Strange Will Smith a Jupiteren Bruce Leevel ropja miközben Solid Snake figyel

Scott Derrickson (Sinister) rendezheti a Dr. Strage filmet a Marvelnak. A twittje alapján elég esélyes a dologra.

Eltolták a Jupiter Ascendinget. Na nem a minőségéről van szó, de a stúdió bizalma megroppanhatott, amikor idén nyárról áttolták jövő februárra a Wachowski tesók új filmjét.

Oliver Stone lecsapott az Edward Snowden ügyből készülő filmre, és ő fogja rendezni.

Folytatták a Fast & Furious 7 forgatását, Vin posztolt is egy hivatalos képet:

George Nolfi (The Adjusment Bureau) fogja rendezni a legújabb filmet Bruce Lee életéről, aminek a címe Birth of the Dragon lesz.

Ben Foster az IGN-nek beszélt a Warcraft filmbeli szerepéről. Medivh varászlót alakítja.

Will Smith lesz az egyik főszereplője a Game Brain cikk alapján készülő NFL filmnek, ami tulajdonképpen az amerikai foci ellen szól, mivel egy orvos bebizonyítja benne, hogy hiába a védőfelszerelés, a sportolók bizony agyi károsodásokat szenvednek.

Úgy tűnik a Sony bezsákolta magának Jordan Vogt-Robertset (The Kings of Summer), hogy rendezze meg nekik a Metal Gear Solid filmet. Sok lassítást akartak?

10 hozzászólás a “Strange Will Smith a Jupiteren Bruce Leevel ropja miközben Solid Snake figyel” bejegyzéshez

 1. Akkor hiába szívatják az embereket, hogy jön a Jupiter felemelkedése! :S Csak jövőre! Kár!!

 2. Akkor a Jupiter is dupla marketinget kap, mint a G.I. Joe? Hurrá…
  A Metal Gear akár még jól is elsülhet, bár én inkább egy komolyabb költségvetésű sorozatot tudnék belőle elképzelni.

 3. Ahhoz ő töpszli, nem mintha Snake/BB kigyúrt állat lenne, de mégiscsakna

 4. sok sikert jósolok egy olyan filmnek, ami az amerikaiak kendvenc (vagy második kedvenc) sportja ellen szól, még ha van is benne igazság :) persze, az elmúlt években ez kedvenc téma lett, de akkor is, ki a tök lesz kiváncsi erre…? gondolom, lesz jó kis drámai körítés, és Will Smith hősnek érezheti magát mert elmondja a tutit, aztán ha mégis sikeres lesz a film, akkor jöhetnek a baseball-osok az izületi problémával :)

 5. büdes fenébe, pedig ősszel már a JA 1080p rilízt akartam nézni, ezt nem hiszem el. februári bemutató, akkor ebből legkorábban egy év múlva lesz valami. jellemző.

 6. Bakker, pedig én azt hittem, hogy amikor három 120 kilós, hegyomlás méretű játékos a földdel tesz egyenlővé egy 90 kilóst (például), akkor az a sok és kiváló védőfelszerelés miatt csupán enyhe rázkódást érez, miközben puhán földet ér :D:D:D:D

  De már látom is lelki szemeim előtt, ahogy a film és Will hatására az NFL vezetése meghasonlik, bevezetik az ütközések tiltását, a lasztit innentől csak lágyan lehet passzolni, testi kontaktus kizárva, vagy kiállítanak és a szünetekben szende csipkeverőlányok tartanak horgolási bemutatót az óriáskivetítők segítségével :D

  Jó film lesz, én már várom! :D

 7. Szép, szép ez a premier tologatás, de nem igaz, hogy erre a bemutató előtt pár héttel kell rájönni.
  A Warcraft filmről meg jöhetne már valami bővebb infó. A sztoriról legalább, mozgóképet nem akarok nagyon látni belőle előre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.