Mi kell: Houdini a szuperhős? Hateful Eight? Night Stalker? Daredevil?

The Secret Life of Houdini: The Making of America’s First Superhero cűmő könyv feldolgozásában Johnny Depp lehet a főszereplő. A cím alapján gondolom kitalálható, hogy olyan fikciós történet, amiben kiderül, hogy az általunk ismert Houdini valójában titkosügynök meg ilyesmi volt. Amolyan Sherlok Holmes (a Downey Junioros)-szerű filmet terveznek.

Quentin Tarantino megbékélt így mégis elkészül a The Hateful Eight. Ezt a westernt tervezte anno még a Django utánra, de lefújta az egészet amikor kiszivárgott a forgatókönyve. Most úgy tűnik, hogy még idén neki fog állni a forgatásnak végül. Főbb szerepekben Bruce Dern, Samuel L. Jackson, Michael Madsen, Kurt Russell és még sokan mások.

Edgar Wright ugye dobbantott az Ant-Man filmtől, és úgy tűnik, hogy a Disneynél fogja kisírni magát, miközben Johnny Depp főszereplésével összehozza nekik a The Night Stalker film változatát. Ez egy sorozat volt még a 70-es években, aminek a főszereplője, Carl Kolchak mindenféle természetfeletti dologgal találkozott nyomozásai során.

Ez nem filmes, de a Marvel nem tököl, és már futó SHIELD, a következő évadra berendelt Agent Carter sorozat mellé még egy Daredevil széria is készülni fog. A sorozat készítője Steven S. DeKnight, a főszereplője Charlie Cox, és a Netflixen fog érkezni, szóval még akár komolyabb hangvételű is lehet.

8 hozzászólás a “Mi kell: Houdini a szuperhős? Hateful Eight? Night Stalker? Daredevil?” bejegyzéshez

  1. Na, a jó öreg Kurt visszatérésének örülök, eddig elkerülte a figyelmem ez a hír.

  2. Kurva unalmas ez a Tarantino. Megnéztem az adatapját, hogy biztosra menjek és hát van 3 jó filmje. (Kutyaszorítóban, Ponyvaregény, Halálbiztos) A többi önismétlő zsáner faszság, amikben kb. az a “jó”, hogy annyira közhelyesek, bénák, hogy az elképesztő. És ezt zabálja a nép. Döbbenet…

  3. A Marel ezeken kívül 2015-ben + 4 netflixest is bejelentett: Iron Fist, Luke Cage, Jessica Jones és ezek együtt a Defenders sorozatban (Daredevillel együtt)

  4. Kicsit tartok tőle, hogy a Night Stalker és a Houdinis film főszereplő karakterei szabadon felcserélhetőek lesznek megszemélyesítésük terén…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.