9 hozzászólás a “Rájöttem, igazából az average blockbusterhez kell 10%” bejegyzéshez

 1. Az a producer/forgatókönyvíró/rendező használja az agya 10%-át, aki ezt a hülyeséget még mindig nyomja.

 2. Én azt nem értem, hogy nem szólt nekik senki. Mondjuk van egy ötletgazda, nem tudom, talán Besson maga. Ő azt hiszi ez igaz, mert lemaradt az utóbbi 15 évről, rendben, nincs ezzel semmi baj, előfordulhat bárkivel. Csakhogy amikor pénzt kalapolt össze, az ötletet gondolom látnia kellett egy rakás másik embernek. :) mikor a barátainak, a feleségének, a szomszédjának mesélt róla, akkor is hallotta plusz harmincix ember. Aztán ott egy egész stáb, nem tudom, de lehetnek vagy százan + színészek stb.

  Senki-senki-senki nem mondta neki(k), hogy ja, egyébként azt tudod ugye, hogy az alapötlet egy baromság és csupán legendaként terjedt a kilencvenes években?

  Másik verzió (valószínűleg ez történik), hogy pontosan tudják, hogy baromság ez a 10%-os dolog, de nem érdekli őket. Csak ez meg kicsit olyan felelőtlen (sok hülye ember így is készpénznek veszi ezt az elméletet, ez a film csak olaj a tűzre) és “szarok” bele feeling, számomra nem túl szimpatikus. Esetleg akkor lenne megbocsátható, ha nem venné magát komolyan a film, de az előzetes alapján nem vígjátékról beszélünk.

  Tudom-tudom, üljek be üres fejjel és élvezzem, de nekem már elegem van abból, hogy minden második akciófilmhez üres fej kell, hogy élvezni tudjam XD

 3. Scarlet Johansson. Meg Morgan Freeman. Innentől kezdve mellékes, milyen a film..:D

 4. Scarlett szerintem jobb színész, mint, hogy ilyen blődséget beválalljon. Egyre felkapottabb, erre szerintem mondhatott volna nemet.

 5. bëiz

  Osztom a véleményed. Luc Besson mondjuk szvsz gyenge rendező… vagy a filmjei gyengék.. ellenben a 2 főszereplő meg elég erős név… így meg csalódás a nevük mellett ilyen blőd állítást olvasni.

 6. Nem értem a fennakadást.
  A 10%, ahogy a 100% is a filmre vonatkozik (a film világára), nem a valóságra. Az meg pusztán fikció; de nyilván bele lehet kötni bármibe, mert az a legegyszerűbb.

 7. Aki szállította nekünk a nagy kékséget, az ötödik elemet és a kultikus Léon, a profit rossz rendező? Nem hiszem. Forgatókönyv írónak pedig egyenesen kiváló. Biztos hogy adok neki egy esélyt.

 8. Ez egy sci-fi ne várjátok már el hogy valóságos alapokon nyugodjon :)
  Ha nem scarlett j. játszana benne akkor nem érdekelne a film. De így :) tuti megnézem :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.