Gareth Edwards rendezi az első Star Wars spinoffot

A Godzillát tette az asztalra pár napja, most ő a legmenőbb egy ideig, a Lucasfilm le is csapott rá, hogy rendezze nekik az első különálló Star Wars filmet. Még nem tudni, hogy pontosan kiről készítenek majd külön valamit, Han Solo, Boba Fett, Yoda, de a rendezőjük már megvan, na meg a dátum is, 2016 decembere. Ennek ellenére tuti marad a Godzilla 2-re is.

human
írta
2014. 05. 23. 03:57
megjelenés
21
hozzászolás


21 hozzászólás a “Gareth Edwards rendezi az első Star Wars spinoffot” bejegyzéshez

 1. Sarlak vagy Rancor Movie? :D

  Amúgy Edwardsnek van egy nagyon pofás vizuális érzéke, szóval ha adnak neki egy normális forgatókönyvet, szerintem jó is lehet.

 2. Hát nekem ez így eléggé év híre. Nem nagyon vártam különösebben a Star Wars-filmeket, a spin-offokat meg kevésbé, de így teljesen megváltozott a helyzet. :D Mondjuk az írónak eléggé hullámzó a teljesítménye, ahogy nézem. De a Disney csak tudja, mit csinál.

  Kicsit OFF: Gondolom akkor a Godzilla 2 nem jön hamarabb 2017-nél.

 3. A forgatókönyvet Gary “The Walking Dead Season 1” Whitta írja. Asszem a játékot írta nem a filmsorozatot.

 4. Inka:

  Igen, a játékot írta, vagyis abból két epizódot. De ott van az After Earth is a listáján. Bár remélem, hogy azt csak kényszerből kellett írnia, mert a TWD-s munkásságáért BAFTA-t is kapott.

 5. Boba Fett filmet akaroook!!! :)
  Amúgy sztem jó lesz! Én bízok benne.

 6. Két év alatt összerakni egy starwars filmet! Most szál sírba a kedvenc sorozatom.

 7. Igazából lehet, hogy hülye kérdés, de miért költenének úgy egy spin-off-ra, ha egy olyan karakterrel operál, akinek már semmi köze nem lesz az új részekhez?

  Ott a Marvel példája, elég sok lehetőség volna ezekben arra, hogy felvezessenek vagy elmélyítsenek egy-egy szereplőt. Egy Yoda vagy Boba Fett előtörténet kissé felesleges volna szerintem. Pláne, hogy a Fett-ektől elszakadva egy sokkal érdekesebb fejvadász sztorit is össze lehet dobni.

 8. Aang: miért, szerinted az EPVII mennyi idő alatt jön össze, ha jövőre nézzük és most jelentették be a szereplőket. Az is cirka 2 év a Lucasfilm deal óta.

 9. leviske: Tudom, hogy félreteszik az eddigi, EpVI utáni kánont, de abban Boba Fett nem hal meg a Sarlacc gyomrában, szóval akár benne is lehetne a folytatásokban. Amúgy egyetértek, mondjuk Yodát én sem erőltetném.

  Az álmom egy Old Republic-korabeli SW film lenne, sok jedi vs sok sith, sajnos nem úgy néz ki, hogy Mr. Mouse is jó ötletnek tartaná. :) Vagy a non plus ultra, a Darth Bane-sztori… :)

 10. Egyébként nem is lennék egyáltalán meglepve, ha Boba Fett benne lenne az EpVII-VIII-IX – ben, hihetetlen népszerű karakter (hardcore SW-fanként sem igazán értem, miért :)), legrosszabb esetben előhúzzák a klón-kártyát, és Boba Fett Jr-t látjuk majd. :)

 11. szegény Boba Fett-et már annyira sztárolják, hogy egyszer majd valahogy megpróbálják kimagyarázni azt is, hogy egy ekkora fejvadász miért halt meg olyan röhejesen :)

 12. human, elég nagy baj az. Egy ilyen világot tövire hegyire meg kell tervezni, ennyi idö alatt még ütös akció jeleneteket sem lehet össze hozni, ami mèlto lehet a starwarshoz. Még a pókember filmeknek sem sierült, pedig ott csak egy vörös csóka himbálodzik new yorkban. Nem beszélve a forgatokönyvekröl,az indiana jones 4-et vagy a hobbitot is majdnem tiz évig írták, de itt majd néhány hónap alatt meg lesznek vele, na persze. Csak én érzek zavart az erôben?

 13. Aang:Te melyik dimenzióból szedted hogy az Indy 4-et 10 évig írták? :D Ott kb alig 2 hét alatt meglettek a forgatókönyvvel..azért lett olyan amilyen. :D

 14. Aang
  Szerintem elsősorban nem időtől függ, milyen film lesz valami. Elsősorban emberfüggő, ki mennyire ért hozzá és mennyire van rá érzéke és tapasztalata. Itt a készítők eléggé harcedzettek, főleg, hogy az író a 4-5-6-ban is ott volt, szóval én nem tartok semmitől.

  Boba Fett karaktere nekem is nagyon bejön. Én is úgy tudom, eredetileg az a földikukac kiköpi és így túléli, bár érdekes lenne, ha Boba újra előbukkanna a VI. rész után 10-20 évvel később játszódó VII-ben. A róla szóló film meg nem biztos, hogy a VI. rész után játszódna, szerintem csak bemutatja, hogy apja után ő miként lett profi fejvadász, én ezt tudnám elképzelni. Yoda sztoriját meg elképzelni se tudom, mit lehet vele csinálni, a cirka 1000 évével.

 15. Odin n.ézz utánna, a 90-es és a 2000 évek elején is rengeteg forgatókônyv író dolgozott rajta, Darabont 1 egész évet fordított rá.

 16. Bobba Fettnek nagyon jó sztorija van, nézzétek meg a Clone Wars sorozatban… Az egy nagyon jó szál volt, szívesen néznék abból egy filmet. Főleg, ha Asajj Ventress is benne lesz!

 17. Aang: kb minden alkalommal kidobták, ami addig készült, ebben biztos vagyok, hogy most JJék “kijavították” a másik csávó forgatókönyvét, közben meg tök máshol lesz a fókusz valószínűleg más történetben…

 18. Valaki árulja már el nekem ,hogy Boba Fett miért akkora nagy szám?? Komolyan nem értem…..

 19. Hogy Boba miert nagy szam? En sem vagyok oda erte, de par otlet:
  – Boba egy klon, aki mas mint a tobbi klon, mivel lassabban oregszik
  – Apukaja Jango, akibol az osszes klon keszult, tehat az osszes klon az apukaja
  – Fejvadasz, tehat az erkolcsi motivacioi izgalmasak. Van amit penzert tesz, van amit nem.
  – Mandaloriai harcos, na ez egy total kulon miset meger a jedik es a sith-ek koriteseben
  – Tuleli a sarlacc belrendszeret, kicsit meg is valtozik utana erkolcsi es motivacios teruleten
  – Amugy meg badass, hatraketa, kezi huzalpuska, combat skills

  Mi kell meg egy SW antihosnek?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.