37 hozzászólás a “Guardians of the Galaxy másodszor” bejegyzéshez

 1. Az első trailerig még csak a nevüket sem hallottam. Most meg az egyik legjobban várt film :D

 2. EPIK! (Bár én most ilyen komolyabb zenére voltam rákattanva, de azért ez sem rossz)

 3. Határozottan örülök, hogy ebben az előzetesben sem lőttek el semmit a sztoriból lényegében, csak ráerősítettek erre a bitang jó hangulatra.
  Ilyen egy jó trailer.

  Teljesen Hooked on a feeling:)

 4. Malachi semmi gond mi azért megnézzük. A többi fotelrambo meg maradhat otthon cobra 11 et nézegetni.

 5. Kár hogy Groot nem lesz valami beszédes..Diesel hangja valami fenomenális.

 6. Kibaszottul jól ráéreztek, hogy a viszonylag ismeretlen karakterekkel úgy tudnak nagyot ütni ha behoznak valami újdonságot a sok szuperhős film közé. Kurva hangulatos trailer. :)

 7. Emiatt és a Sin City 2 miatt várom az augusztust!
  Nagyon hangulatos a trailer, a zeneválasztás baromira eltalálták és a karakterek is ígéretesnek tűnnek!
  Remélhetőleg a végeredmény is ilyen hangulatos lesz majd!

 8. ADMG – csúcs, de ennél lazább már ne legyél, mert még ortopédiára kerülsz.

  (a fasz van itt komolyan, honnan bújt elő ez a sok tahó? régen itt filmekről volt szó, nem a másiknak beugatás ment.)

 9. Gyerekek, ez eddig hatalmas! Ezzel a hype vonat első osztályára meg is vették a jegyem. De tényleg, Elvis nem volt ilyen gizda ’53-ban, mint ezek most. Innen maximum csak elkúrhatják. (amúgy James Gunn – Scooby Doo 1/2, de neeeem, az rééégen volt..)

 10. Hangulatos előzetest bármilyen rossz filmből lehet jól megválasztott zenével megtámogatva, ez nem nagy kunszt. Majd meglátom a kritikai véleményeket.

 11. ADMG Fotelrambo :D
  Ez nagyon jó duma :D

  A film pedig előreláthatóan vicces látványos lesz.
  Adok egy esélyt neki a moziban. :)

 12. Malachi: Részben igazad van, de be kell ismerned, a te hozzászólásodnak sincs sok értelme. Talán, ha leírnád, hogy miért nem tetszik, akkor lenne.

  Az előzeteshez, a hangulata nem rossz, tetszenek az űrben játszódó képek, viszont engem egy picit zavarnak ezek a régi zenék. Gondolom, valami ellentétet akarnának ezzel, hogy sci-fi hangulat, de a muzsika retró, viszont nekem annyira nem jön be, azért a filmet meg fogom nézni, mert nagyon kíváncsi vagyok rá.

 13. Elvileg azért vannak benne ’80-as évekbeli zenék, mert Star-Lord nagy rajongója az akkori zenéknek, gondolom azért is láthattunk egy régi kazettát a trailerben. (Na de majd a szakavatottabbak kijavítanak, ha mégse így lenne.)

 14. Hát ez valami egészen fantasztikus :)

  KennyVice: A ’80-as években került el a földről (nem tudom pontosan hogyan), és nála volt a walkman-je. Ez az egyetlen kapocs számára a földi múltjához, emiatt rajong ennyire ezekért a zenékhez.

 15. zenékért*
  Kéne egy szerkesztés funkció és egy picivel több figyelem a részemről :)

 16. Cash Tankinson – hát hogyne, majd kritikát írok egy nyamvadt előzetesnek. az első baharangozó alapján még lehetett volna akármi belőle, itt már csak azt látom, hogy színes meselények lövöldöznek egymásra. sokkal többet nem is várok tőle, és nincs is ezzel baj, csak engem nem érdekel.

  amit nem értek, hogy ha valaki vár egy filmet, miért veszi személyes sértésnek azt, ha másvalaki meg nem várja?

 17. Hát ez megint fasza lett! Jól néz ki, humoros, a zenék klasszak, és úgy érzem máris imádom ezt a kis csapatot, és ami a legjobb: szerintem még semmi komolyabbat nem lőttek le, minden téren (sztori, további wow látvány, poénok) lesz még meglepetés.

 18. Valaki leírná, hogy itt akkor ki is lesz a “főellenség”? Ki a trailerben látható kalapácsos? Ki a Fekete harcos az elején aki olyan szépen mondja “HÚW?” Köszönöm a válaszokat :)!

 19. Malachi:
  Én meg azt nem értem, hogy ha valaki nem vár egy filmet, akkor miért nem hagyja azt a p*csába. Nagyjából ötezer film jelenik meg évente, ebből kb max negyven az amit valamilyen formában meg is nézek. Az összes többihez mégsem morgok be darabonként több kommentet is arról, hogy nem fog érdekelni, és különbenis szar. Persze te megteheted, csak gondoltam, akkor már ideírom én is, hogy mit nem értek. Túl azon hogy tudom: populáris dolgokat fikázni menő. Meg persze a Muppet Show se lenne ugyanaz a két vén genya nélkül.

 20. Úúúúú én minél többször látom és minél nagyobb felbontásban (moziban álleesős volt) annál jobban várom. Ha ez marad ilyen laza, akkor kiváló popcorn mozi lesz! Én nagyon örülök neki, hogy a Marvel már ott tart, hogy mosómacikat és fákat nyom le a torkunkon, mi meg tátjuk hozzá a szánkat! :D

 21. gabro – mert vártam. volt kér teaser/trailer, azok felcsigáztak. most meg ez után már nem várom. és ezért leírtam, hogy: “minél többször látom, annál kevésbé érdekel. :(”

  de kár volt ennyit írnod, feleslegesen…

 22. Rubikoners: csak tippelek, de talán a Collector lesz itt ellenség (fehér hajú csávó, trailerben benne van kb 2 msp-ig, de Thor 2 végén neki adják az Ether), viszont Thanost elvileg ez készíti elő Avengers 3-ra.

 23. A kalapácsos Ronan a a Vádló, és elvileg ő lesz a főgenya a filmben.
  A néger Korath, az Üldöző (Pursuer angolul, magyarul nem tudom ez-e a pontos fordítás), aki kb. Ronan egyik embere lesz Nebula mellett, aki a kék csaj (a korábbi trailerben többször is szerepelt, itt aszzem csak egy villanásnyit volt).
  A Gyűjtőnek elvileg csak egyfajta suport szerepe lesz, miközben a háttérből elvileg Thanosnak dolgozik.

 24. magam sem estem annyira hasra a trailerektől, mint a többség, bár megértem, ha valakinek nagyon kiadja a hangulata. viszont (teljesen függetlenül a trailerről alkotott véleményemtől) végtelenül egyetértek azzal, amit @Malachi írt. egészen egyszerűen, érthetően és nem bántón leírta, hogy neki nem jött be. ennyi, szerintem kár ezen lovagolni, meg fotelrambónak kikiáltani.

 25. oké, mindenkinek köszi a figyelmet, most már hagyjuk ezt a témát. :) nem fontosabb, vagy érdekesebb az én véleményem senki másénál.

 26. Meglep, hogy pont a Galaxis őrzőiből lett film. Persze ennek örülök. Egy gondom van, a csapatból hiányolom Mágust és Kvazárt. Az űrben játszódó sztorijai a Marvelnek nagyon jók. Ezt is kedvelem, meg a Novát is. Kár, hogy annak… Nova sztorijából szintén cool film lenne! Az Annihilációt kéne vászonra vinni. Aztán alakul meg az őrzők csapata.

 27. Ronan ráadásul egy kree, egy kékbőrű élijen, ami már feltűnt a Marvel sorozatban is (aminek nemrég fejeződött be az első évada), szóval jól össze vannak itt kötve a szálak kérem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.