13 hozzászólás a “Képek a Star Wars forgatásáról” bejegyzéshez

  1. én most kezdtem el igazán hinni ezekben a filmekben. ez annyira ep4 hangulat, robosztus gépek, koszos-mocskos minden, ronda állatok. nagyon-nagyon bízom benne, hogy tényleg így és nem ilyen ep1-3 féle csilivili módon fog kinézni!

  2. Azért JJ nem csak kizárólag cg-vel dolgozik, ráadásul talán az egyik legnagyobb SW fan, aki jól tudja, hogy a bábok és a jelmezek hatalmasat dobnak egy filmen. Star Wars-on meg aztán főleg.

  3. Remélem teleszarja a disney dollárral őket, bár ahogy elnézem nem voltak fukarok :D nagyon helyes.

  4. Az ep 1nél is volt nagy díszlet. Mos Espa pl. De itt remélem jó sok lesz.
    A táblára sajnos csak Warning van írva :D

  5. Látom J.J megfogadta a rajongók tanácsait és végre nem lesz minden totál csilli-villi és steril. Az új trilógiában egyszerűen ordított bizonyos részekről,hogy a színész jelmezét a forgatás előtt négy ember kefélgette,hogy még egy rohadt pihe ne legyen rajta….

  6. fardavid: első? Szegény Alec Guiness forog a sírjában :) Még jelölték is mellékszereplőként konkrétan a Csillagok háborújáért, de a díját sokkal korábban kapta a Híd a Kwai folyón-ért.
    A képek tényleg jók (óriásmalac…), csak el ne csesszék.

  7. tüsmester

    Igen-igen… amint beírtam rájöttem, hogy ő már kapott előtte a Kwai folyóért! Visszaszívtam! :)

  8. Most ugye Abu-Dhabiban forgatnak, de utána visszamennek Londonba a stúdióba, szóval nem kell félni, lesz ott green screen dögivel. Ezek a bábok amúgy jól mutatnak, bár én nem vagyok túl nagy SW rajongó, szóval felőlem lehet CGI is, csak legyen normális történet meg karakterek.

  9. de most tényleg, ott az a bazi nagy világegyetem, nyilván tele szebbnél szebb bolygókkal, ezek meg ezen a poros sivatagos lepukkant tatuinon akarnak lakni mind közül. noooormális??!?

    mondjuk úgy megértem, hogy ha lázadó az ember akkor ne válogasson hanem oda bújjon ahol nincs annyira jelen a birodalom.

  10. Van ám közben már ilyen is :) Na, ez engem még jobban felcsigáz :D

    http://www.tmz.com/2014/06/03/star-wars-episode-7-millennium-falcon-set-photos/

    Amúgy meg tényleg végre valami SW-fílinget érzek, mikor megláttam ezeket a fotókat. De nagyon tré volt az I-III-ban az a rengetek full CGI lény, háttér, meg minden, ami csak létezett. De ezt már fentebb is írták :) Mondjuk az is tény, hogy csak ez lett volna a baj ezekkel a filmekkel, akkor valszeg minden SW-fan rendkívül elégedett lenne a mai napig, de sajna nem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.