Ennyi baromság volt a Gravityben

Ezúttal a tavalyi év egyik nagy kedvencéről kapunk egy listát, amiben felsorolják mit rontottak el a filmben. A legkirályabb, hogy a nem filmes, hanem tudományos hibákat Neil deGrasse Tyson mondja el nekünk.

human
írta
2014. 06. 04. 03:38
megjelenés
19
hozzászolás


19 hozzászólás a “Ennyi baromság volt a Gravityben” bejegyzéshez

  1. A legdurvább, h a Kerbal Space Program után is rájössz, h mennyi hülyeség van a filmben, de ettől még rohadt látványos volt. :D A story-t a kollégám igy foglalta össze: Sandra Bullock leesik az ürből. :D

  2. Nekem nagyjából a kötél volt nagyon feltűnő. Próbáltam azóta is kimagyarázni, hogy hátha, de nem nagyon lehet. Az a helyzet csak akkor működött volna, ha valamilyen állandó erő hat Clooney-ra, de az egész lényege az, hogy (megközelítőleg) 0 gravitációs térben vannak.

    Tök jó viszont, hogy ehhez megszerezték Neil deGrasse Tysont. :D

  3. Nem, nem! A legdurvább egyértelműen a ping-pong ütő volt a kínai űrállomáson. :D

  4. A kötel az nekem is baromira szúrta a szemem.
    Amúgy tök értelmetlen volt az is, hogy őt is meghívták erre a részre, mivel egy ideje a sorozat csak arról szól, hogy minden hülyeségbe belekötnek, meg hogy a lenge öltözetű hölgyek nem táncoltak. Nézzetek meg egy nagyon korai meg egy mostani részt és rájöttök.

  5. A kötélen én is gondolkodtam egy adagot.
    Abban az esetben, ha az űrállomás folyamatosan elfordul, Clooney-ra centrifugális erő hat, tehát működhet a dolog. Mivel jól oldalba kapta a szemetet, szinte biztos, hogy forog a cucc, de arra nem emlékszem, hogy ezt bemutatták volna volna a filmben??

  6. A pingpong ütő – szerintem – egy szép kis utalás volt a Forrest Gump könyvre/filmre. :) Akik olvasták a könyvet, azoknak majd beugrik mire gondolok. :)

  7. Az a lényeg, hogy a film elszórakoztasson. A többi levan szarva. Jó hogy nem várják el a stábtól, hogy tényleg az ürben forgasson.

  8. Pocok: “a sorozat csak arról szól, hogy minden hülyeségbe belekötnek”

    Exactly! :) (Bocs! :))

  9. Az említett jelenet után percekig azon gondolkodtam, hogy miért nem tudta magához húzni Clooney-t. Kár bele rakni ilyeneket, szerintem sok mindenkit kizökkentett a filmből.

  10. én szeretem ezt a sorozatot, viccesnek tartom. ebben is sok jóságot mondtak, de már átestek a ló túloldalára. a hülyeségek 2/3-a kb. nagyon erőltetett. a maradék jó. meg vicces. :)

  11. Nem voltam jó fizikából de a köteles résznél szerintem azért nem tudta volna magához húzni mert hiába van súlytalanság, a tárgyaknak van tömegük. Clooney + a jetpack kb minimum 3szor nehezebb lehetett mint a csaj így saját magát húzta volna inkább Clooney-hoz, mint Clooney-t visszafelé. Egy űrsiklót sem tudsz ellökni magadtól odafenn, ha megpróbálod az meg sem moccan, inkább te repülsz el… szerintem. Ha baromság úgyis ki leszek javítva :)

  12. Lattam az osszes Cinemasinst, nagyon szeretem oket de itt szerintem Neil narracioja nem mukodott.

  13. Szerintem a köteles jelenetnél pörögnek, a előtte jelenetben mutatják is Bullockot. Így se tökéletes a jelenet,de azért van értelme. A videó azért jó, tetszik a vendégszerep.

  14. zsocso: egyetértek.

    Ki a tökömet érdekelnek a hibák egy látványfilmben?

    Majd ha tudományos műsort akarok nézni, bekapcsolom a Discovery Science-t vagy a NatGeo-t…..

  15. mondjuk mert elötte hónapokig magyarázták, hogy mennyire valósághű filmet akar, ami tudományosan teljesen hibátlan? lehet ezért.
    ami meg engem zavart rohadtul az a poroltós űrállomás célzás volt. hogy a büdös fenébe találná el a pár 10 méteres tárgyat több kilóméterről, egyetlen lökéssel? bullshit

  16. 3 percig bírtam, mert minden hülyeségbe belekötnek. Szánalmas.
    Ez egy film, vagy én tudom rosszul?

  17. tényleg ennyire nehéz szeretni a filmet de mégis meglátni a hibáit nektek? a végén Tyson is mondja, hogy élvezte a Gravityt

  18. human: Persze hogy nehéz. Mert vagy a filmet próbálom élvezni vagy a hibákat keresem. Például ha az Avengers elé úgy ültem volna le, hogy most majd észreveszem a hibákat, akkor 5 perc után kijöttem volna a moziból. Ennek az Everything Wrong sorozatnak semmi értelme. Sokkal jobb és viccesebb a How It Should Have Ended.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.