25 hozzászólás a “Képek a Terminator: Genesis forgatásáról” bejegyzéshez

 1. Nem akarok ünneprontó lenni, de ez bőődületesen szar….mi tököm ez Vészhelyzet?… Szar.

 2. Barnán már meg sem ismertem a csajt :) Remélem befut és mozifilmekben is láthatjuk egyre többször majd.
  Az eredeti T1-2 filmeket nem hiszem, hogy űberelni fogja, hiszen azokon nőttem fel, úgymond a “véremben van”, tehát minden másik filmet elfogultan állok neki nézni, azonban mivel T filmről van szó, számomra kihagyhatatlan a moziban.

 3. Ez az arc mar megolte a Die Hardot. Most megoli a Terminatort is… Hogy lehet barmi kultikus kozelebe engedni. Erthetetlen. Alap skip.

 4. 6. wrtn
  Mondjuk a die hard nem jó példa mert ott szerintem a forgatókönyvön, meg a spóroláson hasalt el a film és nem a szinészen.
  Ha még nézed elég neves filmekben kap szerepeket a színész, biztos nem véletlenül.
  Hátha itt már kap egy jó forgatókönyvet ;-)

  2. Wittgen

  Most hogy mondod, tényleg ő :D én meg se ismertem amíg nem szóltatok :)

 5. Azta kurva egit en azt hittem, hogy a Swarczi csak mittom en a hangjat adja a cuchoz erre meg ko0molyan szerepelni is fog.(tudom o a terminator de rebootnak nem az a lenyege hogy uj az egesz. O mar tul oreg ehhez.)
  Jai Courtneyrol meg annyit, hogy nezd meg a Spartacus elso evadjat ott eleg jo es igen eddig csak szar filmekbe engedtek jatszani talan most kitor.

 6. Nem tudom, hogy 4 db kép alapján miért kell leírni az egészet?

  Nekem pl. eddig semmi bajom nincs a látottak alapján a filmmel. Pedig az első két rész egyik legnagyobb élő rajongója vagyok, de helyén kell kezelni ezeket a mozikat és kész. Pl. a 3. és a 4. is jobb volt, mint koruk akció / sci-fi filmjei, szóval, adjuk meg ennek is az esélyt. Valószínűleg nem lesz kultikus, mint az első két rész, de egy szórkakoztató blockbuster simán kinéz belőle. Egyébként Schwarzenegger minta egészen jól összekapta volna magát, legalábbis a két kép alapján, amin látszik. Nem pocakos, és elég masszívnak is tűnik. Szerintem nem keveset edzett, mert korábban már kicsit le volt eresztve.

  Nekem várós. Persze, majd ha lesz előzetes okosabbak leszünk.

 7. Mit szarakodnak még ezzel a “múltba küldünk vissza embereket/gépeket” storyvla….?

  Háború! Legyen már háború! A jövőben! A mocsokban!….. Háá nóóóórmális?????

 8. Én se várom ezt a “részt”, mert attól félek, hogy totál elszarja az előzőeket. :/

 9. Gondolom az elején majd lesz pár perc villantás a háborúról (mint az 1-ben, meg a 2-ben) azt szevasz. Ezek a gyökér készítők nem látják a háborúban rejlő poteniciált. Mit nem adnék, ha egy rész csak a jövőben játszódna és bemutatnák, hogy kiről mintázták a robotok a T-100 -asukat, valamint mutatnák, mikor Connor átprogramozza azt és visszaküldi.

 10. A Terminatornak nem a háború volt a varázsa, a lényege. Amint a 4-ben ellottek, mar rögtön nem volt olyan izgalmas. A misztikumban kell maradnia.

 11. Ez a film nem reboot lesz egészen. A terminator végig fog utazni az eddigi filmekben, és öreg lesz. Öreg, hogy? Azt írták, az élőszövet, ami rajta van, lassan, de öregszik.

 12. Jajj, szegény kiscsaj kezében elég nevetséges az a nagy stukker. 2. képen tisztára mint egy gyerek.

 13. Igaza volt az előbbinek, hogy nem az apokalipszist kell ebbe a szériába bemutatni, mint ahogy a 4 tette.

  Ott kell hagyni a misztikumot, hogy kifog törni, kifog törni.

  Mindenesetre, ha Schwarzi nem terminatort fog játszani, hanem azt akiről mintázták, akkor még van is helye a filmben!!!!!!

  Viszont Linda Hamilton nélkül NINCS TERMINATOR FILM!!!!!

  Szóval ezt a filmet én Genesis néven fogom nézni, ami valahogy kötődik a régi Terminator filmekhez, nem pedig rebootnak.

  Ezt franchise-t egyszerűen NEM SZABAD reboottal hazavágni!!!!!!

  és ugyanez a véleményem a többiről is amiket hallottam (Halálos fegyver reboot, Cliffhanger reboot, bla bla bla)

 14. “Ezt franchise-t egyszerűen NEM SZABAD reboottal hazavágni!!!!!!”

  ” mert attól félek, hogy totál elszarja az előzőeket. :/”

  A régiek sem fognak ezután tetszeni,vagy mi?? Ha ez szar lesz a régebbi részek is szarrá válnak???

  “Nem akarok ünneprontó lenni, de ez bőődületesen szar….mi tököm ez Vészhelyzet?… Szar.”

  Bocs,de te már láttad a filmet vagy mi a f*sz??? Egy képből megállapítod??

 15. 20 as! ez a cikk, infó miről szól?? A filmről, vagy pedig erről a pár képről? A pár képről szól! És erre, ehhez írtam. Ez ami itt van, ez nem tetszik, ez egy szar. Nem a film a szar, de arról annyit,hogy sejthető, hogy szar lesz. Még nem biztos. Csak hogy te is értsd.

  Egyébként egy ilyen sidekick film hazabaszhatja simán az első két rész feelingjét, megítélését mint “terminator univerzum- úgy egészében Konkrétan nem mennek tönkre az alapfilmek, de azok a részek amit a fantáziádra biztak eddig, azokat eléggé tönkrevághatják egy rosszul megkreált kiegészítővel. Lásd Aliens filmek és a nem annyira fasza Prometheus sidekickje. Számomra sokat levett abból az univerzumból ezekkel a csecsemőképű pankrátorokkal az egész.
  meg a hogyan lett az xenomorph faj. Amikor még nem tudtál róla semmit, csak hogy valahonnan, valahogy vannak, az úgy nekem jobban bejött a sztoriban. Most meg hogy kiegészítették azzal a mocsokkal, már ha újranézem a régi részeket, a hozzáállásom nem lesz már a régi. Ezekkel feszegetik a terminatort is rendesen.

 16. Igazatok van. Ne csináljanak soha többé Terminator filmeket. Annak örülni fog minden rajongó. Azt úgyis lehet már előre tudni, hogy rossz lesz.
  Hagyja a stúdió is a francba a jogokat porosodni és dobja el a várható 300-400 milliós bevételt. Ne kezdjenek semmit a franchise-al. Mostantól ne legyenek forgatási képek sem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.