A Marvel nem akarja azt a Fantastic Four rebootot

A rövid alaptörténet ugye annyi, hogy sok sok éve eladták a Fantastic Four jogait a FOX stúdiónak, jóval az Iron Man és a Marvel Studios megalapulta előtt. A FOX kezdett is vele valamit, lejáratta a képregényhősöket két gagyi filmben.

Ugrunk az időben, a Marvel ezerrel nyomtatja a pénzt a mozikban, és közben sajnálja, hogy 1-2 fontos jogot még nem szerzett vissza, konkrétan szerintem a Pókember jobban fájhat nekik, de azért a Fantastic Four is hiányozhat, főleg mert ismertebbek, így az egész képregényfilm túltengést erősíthetik majd, ami még visszaüthet.

Most viszont odáig ment a Marvel, hogy konkrétan szünetelteti a Fantastic Four képregényeit, nehogy véletlenül segítsét a FOX által tervezett filmes rebootot. Mindez Isaac Perlmutter CEO-ra vezethető vissza, aki zsigerből utálja a FOX-ot úgy tűnik, és véletlenül sem akarja reklámozni a filmjüket, még ha esetleg jobban is fogyna a képregény a moziba kerülés körül. A csávó odáig megy amúgy, hogy a létező X-men képregényekben sem javasolja új karakterek kitalálását, hiszen azoknak a megfilmesítési joga sem lenne náluk.

A végére pedig nézzük meg a 75 éves ünnepléshez készített borítót. Hm, mintha pár FOX-nál levő hiányozna róla, még ha Pókembert nem is mernék mellőzni.

30 hozzászólás a “A Marvel nem akarja azt a Fantastic Four rebootot” bejegyzéshez

 1. KennyVice

  Azér kellett elandi a jogokat hogy a marvel ne csődöljön be. nem adja el és csődbe megy akkor nem tudnád most nézni a Marvel filmeket nagy valoszinüséggel. mer utánna jüval jött a disney mikor már elég nagyra nőtte ki magát ő is igy megtuta vásárolni a marvelt és pumpálja bele a lovét

 2. Na, az ilyen ember tipikusan az, aki a lóf*szt is sajnálja a másik fenekéből, már bocs. Kifejezetten undorító viselkedés. A rajzra meg legalább Fenegyerek ráférhetett volna olyan arcok helyett, akikről azt sem tudom, kicsodák:)) (Pedig úgy-ahogy ismerem az univerzumot).

 3. Remélem én is, hogy nem lesz semmi a F4-ből, mert már a casting is hatalmas nagy mellényúlás. Amúgy meg miért nem veszik vissza a jogokat, ha ennyire hiányzik nekik. Tuti lenne rá pénz. Legalább a Pókembert mégis vissza kellene, ha már a Marvel leghíresebb hőse.

 4. Latom a kepregenybe a galaxis orzio is szerepelnek. A filmben is lesz osszefugges, tehat oket is beepitik majd az ismert filmes marvel univerzumba? Ha egyaltalan van errol info? (Eddig azt hittem, ok egy teljesen kulonallo projekt kepregenyekben is. (Utoljara a pokember 100. szamat olvastam… :))

 5. Akos nincs az az isten, hogy a Sony valaha is megváljon az arany tojást tojó tyúktól. Ugyanez a helyzet a Foxal is, szóval nem olyan könnyű csak úgy visszavásárolni a jogokat.

  Adam a GOTG részét képezi a filmes univerzumnak, a Thor 2 stáblista utáni jelenete vezeti fel, valamint Thanosnak is szerepe lesz a filmben akit ugye már láttunk az Avengers utolsó jelentében.

 6. nem értek egyet a poszttal. nekem tetszett a fantasztikus négyes mindkét része!!

 7. Ahelyett, hogy inkább összefognának egy még nagyobb filmes univerzum megalkotásáért, a rajongók annak örülnének inkább.
  (Jól van na, amint felébredek, kiszedtem a kezem a biliből.)

 8. Undorító ez az egész Marvel Studios ahogy van.. A filmjeik rém gagyik, az egész Avengers dolog egy nagy nulla, üres látványfilm. Még mindig az X-men a képregényfilmek királya. Ja, és melyik stúdió kezében is van? Hát nem a Marvelében…

 9. Engem pont a Fantastic4 az, ami a legkevésbé érdekel! Szerintem ez a döntés inkább az X-men days of future past kapcsán jöhetett, mert akárhonnan nézem azért elég jó lett! Szerintem az ő jogaikra jobban fáj a foguk, bár továbbra se értem miért feküdnének ennek keresztbe, mert mintha úgy emlékszem az előző két F4 film nagy bukás volt!Gondolom az új szereplőkkel MEGINT kaptunk volna egy eredetsztorit, nem biztos, hogy mindenki kíváncsi lett volna rá és ha bebukták volna legalább lett volna esély arra, hogy eladják az X-et..Najó kevés esély, de mégis!

  Én nem értek egyet az univerzumbővítés szépségével, így is elég nehéz összehozni egy Avengers filmet( csupa A-listás színész!).Bár ha egyszer mégis szóba kerülne , hogy beletegyék Wolverine-t azért még képes lennék fizetni is!

 10. Aki nem ismerné fel a hősöket a képen mint pl dzsiaj annak leírom. Balról jobbra haladva: Captain Marvel (Carol Danvers), Iron Fist, Nova (Sam Alexander), Falcon, Star-Lord, Rocket Racoon, Captain America, Hulk, Iron Man, Spider-Man, Ant-Man, Black Widow, Hawkeye, Groot, Thor, Black Bolt.
  Egyébként a Marvel odáig elment, hogy az új X film kapcsán nem engedélyezte a Hasbronak, hogy játékokat adjanak ki a filmmel kapcsolatosan, nehogy a Foxnak ebből legyen valami pénze. Eléggé kétségbeesetten próbálkoznak valahogy visszavarázsolni mindent a saját kezükbe. Mondjuk a Sony elvileg leült velük tárgyalni egy lehetséges megállapodásról miszerint a jövőben használhatják Pókembert ha részesednek a jövőbeli filmbevételből amibe beleteszik a karaktert ami az Avengers 3 lenne. Ki tudja mi lesz még itt…

 11. Amikor először láttam az Avengerst nagyon tetszett. Aztán nemrég újranéztem az X-MEN:Days of Future Past után és már nem tetszett annyira. Az X-MEN után nagyon gagyinak tünt. Szerintem jó helyen vannak azok a jogok a FOX-nál. Tanultak az Origins hibájából és azóta jó irányba viszik a franchise-t. Ugyanezt megcsinálhatnák a Fantastic Four-al is, de egy jobb casting-al.

 12. Itt az ideje, hogy a Marvel abbahagyja ezt a duzzogó kisgyerek hozzáállást. Elhiszem, hogy fáj nekik, hogy a saját képregényes karaktereikből mások húznak hasznot, de ők hozták ezt az akkoriban ésszerű, sőt minden bizonnyal szükséges döntést, amikor a Disney pénze még nem állt mögöttük. Az effajta áskálódások úgysem fogják a FOX-ot vagy a Sony-t arra bírni, hogy eladják a jogokat belátható időn belül, úgyhogy főképp maguknak és a képregényeik rajongóinak ártanak vele. A max. amit megtehetnek az az, hogy együttműködnek a stúdiók, de annak meg nyilván nem ez a módja.

 13. kuckuc: Nekem is ez jutott először az eszembe, hogy ez a mentalitás valahonnan nagyon ismerős…

 14. Olyanok it néhányan, mint a Letino Reviewes szivárogtató El Mayimbe. Ami aktuálisan a mozikban van, az a király. A Bosszúállók ment a mozikban, az volt nála a király. Utána a Superman lett a király, majd a Thor 2, Kap 2, X-Men. Elég divat a fickó, úgy mint itt jó páran.

 15. Tessék, itt a bizonyíték: a Marvelt rohadtul nem érdekli, mit kapnak a rajongók, vagy hogy mi lesz a karaktereikkel. Ahogy az szinte teljesen egyforma filmjeikből is leszűrhető, egy dolog fontos számukra: $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$. Az elmúlt időkben csak azokat a képregénytilmeket tudom egyedi filmeknek tartani, amik nem a Marvelnél készültek.

 16. Ahogy olvasom, itt sok ember a Marvel ellen van. Viszont közelítsük meg máshogy. Neked van egy szellemi terméked, amire büszke vagy, ami népszerű, és 50+ év hagyománnyal bír. Na most ez éppen valaki másnál van, és te nem tehetsz semmi közvetlen dolgot annak érdekében, hogy ne alakításák át ezt a sztorit mások kényűk kedve szerint (Néger Johnny Storm, túl fiatal Reed Richards). +Ha ezzel megint buknak vagy szar lenne, valószínüleg a Marvel esetleges későbbi saját F4 filmjét is buktatná (Akárcsak a Hihetetlen Hulk esetében, ahol nagy szerepe volt a buktában az első Hulk filmnek, mivel akkor még senki sem tudta, hogy ez egy új univerzum része), valamint a képregények népszerűségét is. Őszintén az eddig bejelentettek alapján én is minden lehetőséget megragadnék, hogy az F4 így ebben a formában ne valósuljon meg.

 17. De ezek örökre eladták a jogokat? Mert általában ezeket bizonyos időre adják el nem? 10 év, 20 év, ilyesmi?

 18. Nekem Penge a kedvenc MARVEL hősöm, kár hogy visszakerültek a jogok a disneyhez, mert így Wesley nem bújhat újra a bőrébe. Pedig most hogy szabadlábon van, már foroghatna is a 4. rész.

 19. nekem csak az a fura a filmes marvel univerzumban, hogy hogy a pikulába lett Johnny Storm-ból Captain America…? :)

 20. szerintem az abszolút aranytojást tolyó tyúk az a teljes X-men univerzum lenne.
  amögött a pókember elbújhat.

 21. Anthonz

  Úgy vannak eladva a jogok hogy kivan kötve hány éven belül el kell kezdeniük forgatni különben a marvel hoz vissza mennek a jogok. Ezért jön most az uj F4 film. Punisher+daredevil meg már vissza került ezek miatt a marvelhez- Amig forgatnak filmet a szerződésben leirt éven belül 100 évig is lehet náluk a jog.

 22. Szerintem igazuk van. A Tobys Pókember filmek gagyik – az egészet csak az emlék és a Nickleback száma szépíti meg, a Fantasztikus négyes meg egy tipikus Cool és Film+ csatornákon sugárzott szombat délutáni butaság. Az X-Men az oké, azzal nem vitatkozom. De, ha az én képregényeimet égetnék le ilyen fostos filmekkel, akkor én is mindent megtennék, hogy ellehetetlenítsem őket. Az új Paukembör egész fogyasztható, de ez a karakter elengedhetetlen a bosszúállókból Tony oldalán.

 23. De akármit is tesznek, nem fogják ellehetetleníteni a dolgot. Már mindjárt azért nem fog elkészülni az F4, meg az új X-Men, mert pár bábut kivonnak a forgalomból. Ezzel a módszerrel aztán biztosan minden rajongó varázsütésre megfeledkezik a hőseiről, és beül az Amerika Kapitányra inkább… Így az 50+ éve futó karaktereik irányába nem büszkeséget mutatnak, hanem bebizonyítják, hogy még a Marvel nevét alapjaiban meghatározó karaktereket is képesek szabotálni a zsozsó érdekében.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.