11 hozzászólás a “Benedict Cumberbatch és Tom Hardy esélyes a Doctor Strange szerepre” bejegyzéshez

 1. Hát erre nagyon kíváncsi leszek. Remélem azért nem egy Leto féle figura lesz. Csak van tán egy korosabb, karakteres figura aki el játszhatja. Most már tényleg valami Darkos cucc kéne a Marveltől és erre a doki tökéletes lenne.

 2. Benedict vagy Tom huuu…hát még mindig Hugh Dancyre szavazok, de Jared Leto-t spec sehogy se látom Strange-ként!

 3. Na Benedict csak menjen Sherlockot forgatni, ne ezzel a Marvel szarral pocsékolja az idejét.

 4. Annyiból jobb, ha fiatalabb színészeket választanak, hogy nem kell pár rész múlva újracastingelniük őket, mert már kiöregedtek, hogy aztán mindenki panaszkodjon, miért akarnak elmenni, mint Jackman vagy RDJ.
  Amúgy ezek már olyan színészek, hogy nekem tökmindegy, kit választanak, én mindenképp örülni fogok, már ha tényleg Leto vagy kettejük közül választanak.

 5. Cash Tankison:
  RDJ élvezi ezt az egész felhajtást, ami körülötte van a szerep miatt, kész rocksztárnak érzi magát. Baromi sok ppénzt fog kérni, de amíg fizetik, marad!
  Jackmannek meg a Wolverine szóló-filmek minőségével volt baja. Pont azért is táncolt vissza, mert jobb filmeket ígértek neki!

  De nézd mondjuk: Stewartot, vagy McKellen-t! mindketten jóval 60 felett vannak, és mégis mindketten zseniálisak voltak az “Eljövendő múlt napjai”-ban X Proff-ként, meg Magnetoként!
  Akármilyen jó McAwoy, meg Fassbender, az öregek voltak az igaziak, nekem baromira hiányozni fognak!

 6. Az első részben igazad lehet, de a Stewartos és McKellenes dologban annyiból tévedsz, hogy azok eleve öreg karakterek, így ott nem baj, ha direkt így castingelték őket, illetve ők britek, akárcsak Hardy és Cuberbatch, akikről köztudott, hogy 100 évig élnek. :D Talán azért is akarják őket ebbe a filmbe. :D Ezért az öregek még egy laza 20-25 évig maradhatnak a saját karaktereiknél. :) Strange szerepére meg bármelyiket is választják, vagy 50-60 évre van állandó munkahelye. XD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.