Alfonso Cuarón kezébe a Potter spinoffot?

Ha jól emlékszem akkor Nikki Finke a pontos értesüléseiről volt híres, és most tőle érkezett a hír, hogy a “mély tárgyalásokban” van Alfonso Cuarónnal, őt szeretnék megnyerni a Fantastic Beasts and Where to Find Them rendezői székébe. Avagy nagyon szeretnék. Nem meglepő, hiszen hangulatilag talán a legjobb Potter filmet rendezte még a Gravity meg a többi világsikere előtt, a Harry Potter and the Prisoner of Azkabant.

18 hozzászólás a “Alfonso Cuarón kezébe a Potter spinoffot?” bejegyzéshez

  1. Jorus C’Baoth és a történetét melyik testnyílásunkból rántsuk elő? :D SZVSZ minden Potteres szellemi termék az írónőhöz tartozik ő meg már végzett a szériával.

    Máskülönben Cuarón jöhet, jó volt annó a 3. film, kellemes változást jelentett az 1-2. film után.

  2. Voldemort sztorijáról elég sok minden kiderül a könyvekből, főleg a 6ik részből, csakhát a half blood prince úgy volt szar film ahogy, na mindegy. Abból, meg Rowlingtól lehetne meríteni.
    Amúgy nekem is az Azkaban tetszett a legjobban, ami érdekes könyvben meg talán a legkevésbé. Kár hogy nem Cuarón csinálta a többit is, ok még Mike Newell Tűz serlege elment.

  3. Voldemort “elősztorija” csak érintőleg érdekes: azokat a részeket meg A félvér hercegben (a könyvben, és nem a filmben!) nagyon jól kivesézte Rowling. Ha az “eltűnése” és “felbukkanása” közti időben játszódna, az meg azért lenne gond szvsz, mert Hollywoodban nem lehet antihősről antisztorit írni, pláne nem nagy költségvetésből: tuti kiderülne, hogy neki is megvoltak az indokai, valami méggonoszabbal harcolt, bármi ilyen marhaság, ami kivenné a karakter súlyát.

    Amúgy még mindig nem tudom, mi lesz ebből, de Cuarón jöhetne, messze a legerősebb darab a harmadik film “sajnos”.

  4. Érdekesség,hogy a messze legjobb harry potter film termelte a legkevesebb bevételt. Ezt azóta se értem.

  5. Szerintem ez volt az egyik legrosszabb potter film. Hangulatban meg sem közelítette a többit.

  6. werdafckawi
    Ebben az esetben nem szóltam, azt is halkan. Én azért nem tudom elképzelni ezt amúgy, mert Voldi egy 200%-os antihős, bár nagyon érdekes lenne, ha filmre vinnének valami kis eredettörténetet. A könyvekben eléggé jól le volt írva, hogy mi történt azután, hogy elhagyta a Roxfortot (horcruxot gyűjtögetése, stb), nem igazán tudom elképzelni, hogy e téren mit lehetne még hozzátenni. Esetleg a Roxfortos éveket, ha belesszőnék… Hmm, passz.

  7. Bárki, csak David Yates ne. Soha nem bocsátom meg neki, hogy így elszúrta az utolsó 3 filmet…

    Egyébként én Guillermo del Toro-nak örülnék a legjobban, régebben ő is akart Harry Potter filmet rendezni, lehet hogy még mindig vállalná.

  8. Valakinek a A Nurmengard-trilógiát kellene elküldenie angolul. Azt nagyon szívesen megnézném filmben. Nagyon jól és izgalmasan van megírva. Talán a trilógia befejezése egy kicsit súlytalan és gyorsan lezárt lett, a csavar miatt. (Tűz Ura rész)

  9. Vicces. Én úgy tudom, a 3. rész után azért küldték el Cuaron-t, mert túl sötétre csinálta, ami nem minden korosztálynak megfelelő (gyerekeknek nem) és erre fogták a kevesebb bevételt is. Nekem is a 3. tetszett a legjobban, de remélem nem ő fogja csinálni ezt a filmet. HP nem a szívem csücske, de attól még lehet jó film belőle.

  10. A könyvekben valóban nagyon jól voltak leírva a voldival kapcsolatos dolgok,DE:azt ne felejtsük el hogy nem csak kimondottan horcruxok,roxfort beli évek stb.hanem amikor elkezdett hatalomra törni(harry előtt) hogyan gyűjtötte a sereget növelte erejét a könyv tele van olyannal hogy rémulalom halás stb volt annak idején,mogussal való találkozása,esetleg 1 kis dumbledore Vs Grindelwald stb sztem ebből fajátos kis voldi stroykat lehet csinálni + azok az évek amik a potter évei voldi szmeszögéből….adjatok 1 kis pénzt megrendezem

  11. Igen, a harmadik rész volt a legjobb mindközül, a többi meg… inkább hagyjuk…

  12. Tény és való, hogy az Azkabani fogolynak volt bizonyos varázsa: nem volt olyan könyvhű, mint a Titkok kamrája és nem volt olyan látványos, mint a Tűz Serlege, de remekül működött. Remélem, Cuaron kapja a filmet. Jó kezekbe kerülne.

  13. Szamomra az elso harom hp film volt, amelyek bejottek a tobbi ertekelhetetlen volt… Ez meg is latszott a zaro resz(ek)en…

    Cauron tolem johet, nekem eddigi munkai tetszettek, es mivel rowling irja a forgatokonyvet egyre jobban bizakodok, es oszlik a rokabor szag is a levegobol… :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.