Rendben

Óhaj sóhaj? Egy X-Wing is kéne? Katt a képre, komolyan, nézd végig a galériát.

human
írta
2014. 06. 03. 18:05
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Rendben” bejegyzéshez

 1. Milyen jó lesz már, ha mindegy egyes lesifotó bejárja az internetet bő egy évvel a film előtt.

  Se.

 2. Most komolyan, ki gondolta volna hogy máris ennyi minden kiszivárog? Nagyobb titoktartást vártam JJ től.

 3. Szerintem csak addig fog ez menni, ameddig lenyugszanak a fanyalgó hangok. Nem véletlen, hogy majd’ minden eddigi kép díszletet mutatott, sehol egy cafatnyi zöld szövetet nem láttam, gondolom a ezzel érzékeltetni akarják, hogy inkább a régi trilógiához húznak, mint az újhoz. Aztán majd szép lassan elkezdenek hermetikusan bezárni a hírmorzsákkal, és csak a hivatalos marketinghadjárat kezdetekor nyitnak újra.

 4. Abrams ezzel csak a mennybe vagy a pokolba szállhat szerintem, középút nem lesz… :)

 5. biztos szándékos, nyilván nem hagyták volna ott fotózgatni a faszit ha nem akartak volna kiszivárgást. hát a nagy ormányos állaton már nem lepődünk meg az tuti.

 6. Érdekes dolog ez az elfogult rajongói lét. Meglátom az ominózus ütött-kopott pilótafülkét, és belegondolok, hogy az új filmben ezek szerint a kábé harminc évvel későbbi szereplők még mindig a vén sólyommal fognak repkedni, mivel egy kisebb cameo meg hasonlók kedvéért csak nem építenek 1:1 makettet, és a gondolat nyomán melegség járja át a ráncos, összeaszott, szürke, borzasztóan cinikus kis szívemet. Pedig az eszem tudja, hogy makettek, IRL díszletek, ígéretek, rendezői fanboyság ide vagy oda, simán lehet fos a film. Simán. Ennek ellenére bennem most már egészen biztosan él a remény. :)
  JJ, az isten szerelméért, el ne baszd!

 7. kezdek hinni egy olyan, “na gyere Luke, húzzuk ki a garázsból a vén csatalovakat és keressük meg az elveszett gyerekeket-mondja Han” típusú történetben. egészen disney-s lenne és mindenki megkapná, amit szeretne.

 8. Az az X-wing sokkal inkább az eredeti McQuarrie-féle X-wing dizájnra hajaz, annak nem négy kör alakú, hanem két kettéosztott kör alakú hajtóműve volt, mint a képen látható modellnek.
  Persze lehet, hogy csak befejezetlen, és tényleg a filmbeli X-Wing lesz az. A hegyesebb, rövidebb orr is az eredeti conceptre utal…

  Itt egy link az eredetihez: http://www.fantastic-plastic.com/ConceptX-Wing.jpg

 9. Szerintem ráállítottak pár ácsot, hogy bohóckodjanak, közben már veszik fel zöld fólia előtt, de végülis mindegy, a végeredmény a lényeg

 10. Nem értem. Tudjuk, hogy folytatás, benne lesznek a régi szereplők, Han Solo is – miért olyan meglepő, hogy beletették a Falcont is?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.