JJ-nek elege van a lesifotósokból

Szeretné, ha abbahagynák a Star Wars forgatásáról történő szivárogtatást. Ezen kívül megjegyzi, hogy a Falcon nem lesz a filmben, mindezt Dejarik táblára (a Millenium Falconon ezen játszott Han és Csubi “sakkot”) helyezett üzenettel.

human
írta
2014. 06. 04. 17:45
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “JJ-nek elege van a lesifotósokból” bejegyzéshez

  1. Szerintem már most el lehet könyvelni azt, hogy ez a film amíg ki nem jön a mozikba, addig egy sosem látott hype-ot és brainstrom-ot fog elindítani az internetnek szinte összes fórumán, bármilyen jelentéktelen, vagy jelentős hírről is legyen szó :D

  2. Csak én értem félre de a papírra az van írva ,hogy “The millenium Falcon is in the movie” Szal az ,hogy benne lesz. A magyar fejlécben meg az van ,hogy nem lesz benne. Akkor most én néztem be a rossz angolommal.??

  3. Hurt: ahogy a többiek írják, de akkor lefordítva JJ vicceskedése: egy tipikus Milfalcon stuffra téve azt írta, hogy nem lesz falcon. Nyilván poénból csinálta és tulajdonképpen megerősítette a hírt, na meg a tegnap ide is kitett képeken tisztán látszik a hajó.

  4. Human:

    Köszi az értelmezést. CSak bajom van a kézzel írott levelek elolvasásával gyerekkorom óta. Ez van! :(… És mivel nem láttam az egészet át csak az utolsó sorokat. De thx the magyarázatot.

  5. Egész pontosan még árnyaltabban fogalmazott a piszok! :)

    Azt írta, hogy “azt kívánja, hogy bárcsak ne állítanák azt emberek, hogy a M.F. benne lesz a filmben”. :D

  6. Nekem is R2 rémlik. Han mondta nekik, hogy a Vukik vereség esetén szétverik az ellenfelüket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.