Very Good Girls-előzetes: igazi fiction!

Szóval a film alapja az lenne, hogy a Dakota Fanning és Elizabeth Olsen által alakított barátnők ősszel kezdenék az egyetemet, de még nem vesztették el a szüzességüket. Na igen, ez a két csaj senkinek nem kéne. A probléma, hogy mindketten ugyanazt a fiút szemelik ki, ami próbára teszi a barátságukat is.

10 hozzászólás a “Very Good Girls-előzetes: igazi fiction!” bejegyzéshez

  1. Ez még nem tavalyi Sundance-es film? Azt hittem, hogy már sose találnak forgalmazót rá. Mivel úgy tűnik jóval inkább csajok barátságára koncentrál, mint a hapsival való szenvedésre, szerintem idővel megnézem.

  2. Rakjanak bele kövér, ronda lányokat. Akkor talán érdekelne a dolog. :D

  3. 2 ilyen csaj csak akkor maradna szűz 18 évesen a mai világban, ha gumiszobába elzárnák őket. A szereplők személye hiteltelenné teszi a fő vonalat, viszont legalább jó fiatal színészeket választottak és nem 30 éves nők játszák a tiniket. Dakota felnőtt :D

  4. Ez a film úgy baromság, ahogy van. A színészgárda jó, de nem ehhez a mozihoz. Még ha legalább csúnyább, bocs, különlegesebb arcú színésznőket válaszottak volna, de így? Dakota Fanning? Na hagyjuk már.

  5. Fura hogy az előttem szólók azt gondolják, hogy csak szépség kell a szüzesség elvesztéséhez. Szerintem ezt a lányoknál sokkal inkább meghatározza az érettség illetve a korcsoport hatása, mint a küsőségek. Én ismerek olyan lányt, akit a férfi ismerőseim szerint szép és 18 évesen még szűz volt, illetve ismerek olyat is akihez első ránézésre azt mondták, hogy bottal sem nyúlnának hozzá mégis 13 évesen “leszakították a virágát”, hogy ilyen szépen fogalmazzam meg. Jah és napjaink fiatal lányait hoztam fel példának. Ha valaha arra vetemednétek, hogy megnézitek a filmet, akkor inkább úgy üljetek neki, hogy nem azért szüzek még 18 évesen mert nem kellettek senkinek, hanem azért mert az ő döntésük volt, így lehet fogyaszthatóbbá válik.

    Amúgy a leírás alapján nem igazán értettem a problémát, ha a lányoknak a fiú csak a szüzességük elvételére kell, és olyan jó barátnők, akkor miért nem osztoznak? Gondolom a srácnak nem lenne ellenére.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.