Akkor a Star Wars filmek?

Azt már tudtuk, hogy minden évben érkezik majd Star Wars film, de a Hasbro tartott egy eventet a napokban, ahol elvileg az idei sorozathoz és a jövőre érkező EP 7-hez jelentettek be dolgokat, ahol kiszivárgott a Disney terve.

2014: Rebels
2015: Episode VII
2016: Boba Fett
2017: Episode VIII
2018: Solo
2019: Episode IX
2020: Red Five

Itt maximum a Red Five lehet érdekesebb, ami Anakin (Clone Wars) és Luke (EP 5-6 közötti időszak lehet) hívójele is volt már az évek során.

Ezt persze úgy kell kezelni, hogy nagyobb hírsiteokon nem jelent meg, bár akadt nem annyira filmes site aki tényként hozta le, és tulajdonképpen ebből a német cikkből vonatkoztat mindenki. Páran átvették, de azóta már eltávolították a cikket, ami lehetett a Hasbro kérésére (ügyvédek stb), vagy mert kamunak bizonyult az egész, hiszen a Red Five kivételével kb. bárki össze tudta volna rakni a listát az eddigi információk alapján.

human
írta
2014. 05. 20. 04:26
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Akkor a Star Wars filmek?” bejegyzéshez

  1. Lehet jó is kisül belőle,végülis ahogy másik fórumon írták,csak Lucas kotlott egy ekkora aranybányán,a technológia és az univerzum van olyan tág,hogy folyamatos történetk készüljenek..ha könyveket bírtak írni évente,filmek is készülhetnek azonos minőségben..

  2. Legyen már 2021… Aztán már csak az összes Marvel-es baromságnak kellene eltűnnie és akkor talán lehetnének értelmes, felnőtteknek való filmek a mozikban.

  3. A Rebels egy animációs TV sorozat a 3-4 rész közötti időből.

    Amúgy egy kicsit én is tartok ettől az évente 1 filmtől. Jó, hogy más csapat csinálja őket, így tudnak párhuzamosan dolgozni, de mégis olyan Call of Duty érzésem van. Abból is csak egyre szarabbat tudtak csinálni évente…

  4. Szerintem meg nagyon jó dolog, a fanokra nézve hogy igen is összekapcsolják a filmeket.
    Természetesen benne van a pakliban egy egy silányabban sikerült munka is de az összképet tekintve nem kis meló ezeket összehozni.

    A nem sorozat szerűen gyártott filmek közül is rengeteg elhasal.

    Am meg hollywood nem azért csinálja ezt mert ők ezt akarják, hanem mert erre van most a legnagyobb igény … kereslet kínálat ők csak kiszolgáják azt a túlnyomó réteget akik most erre buknak :) (amit én nem bánok)
    És most itt gondolok az összes franchise-ra. Star Wars, szuperhős univerzumok – képregény adoptációk, Transformers és még lehetne sorolni, mert az emberek szeretik a folytatásokat.

  5. Jó dolgokból folytatások bármikor jöhetnek, addig is legalább nem különálló remake-eket gyártanak. :) Oké, vagy legalábbis valamivel kevesebbet.

    Kár, hogy évtizedeket kellett várnunk a nem előzmény SW-folytatásokra.

  6. ABU: szükségletgenerálásról hallottál már? :)

    Nekem olyan érzésem van, hogy kivéreztetik ezt a szériát. Na jó, ennyire nem durva a helyzet, átfogalmazom: felhígítják. Biztos lesznek jobb és rosszabb részek (ehhez azért nem kell jóstehetség), olyan hűdenagyon nem várom, pedig az alapszériát (IV-VI)szerettem. Az előzmények közül, csak a III. tetszett, a többi kuka sajnos.

    Az animációs filmek (sorozatok) meg eleve hidegen hagynak, úgyhogy azokat nem is fogom megnézni. Értem én, hogy egy komplex összefüggő világot akarnak teremteni, de azért nagyon remélem, hogy érthetőek lesznek a filmek az animációs előzmények ismerete nélkül is.

  7. Episode 7-8-9 ami érdekel is a Boba Fett film.
    Rebels: 4-5 kölyök vihogva meg pacsizva lemészárolják a fél Birodalmi sereget. Hát kösz, de inkább kihagyom.
    Solo film: Hiába mindenkinek nagy kedvence, de én sose rajongtam a karakterért.
    Red Five: Gondolom egy egy X-wing squadron története lesz amit max. akkor nézek meg ha sok űrcsata lesz benne.

  8. Én szerintem 2020 után is leszenek képregény földolgozások, Marvel-DC egyaránt, egy jó ideig nem állnak le. A marvel-nek már be van jelentve a phase 4-5 is, mi meg még csak a kettesben vagyunk szóval…de hogy a hírhez is tegyek valamit, a Boba és a Solo filmje érdekel a legjobban eddig.

  9. Gambit, ha egy X-wing squadron története lesz, akkor szerintem is kicsi rá az esély, hogy sok űrcsata legyen benne…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.