Heti reboot: Cliffhanger

Külön posztot ér a Stallone klasszikus, aminek a remakejéről már volt szó, de most végre találtak forgatókönyvírót is hozz Joe Gazzam személyében. Fiatal mászók lesznek a középpontjában.

human
írta
2014. 05. 30. 03:02
megjelenés
17
hozzászolás


17 hozzászólás a “Heti reboot: Cliffhanger” bejegyzéshez

 1. Maradok a Stallone félénél. Az új “homárosítandó” verzió egyenlőre nem turbózta fel az érdeklődésem.

 2. Kétlem, hogy jobbat tudnának készíteni Stallone félénél! Ez is erőltetett!!

 3. Terror tarol
  “Homárosítandó”
  Nagyon tetszik ez a kifejezés, tökéletes jellemzés! A mai filmek töketlenek, max. öncélú erőszak van bennük, de az tök más, mint a tőkösség. Na meg a szereposztások szinte mind botrányok. A Cliffhangerben minden szerep tökéletes színészhez került.

 4. Lithgow vitte a pálmát a Stalloné-s verzióban, őt próbálják meg überelni!

 5. Az egyetlen Stallone film, amit meg tudtam szerezni videokazettán anno. Már látom, ahogy Liam Hemsworth próbálja megmenteni Emma Watsont :) Szánalom.

 6. De hogy minden heten valamelyik kolyokkori kedvencemet talaljak be…tippre az evben meg: Utolso cserkesz, full Predator reboot, Commando (de az mar talan keszul), Rocky, Rambo, ezekbe meg rugjunk egy jo nagyot pls.

 7. Az a baj, hogy az újabb generáció úgyis beül rá, mert nekik a ’80-as de még a ’90-es évek filmjei is már réginek számítanak. Őrizzétek meg az eredeti filmeket, ezeket a gagyiságokat meg hamar elfelejtjük, ennyi. Bár volt már, hogy számomra egy remake jobb lett. Közelebb állt az ízlésemhez. Ilyen is van azért. De többségben persze nem ez van.

  48hrs? Tango&Cash? Jajj, inkább nem adok ötleteket. :D

 8. de tényleg az az érthetetlen, hogy a név minek kell hozzá. mennyi plusz bevételt ad a 25-45ös korosztálytól a Cliffhanger név? 10-20 millió csak a név miatt, maximum. És ha ők csalódnak, és elfordulnak tőle, akkor franchise nem lesz belőle, míg egy fiatalos hegymászós sztori bőven megérhet 2-3 részt is, ha 40-50M költségvetés mellett visszahozza a pénzét, már jobban állnak. Vagy itt is Sly fia mászna, és ugyanaz a sztori?

  Tök érthetetlen mit látnak egy-egy olyan anno egy részt megért filmben, ami akkoriban egy adott trendet lovagolt meg (Cliffhanger, Point Break), de folytatást még a korábbi siker ellenére sem kapott, most akkor biztos megéri franchise-ban gondolkodni. Ráadásul azt sem lehet mondani, hogy annyira emlékezetesek a karakterek, vagy olyan sztorijuk volt, hogy az ötlettelenségben hozzájuk kéne nyúlni, mert lehetetlen ilyet manapság kiagyalni. Egy Halálos Fegyver más, mert komolyabb márkanév, és a karakterek is jobban kidolgozottak, érdekesebbek, emlékezetesebbek (a folytatásoknak hála), de az ilyesmi baromi nagy fekete lyuk. Márkanév nuku, plusz bevétel minimális, sőt inkább rizikót jelent a név. Így már tényleg a hülyeség kategória az egész.

 9. Kajak várok már egy E.T. vagy Harmadik típusú találkozások újrát. Még szerencse, hogy a Star Wars ezt egyelőre (!!!!) megúszta. Alien? Mátrix? TITANIC? :DDDD Fegyencjárat!

  Á, atomot Holywoodra aztán kezdjünk mindent az alapoktól.

 10. Titanic nem jó példa, hiszen nem az első feldolgozása volt a hajó történetének a Cameronos

 11. nem kell ide atom, nincs gond néhány ésszerűen átgondolt, aktualizált reboottal, de pl. ez abszolút szükségtelen és indokolatlan. erre egyszerűen nincs racionális magyarázat, a régi emlékét (nevét) meg kár besározni.

 12. Kérem törvényileg betiltatni a reboot szót ámerikában! (Kiskapu: csak számítógépekre alkalmazható!) Gyökér stúdióvezetők és “írók”: menjetek könyvtárba és olvassatok! Találtok még ott újdonságot!

 13. Én a Keresztapa trilógia újra feldolgozását várom.:)
  Biztos belevágnak. Az mekkora bukó lesz!

 14. “Az egyetlen Stallone film, amit meg tudtam szerezni videokazettán anno. ”

  Az első videomagnóm mellé adta a forgalmazó a filmet ajándékba, sajnos naivan kölcsön adtam, azóta is várom vissza:(

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.