7 hozzászólás a “The Green Inferno-előzetes: na mit csinálnak velük” bejegyzéshez

 1. Szerintem rohadt jó (lenne) az előzetes, a színészek se tűnnek olyan balfasznak, a helyszín is kellemes, trancsirozós horror meg mindig jöhet.
  De valamiért mégsem fogott meg, nem jött rám a para, érzem h nem fogok aggódni a szereplőkért sem.. de legalább nem kibaszott zombik

 2. Jó lesz ez.Bízom a rendezőben.
  Még a korábbi munkáit is kedvem támadt újranézni.

 3. “Várj, mondom a rendezőt: Eli Roth (Hostel). Na így már el tudod képzelni, hogy mi várható.” – vagyis egy unalmas, túlhypeolt vacak? Remélem nem, bár nagyon nem bízom a rendezőben

 4. Ez azzzz. Kínzást és beleket a népnek. Most komolyan erre van valakinek szüksége? Inkább nézzetek meg egy híradót.

 5. Bemutató alapján Kannibál Holokauszt PG-13-as kiadásban. Bár nyilván a film majd ennél explicitebb lesz. De nem, eddig nem csigázott fel.

  A Hostel meg, ahogy fentebb említette Horny_Reaper, sztem is egy túlhypolt, alapvetően minden feszültséget nélkülöző, öncélú gore-film volt. Szóval nekem annyira nem jó ajánlólevél :)

 6. Vaz volt egy olyan South Park epizód ahol a gyerekek elmentek esőerdőt menteni aztán ott is a kannibálok fogságába kerültek, de Cartman megmenekült megtalálta az esőerdő irtó favágókat akik megmentették a többi gyereket és bedarálták a nyomi benszülötteket.
  A végén megállapították, hogy az esőerdő egy xar…:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.