zilla. Nem nehéz. Linket nem adok azt nem küldi el rögtön, de remélem megbirkózol ezzel.

 15. zotty: Igazad van valóban reális hogy egy lassan mozgó hegy aki max farkat csapdos legyőz egy “reálisabb” fizikumú gyíkot aki simán kimanőverezi és széjjelkaszabolja. És nem azért mondtam ezt mert nem láttam, hanem mert már elsőre egy nagy baromságnak tűnt az egész, amit csak a “fanok” agyatlan dühe fogad be kérdés nélkül, mert “Jujj a nyugdíjas tempójú sebezhető lézerágyút nehogy legyőzze már valami ami gyorsabb és sokkal nagyobb sérülést tud okozni, amíg a másik ráfordul, mert brühü…”.

  De remélem megbirkózol ezzel.

 16. Öszintén?igazat adok Tspawn-nak. a 98-as sökkal vagányabb,kecsesebb,gyorsabb,brutálisabb!egy sima godzillát leütne mint a pinty!csak hát az nem az eredeti!

 17. Ha reálisat akarsz akkor nézz ki az ablakon. Mert egyik se az, így eleve hülyeség ezen pampogni. Maradjon neked a “reális” dinóutánzat, nekem a gorilla, sárkány keverék marad. Amúgy a 98-as filmben is két rakéta intézi el, szóval ennyit az egészről.

 18. A 98-as filmben összesen 12 rakétával oltek meg. Ezt a Zilla baromságot meg a film megjelenése utan talaltak ki a japánok, amit egy Sharknado szintu filmben mutattak be. Szerintem is jobban nez ki ez a Godzila, mint az ujregi atomevo dagadt lomha valami, amit 5 percig lattam a Godzila című filmben.

 19. Köszönöm srácok..ennyi..:D, amúgy, ezek a Honest Trailerek viccesek, de pölö az Everything wrong with sthg, na az valami kegyetlenül irritálóan szar. És akkó miaza pontozás a végén, hagyjad má. :D

 20. Hát én általában szeretem az Honest trailereket, de ez egy nagy rakás szar lett. Valahogy a fikázáson nem tud túllépni. Nem volt ez olyan rettenetes film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.