43 hozzászólás a “Gal Gadot a Batman vs. Superman forgatásán” bejegyzéshez

 1. ugyanez a bajom nekem is, de már a castinghírek óta,
  képtelen vagyok komolyan venni a modellalkatú WW-t

 2. Most már tényleg elmondhatná valaki hogy Wonder Woman-nek mióta kellene úgy kinéznie mint egy pankrátor, de tényleg. Ez már szimplán az “előre lehúzom a filmet amivel csak lehet” kategória. Affleck lehet, hogy tényleg meg lesz dobva CGI-al, de WW-nél ilyenre nincs szükség.

 3. Legalább megerőltette volna magát…. Wonder Women nem egyszál bél!

  “Mióta kell kinézni úgy mint egy Pankrátornak?”
  “I don’t know…. since FOREVER??”

  Gina Carano tökéletes lett volna szerepre, neki el is hinném, hogy lerúgja mindenki fejét, ez meg körbe lesz röhögve.

  CGI izmok… az azért túlzás lenne… Ha Cris Pratt Összeszedte magát Peter Quillért (aki, mondjuk úgy jóval kevésbé ikonikus karakter. Még.) Akkor Wonder Womenre nehogy már ne lehessen gyúrni….

 4. Wonder Woman-nak emberfeletti ereje van. Ha belegondoltok nem is szabadna izmosnak lennie. Ugyanez van Superman-el is. Mivel edzenek? Anyahajókat emelgetnek? Ebből a szempontból teljesen rendben van, hogy nem izmos.

 5. Én azóta olvasok Wonder Womant, mióta Azzarello írja, de szerintem se kell ennek a karakternek kigyúrtnak lennie, mivel az ereje nem izomból van, hanem ez a képessége. Illetve szerintem pont az a másik lényege a karakternek, hogy úgy kell kinéznie, mint egy szupermodellnek, nem úgy, mint egy testépítőnek.

 6. zsocso Ezt mondom. Egyáltalán nem kell kigyúrtnak lennie. Az amazonok pont hogy nem kigyúrt állatok. Szimplán tudnak harcolni. És igen, WW-nek pont az a specialitása, hogy rohadtul erős. Ehhez neki nem kellenek izmok. Kissé unalmas ez a divatból kritizálás már minden egyes filmnél. Akinek a régi filmek jönnek be, azok nézzék csak azokat, akiknek meg semmi nem jó, azok olvassanak könyveket. A mozi nem az ilyeneknek való…

 7. Azért szerencsére a rajzokon sem egy the rock, de egy amazonhoz méltó izomzat azért tényleg nem ártana. Mondjuk, ha azt vesszük, hogy most félisten, bármit bele lehet magyarázni. :)

 8. Nem kell csupa izomnak lennie, de azért ne úgy nézzen ki, mint aki most menekült egy lágerből. Sportos kinézet azért nem ártana.

 9. Michael Turner rajzait ismerve szerintem pont hogy még illik is a szerepre…

 10. Szerintem marhára nem kell egy modern filmre vitt szuperhősnek úgy kinéznie, mint a hatvanas-hetvenes évek képregényeibe rajzol testépítő-alkatú figuráknak. Ennek a filmnek amúgy is rossz karmája van, én meglepődnék, ha nem bukna meg. A Superman film nem volt önmagában rossz, de a Nolan-féle Batman egy olyan lécet tett fel, amit ezzel a keresztezéssel lehetetlneség lesz megugrani.

 11. Artox: Te valaha olvastál, láttál Wonder Woman képregényt? Most komolyan.

 12. Valóban a képregényben izmosabban van ábrázolva, DE, ha belegondoltok egy olyan karakterről beszéltek, akit az istenek alkottak és az ereje varázslat alapú, tehát teljesen függetlenül a testén lévő izommennyiségtől, így miért is ne lehetne elképesztően erős és technikás, ha vékony? Tudom, így részben eltér az eredeti karakterétől, de szerintem a logikusan hangzik.

 13. “zsocso says:
  2014. May 19 at 08:46
  Wonder Woman-nak emberfeletti ereje van. Ha belegondoltok nem is szabadna izmosnak lennie. Ugyanez van Superman-el is. Mivel edzenek? Anyahajókat emelgetnek? Ebből a szempontból teljesen rendben van, hogy nem izmos.”

  never go full retard

  inkább írnátok azt h nagy ívben tesztek a lore-ra,csk legyen jó bőr WW, még azt is meg tudnám érteni

 14. akik védik, egyszerű kérdés, sztetek miért csak szélsőségekben lehet gondolkozni 1; nem full izmosnak kellene lennie, de legalább sexisen fitnessesnek, sportosnak + egy kis mell se ártana, nagyon lapos eza nő (azt meg csak halkan kérdezem, magaságra meg van a nő? mert WW egy sportos csöcsös MAGAS nő), gyakorlatilag annyiban hasonlít WW-re, hogy fekete a haja.

 15. wontbe Képregényt konkrétan nem, de úgy egyébként szinte minden mást igen, amiben ez a karakter szerepel. Most kicsit utánanéztem a képregényes kinézetének, és konkrétan pankrátor alkata ott sem nagyon volt (bár ez képregény függő nagyjából, elég sok változata volt már szegénynek). Inkább az akkori kor női ideáljának lehetne tekinteni. Ez utóbbi mondjuk pont nem igaz szerintem a jelenlegi WW-re, de kinek a pap, kinek a paplan. Lehetne kicsit vaskosabb is, de nagyon kigyúrtnak szerintem akkor sem kell lennie. A fent említett pankrátor nő már pont a ló túloldala lenne. WW-nek igen is nőiesnek kell lennie, és nem kell, hogy elsőre meglássa az ember benne a félistent. Ebből a szempontból meg Gal nagyjából jó választás, bár nekem is lenne pár ötletem a helyére.

 16. sandor8206: 178 centi szerintem egyáltalán nem alacsony egy nőhöz képest. Affleck 192 cm, Cavill meg 185 cm, szóval nem lesz kínos sámlizás meg trükközés a kamerával :D

 17. Szerintem sem kell szétgyúrtnak lennie.Ha mégis,ez nem akkora bűn,mint a hős farkas,az anti hős helyett.

 18. WW-nek valóban fittnek és sportosnak kell(-ene) lennie, de erről a képről szerintem nem lehet megmondani, hogy az-e vagy sem.

 19. Cash Tankinson: a képregényben most melyik eredettörténete van kánonban éppen a WW-nek? alakítottak már a blőd figurán valamit?

 20. Gina Carano testileg jó lett volna, de azért sem szerettem volna anno őt, mert reméltem hogy olyan lesz a szerep, amihez színészkedni is kell, arra meg viszont már kevés szerintem. Na Gadot sem egy Glenn Close éppen :D De a szerep se lesz olyan.
  Mondjuk ez a kép még nagyon kevés szerintem, hogy leszóljuk…a másik amit láttam kb az utca túloldaláról van. Én nem várom el kötelezően, hogy olyan legyen, mint aki most ugrott le a lapokról, de legyen fitt, és a többi amazon mellett azért tűnjön “csodálatosabbnak”.
  Amúgy is meg kellett volna fiatalítani Lucy Lawlesst és kész :D Bár Hippolyta még lehetne

 21. Jesse Eisenberg mint Lex Luthor meg Gal Gadot mint Wonder Woman… lolzorz.. Értem én, hogy Nolan után most mindenki egyedi módon akar univerzimot építeni, de azért pár princípiumot illene megtartani. Vagy akkor adjuk ki egy Kieslowskinak és legyen egy mély mondanivalójú művészfilm.
  Érthető hogy nem “Ctrl-C”-zed a képregényt, de Alfredet el tudnád képzelni egy 30-as Tom Ford típusú kéjencként, aki gyengéd érzései miatt hű Bruce-hoz? Vagy Flash-t mint egy kis hipster taknyot, aki két csík és egy rave party között beáll igazságligáskodni? A különc nem egyenlő a jóval és jó se csak az lehet ami különc…
  És amíg egy Nolanről (Memento/Insomnia/ThePrestige-zsel a háta mögött) el lehetett hinni hogy egy kamulovagból szociopata bűnözőt farag, addig Snyder esetébenn ez egy >5.00-ös odds.

  De amúgy a lényeg összefoglalva:

  >bee stings
  >wonder woman

  pick one

 22. Már a casting hírek óta követem a csajt fb-on…hát nem tett le sokat az asztalra fittness téren és ez most látszik is..szánalmas. Ennyi pénzért igenis legyen olyan nő akiét mindenki odavan, bemegyek itthon egy plázába vagy vegyük komolyan, edzőterembe és több alkalmasabb csajt találok…szomorú, de majd meglátjuk..láttunk már csodát

 23. MikkaMakka says:

  never go full retard

  “inkább írnátok azt h nagy ívben tesztek a lore-ra,csk legyen jó bőr WW, még azt is meg tudnám érteni”

  Mert te aztán most jól leirtad a véleményed. Igényesen kis betükkel, mindent röviditve, befejezés nélkül.

 24. jekyll: azt ne felejtsd el, hogy azt már elárulták, hogy a mostani Lex Luthor sokkal inkább a mai kornak fog megfelelni, tehát inkább egy Mark Zuckerberg-re, Larry Page-re, Steve Jobs-ra fog hasonlítani, mint a 60-as évekbeli klasszikus Luthor-ra. Ettől még a karakter alapvonásai nyilván megmaradnak, hogy elképesztően zseni stb.. de olyan irányból próbálják megközelíteni, amely a mai emberhez közelebb áll. Mivel minden karakternek több eredettörténete van, de ha azt vesszük, hogy Luthor az intelligenciájának és arroganciájának köszönhetően lett egy fiatal milliárdos, kb mint a mai startup cégek vezetői (google, facebook), akkor ez a megközelítés igenis megfelelő lehet, és a mai nézőkhöz közelebb állhat.
  Ezzel nem azt mondom, hogy szerintem ez jó, csak hogy ebben a megközelítésben is van logika ha végig gondolod.

 25. és lehet már tudni ki lesz batman mostani ellenfele ?
  Rébusz, Pingvin, Black Mask, Red Hood ?

 26. remélem iszonyat szar WW lesz, és a többi filmben már más fogja játszani .

 27. remélem behozzák a sztoriba a Cadmust is a nagydarab néger nővel :)
  és akkor már jöhetne az Intergang is :)

 28. Buzifiú: Ha meg tudod fogalmazni normálisan, magyarul a kérdésedet, akkor nagyon szívesen válaszolok rá, csak most ebben a formájában nincs sok értelme.

  A Lex Luthor témához hozzászólva, szerintem Eisenberg azért nem jó, mert Lex a képregényekben kb ilyen ellen Batman. Ugyanolyan gazdag, okos, magas, kigyúrt, minden, csak kevésbé jó harcos. Na most, ha Eisenberget Affleck mellé tesszük, vagy szinte bármelyik színész mellé, aki eddig Batmant játszotta, akkor a küzelükbe sem érhet, nemhogy az ellensége legyen, vagy Supermané.

 29. nico9519 én csak a JL razfilmsorozatban találkoztam a Cadmussal, és ott egy jó nagydarab néger csaj volt a vezetője.
  még Luthorral is szembeszállt :)

  a GA sorozatot nem nézem.

 30. Szerintem sokkal szexibb ha egy vékony csajt látsz darálni, legyen az akármennyire hihetetlen, ennyiből Supermant se hiszem el hogy repül. Tudom de mer hát a képregényben, blabla.
  Én örülök hogy ő lett kész, sokkal kíváncsibb vagyok így mit hoznak ki a karakterből, mintha egy képregényhűbb alakú valakit választottak volna. Eisenberggel dettó ugyanez, csak ne akarjon nagyon ilyen szekönd Joker lenni.

 31. DarthSith, köszönöm hogy elmagyarázod….
  Akkor kezdem előről… A “JE” típusú Lex Luthor megközelítést nem illogikusnak vagy következetlennek tartom, hanem szimplán a koncepciót nevetségesnek/alkalmatlannak. Ahogy Cash Tankinson is leírta a 36.-ban, teljesen elrugaszkodott a képregény szellemiségétől. Ezzel nem feltétlenül kell egyet értened, de ha nem érted meg a szavaimat azzal nem tudok mit kezdneni…

  Tovább görgetvén a gombolyagot, jelen allás szerint ezt a filmet többek között azzal akarják eladni, hogy milyen egyedi, új értelmezési sík meg a többi pr-es bullshitting, amivel nem is lenne baj, de ismét Nolant felhozva példaként, ott sikerült mindeközben hűnek maradni a képregény vezérelveihez. Itt, jelen állás szerint ezt “kibasztákazabalkonapicsába”, LL legyen szandálzoknis IT geek, WW pedig, a Berlusconi villába törzsvendégknek számító, egyszálbél escort s nem egy AMAZON* (segítek, harcoshoz méltó testfelépítéssel rendelkező hölgy).

  Persze lehet, hogy mindezek mellett egy jó filmre ülünk majd be (kívánom nagyon), de a rendező korábbi munkáit figyelembe véve és a fent említett jelek alapján, ezt erősen kétlem. #nelegyenigazam

  *esetleg ha valaki azzal jön, hogy ha már amazon akkor miért nem egy félmellű nőt /a-mazos/ raknak bele (Angelina Jolie), mivelhogy az íj tökéletesebb használata érdekében levágták/leégették az egyiket, akkor szarjon sünt…

 32. Áh, most komolyan . Gina Carano lett volna a tökéletes választás! Csak üssétek be a Google-ra. És ámuljatok.
  A legszomorúbb az egészben, hogy az volt a fő indok ellene, hogy nem elég jó színésznő. Okay, valóban nem Meryl Streep (nem mintha indokolt lenne..) De ez a nő mivel jobb színésznő?
  Szörnyen választottak….

 33. wontbe semmivel nem jobb színésznő, viszont izraeli szépségkirálynő , és ez itt a lényeg :)

 34. Én szeretem Gal Gadot-ot, de erre a szerepre tényleg jobban illene Gina Carano. A színészi tehetségeikbe ne menjünk bele, mert egy jó rendező többet ki tud hozni a szinészből mint amire az képes.
  És egyiknek sincs akkora filmes múltja hogy most azt lehessen mondani hogy egyik jobb szinész mint a másik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.