Tarzan erős, fúr másikat + Wahlberg + Rover + Hófehérke + Strange + Ant-Man + Szépség

Alakul a 2016-ban érkező Tarzan-film: Alexander Skarsgard és Margot Robbie a főszereplő páros, David Yates rendezi és a héten kiderült, hogy Djimon Hounsounak is van valami szerepe.

Will Ferrell és Mark Wahlberg újra közösen hülyül majd, az Other Guysban remekeltek így, csak sajnos ezúttal a That’s My Boys rendezőpárosa, Sean Anders & John Morris dirigálásában. A film címe Daddy’s Home, és Will új felesége gyermekinek próbál a legjobb mostohaapja lenni, amikor a züllött faterjuk visszatér. Ez utóbbit alakítja Mark, és természetesen a kölkök figyelméért kell küzdeniük.

A The Rover kapott egy fasza weboldalt. A filmet amúgy David Michôd (Animal Kingdom) rendezi. A timeline of the collapse részt kell megnézni.

Úgy tűnik komolyabban akarják venni a fantasztikus Snow White and the Huntsman folytatását, hiszen jelenleg az alábbi rendezők esélyesek a munkára: Frank Darabont (The Mist), Gavin O’Connor (Warrior), Andres Muschietti (Mama).

Még két rendezővel tárgyalnak az Ant-Man kapcsán: Nicholas Stoller (Forgetting Sarah Marshall), Michael Dowse (Goon).

Naomi Watts szerepelni fog a Divergent összes folytatásában, ő lesz Evelyn, a besorolatlanok vezére.

És a tegnapi Doctor Strange rendező pletykához most jött egy színészes is, miszerint Jared Leto esélyes a főszerepre.

És a végére egy érdekesebb húzás: Bill Condon (The Twilight Saga: Breaking Dawn – Parts 1 & 2 ) rendezhet élőszereplős filmet a Disneynek, méghozzá a Beauty and the Beast meséből, avagy a Szépség és szörnyetegből.

7 hozzászólás a “Tarzan erős, fúr másikat + Wahlberg + Rover + Hófehérke + Strange + Ant-Man + Szépség” bejegyzéshez

  1. Hugh Dancy-t Doctor Strange-nek! Nem tudom miért, de amikor említik őt a Winter Soldierben rögtön ő ugrott be!

  2. Én örülnék Jared Letónak, de lennének rajta kívül még remek jelöltek. Például Viggo Mortensen, ő amúgy is jó eltűnt mostanában. És az előttem szóló ötlete is tetszik, Hugh Dancy is remek választás lenne.

  3. Valamiért nagyon el tudnám képzelni James Franco-t is a szerepben.

  4. Nem akarok senkinek sem csalódást okozni, de a “The Rover” nekem eléggé nagy csalódás volt. Pedig vártam, és minden a helyén volt ahhoz, hogy maradandó film legyen, de amúgy csak szimplán jó volt. Semmi különös.

  5. Human, percek óta röhögök a címen, ez a régi tarzanos vicc nagyon üt! :DDD

  6. Djimon Hounsou..jaj de magas labda de nem én fogom leütni. :) Valószínű, hogy A mágus miatt, de nekem egyből Edward Norton ugrott be.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.