Heti reboot: Stargate

Most már hivatalos, hogy a Warner tető alá hoz egy új Stargate trilógiát. A meglepetés, hogy Roland Emmerich fogja rendezni az első részt, és Dean Devlin lesz az egyik író. Mivel reboot anyag, így a sorozatokat és hát az eredeti, Kurt Russelles filmet el kell felejteni, új dolgokat kezdenek az univerzummal.

Emmerich pénze nagyon elfogyhatott, hogy az ID4-hez és a Stargatehez nyúlt.

human
írta
2014. 05. 30. 03:08
megjelenés
24
hozzászolás


24 hozzászólás a “Heti reboot: Stargate” bejegyzéshez

 1. Ennek jobban örülök, mint bármelyik más rebootnak. A Stargate világ mindig is a szívem csücske volt, ebben lehet újat hozni a régi arcok nélkül is, a sorozatok is elboldogultak, még az utolsó is szerzett rajongókat.
  Apropó rajongók, lehet olyan sikeres az új trilógia, hogy sorozat(ok) nőhetnek ki belőle (csak a száj fáj csatornának ne legyen köze hozzá).
  Álom édes álom…

 2. Amikor elkaszálták az SGU-t, akkor elsírtam magam, szóval felőlem jöhet bármilyen SG film. Max úgy veszem, hogy egy párhuzamos világban játszódik :D

 3. Az a poén, h már a sorozat is egy alternativ univerzumban játszódott, mivel a sorozatban Jack fiát másképp hivták illetve O’neill két L-lel volt irva, mig a filmben csak egy L volt (you see what I did there?). :D Amugy kivancsi leszek mit hoznak ki a filmből.

 4. Én örülök, mert ennél a halott állapotnál bármi jobb. Ugyanakkor kompletten törlik a sorozatok világát… Na mindegy, úgy kell felfogni, hogy a multiverzumban egy alternatív valóságot nézünk. :D Aztán ki tudja? Talán lehet megint ez vezet majd oda, hogy 2020-2025 környékén megint lesz SG sorozat a tévében. :)

  Kíváncsian várom a sztorit is, ahogy akkor a DHD is törölve lesz? Vagy az egész hálózat? Aztán az Avatár 2-3-4 ellen akarják futtatni? Majd lesz csili-vili CGI világokban rohangálás a kapun át? :)

 5. Párszor sirattam sorozatot.
  SG-1 és SG Atlantisnál szomorúság fogott el SGU-nál az undor.
  Most megint kb azt kapjuk mint az új pókos triónál valaki újra rájön hogy mire szolgál? ehhhh
  Na mindegy majd a trailerek után megmondom :D

 6. Igen is, meg nem is, kell is, meg nem is. :) De ha jobb lesz az összes eddigi sorozatnál, és a filmnél is, akkor oké.

 7. Én azért nem szeretném elfelejteni az 1994-es filmet, gyerekkorom egyik nagy kedvence volt. Bár nem rossz ötlet, mert az se volt tökéletes. De ha Emmerich rendezi megint, akinek azóta eléggé romlott az ízlése, hát nem vagyok ettől boldog.

  Néhány színész poénból visszatérhetne!

 8. Még akár lehetne is belőle valami, ha nem Ronald bácsi csinálná. Van egy tippem, hogy kapunk egy szokásos katonai pornót, főszerepben a 150 milliós CGI.

 9. én nem akarom az SG1-et és az SGA-t elfelejteni, 15 évadot nem lehet, pláne, mert jó is volt. (SG1-nél az első 7 évad főleg).

  Komolyan ennyire nincs semmi új ötlet hálivúdban, hogy mindent csak rebootolni lehet?

 10. Stargate, még rebbotként is : +1

  Emmerich, ráadásul megint, : -1000000000000000000000000000000000000

 11. Olyan sok mostanában a reboot hír, hogy a rendszeres facepalm-ozás miatt lassan beszakad a homlokom.

 12. Kicsit túl van értékelve az a film . . . oké, szép volt, meg volt egy érdekes világa, de a falnak nem kell menni tőle. Akkora potenciál magában a filmben nincs, hogy abból egy trilógiát lehessen alkotni, de majd rájönnek, amikor a Godzilla trilógia második meg harmadik része között megkérdezik Jean Renot . . . oh wait :D
  A sorozatok figyelmen kívül hagyása meg epic fail lenne, mert pont azok bővítették és tették használhatóvá a franchiset. A kutyát nem érdekelné már a film, ha a sorik nem tartották volna fenn és életben az egészet. Nem lehet (szabadna) őket figyelmen kívül hagyni.

 13. Emmerich első és utolsó filmje ami valamennyire méltatlanul elfeledett. Ezer apró dolgon látszik, hogy sok trükköt itt próbál ki amit később a Függetlenség napjában alkalmazott így nekem azóta is ez az etalon a művei közt.

 14. A film nálam is nagy kedvenc és bizony a sorozatok, vagyis inkább az SG-1 tette naggyá. Nagyon jól ki volt találva a Goa’uldok világa, a paraziták felépítése ilyesmi. (A film végén a kis kék gonosz lény a testben mondjuk gagyi volt)

 15. Csak ne legyenek benne ilyen gagyi kígyó goa’uld,meg tokra meg árnyak meg mindenféle baromság.A filmben 1 kis E.T szerűség volt Ra aztán kész.A jaffa-i is csak agymosottak voltak,nem Tirk vagy hogy hívják féle kígyóhasú emberek.

 16. Most, hogy így szóba jött nagy kedvencem volt az SG-U. Mindjá jól le is töltöm a 2db évadot. :) Nekem SG-A kimaradt, de SG-1-ből az összeset láttam. A 2db plusz filmből, ha jól emlékszem az egyik nagyon nem jött be. Valóban a 94-es film nem volt rossz, de a sorozatokban rengeteg jó és érdekes ötlet volt.

 17. Talán a Bill McCay által megírt folytatást akarják megcsinálni, ami még az SG1 előtt íródott, és sokkal realisztikusabb?
  Mert nem meseszerűen világokat ment az amerikai hadsereg csapata, hanem elkezdik kifosztani a világokat. Ugyanazt teszik az abydosiakkal amit Rá is tett, rabszolgaként bányászhatnak.
  Amúgy láttam minden csillagkapu sorozatot, csakhát mai fejjel már túl meseszerű a sztori.

 18. Szerintem jó ötlet megcsinálni, mivel elfogyott a pénz a sorozatokra, eléggé össze lett csapva a SG-1 10-ik évada, és az Atlantis 5-ikje, no meg, amikor végre kezdett érdekes lenni a Universe, mert amúgy ha valaki nézte is, és eléggé bele lát, komoly témát feszegetett (ősrobbanás, fehér-fekete hangyák a TV-ben stb…). Nem adtam volna még 1-2 évet, és az is beindul… Csak hát bizonyos sorozatoknak, vagy filmeknek idő kell, hogy a szereplőket bemutassák, illetve a történetet felvezetni, ha már új… Kérdés, hogy megéri- e a REBOOT, vagy sem, az amcsi közönség úgy is leszavazza…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.