Tammy a posztereken

A karakter közönségességét tolták előtérbe, nem meglepő módon azért.

tammy poszterek

A tovább mögött még kettő.

tammy poszterek

tammy poszterek

human
írta
2014. 06. 04. 03:20
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Tammy a posztereken” bejegyzéshez

 1. a sok amerikai biztos tud vele azonosulni mert ők is dagadtak… :D nemtom am azt a borzalmas rossz női szerveket is csak 10 percig bírtam, annyira gagyi volt h egyszerűen fájt nézni…

 2. Diane Keaton, Renée Zellweger, Kirsten Dunst……és

  Melissa Mccarthy! Simán utálom….

  ….már a Szívek szállodája óta pedig azt nem is én néztem hanem a barátnőm…..!

 3. Imádom ezt a csajt! Ő már annyira paraszt,legalábbis a szerepei szerint, hogy az már nagyon vicces én jót szórakozom rajta! :)

 4. Hú b+, mennyire gyűlölöm én ezt a nőt. Nem tettem idézőjelbe a nőt, mert úriember vagyok :D

 5. Azért vicces (nem az), hogy azért, mert ez a színésznő molett (ha már a buzikat illik melegnek nevezni, akkor ne dagadtozzunk) szinte mindenki lesajnálja és/vagy utálja itthon a netes közösségben. Szerintem meg remek karakterszínész és az eddigi vígjátékai simán nézhetőek és szórakoztatóak.

 6. Nem azért utáljuk mert dagadt, hanem mert csak és kizárólag az irritáló és gusztustalan karakterek eljátszására alkalmas, ráadásul a szánkba van rágva, hogy az amit csinál humoros. TLC fingós-büfögős színvonal, köszi de nem.

 7. Most meg kell védenem, bár nem különösebben a szívem csücske.

  EpicZurg: hatalmas tévedésben élsz. A Gilmore Gilrs-ben 7 évadon és sok-sok részben egy kedves, már-már cuki, duci nőt játszott, ami tökéletes ellentéte mozibéli karaktereinek.

  A most futó Mike&Mollyban sem alpári, bár ott akadt 1-2 kövér poén azért, de mégsem az a súlyos tapló arc, mint a legtöbb moziba kerülő filmjében.

  Tény és való, hogy mostanában ezek a szerepek találják meg, mondhatni ezzel a karakterrel tudott betörni a nagyvászonra. Előbb-utóbb megunja, vagy egy kis szerencsével ki tud törni ebből a szerepkörből. Egyébként én sem nézem meg ezeket a filmeket, talán csak a Személyiségtolvajt láttam, meg a Női szerveket félig-meddig. Annyira nem az én világom ez a fajta mozizás, de Melissa McCarthyt nem érdemes leírni, mert a műfaj amiben mozog őt akarja.

  Majdcsak megcsíp valami normális drámai szerepet, vagy összejöhet még igényes vígjáték is amibe szerepelhet.
  (Az meg hogy duci senkit sem érdekel, ízlés dolga.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.