What If-előzetes: barátság nő és férfi között?

Nézzünk filmet? Eléggé elmond mindent ez az előzetes is sajnos, nem tudják mivel reklámozni ezek szerint, így egy nagy maszlaggal teszik, ami nem olyan jó jel, pedig a trailer tetszett valamennyire.

Daniel Radcliffe és Zoe Kazan főszereplésével merülhetünk el a férfiak és nők közötti barátság örök témájában. Egy buliban találkoznak, flörtölnek kicsit, aztán kiderül, hogy a lánynak barátja van. Aztán kiderül, hogy bonyolult a helyzet.

Yahoonál tuti megy.

human
írta
2014. 05. 29. 20:34
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “What If-előzetes: barátság nő és férfi között?” bejegyzéshez

  1. Már az előzetesnek olyan független filmes hangulata van. Egyébként tisztára a Drinking Buddies ugrott be róla. Az is jó volt, ez is annak tűnik.

  2. Szerintem ez már túl hosszú egy trailernek. Érdekel a film, de azért ne pakoljanak már bele mindent…

  3. Ez tényleg túl hosszú előzetes sajnos.
    A forgatókönyv amúgy elég jó volt, pár éve kering a neten The F word címmel, és elég jópofa és aranyos volt a sztori és a szituk, reméljük ez megmarad. Mindenképp nézős!

  4. Ez az Adam Driver egy karikatúra. Kizárt, hogy a Star Warsban komolyan tudnám venni!

  5. Hát valami eszméletlen jó film lett volna, és még a kiss Potter is megszünt potternek lenni a szememben, csak kár, hogy az utolsó csókon kívül láttam az egész filmet.

    hát megspóroltak nekem 2 órát :)

  6. Azért nem kéne a trailer alapján ítélni. Eddig elég sok hasonló filmet láttam és mindig azt hittem lelőttek mindent a promóban és általában így is volt de a film hangulata miatt megérte megnézni szóval én várom mert jó lenne már egy normális film ebből a kategóriából. Ráadásul angol film az angolok meg ugye jó filmeket sorozatokat gyártanak általában.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.