10 hozzászólás a “Horror Time: Doom és Alien: Isolation” bejegyzéshez

  1. Az Alien: Isolation ráadásul Oculus Rift támogatással jön…
    Azért ahhoz nagyon beteg állat horror fannak kell lenni, hogy valaki úgy tolja. :D

  2. Az Oculus Rift nagyon fel fogja dobni ezeket a sunyulós horrorokat. Azonban nem tartok jól átgondoltnak egy olyan ellenfél elleni túlélőhorrort aki elviekben a feromonjaid alapján mindenképp megtalálna akár töksötétben is és általában csendesen jön, hogy lehetőleg élve vihessen szaporítani. Bizonyára lesz benne valami Vállalatos kavarás, de remélem nem az a koncepció, hogy maga az Alien ilyen kvázi timerként funkcionál miközben a cégesek szívatnak, de ha jól teljesítesz akkor valami scriptelt fél cutscene akcióval pont megmenekülsz. Valamint nagyon sportszerűtlennek tartom, hogy Ripley lánya a főszereplő, mert gagyi dolog a már lemeccselt sztorikból ilyen kis részleteket kiragadni és felbővíteni, mert gondolom majd jön, hogy a Ripleynek csak hazudtak, hogy a lánya felnőtt, megöregedett és meghalt békében amíg ő sodródott a mentőkapszulában. Mindezt csak azért, hogy legyen már egy olyan modern játék is ahol Ripley nevű a főszereplő.

  3. Kaoka: Ahogy olvastam a kritikákat (például IGN), az jött le nekem, hogy nincs ilyen scriptelt cutscene. Sőt! Elvileg az van, hogy ha meglát az Alien akkor game over és kezdheti az ember a legutolsó checkpointtól. Az is kiderült, hogy ha mondjuk meghaltál mert például beugrott a képedbe az Alien amikor jobbra fordultál, akkor nem ugyanott fog megjelenni, ha újrakezdted. Persze egy idő után biztosan ismétlődik ez, de nekem ez telejsen pozitív.

    Egyébként a tavalyi Colonial Marines, ez a játék teljes felüdülés. Nagyon kíváncsi vagyok már rá.

  4. Kaoka: Ez történt Ripley lányával tényleg. Ripley 50 évet sodródott az űrben és mikor felébredt az Aliens-ben, egy időskori fotót mutattak neki. Mi ebben a sportszerűtlen?

  5. De mivel ott a SEGA felirat eleve fos lesz, bármit is lehetne kihozni belőle. Kiindulva az eddigiekből.

  6. Szerintem az Alienből fáintos kis cucc lesz, elvileg nem előre scriptelt, és tényleg kushadni kell, mert ha jön a lény és megtalál vége a dalnak. Szóval igazán szaftos kis túlélőhorrnak igérkezik

  7. Play: Azért sportszerűtlen, mert képzeld el, hogyha csinálnának egy Hamlet franchiset és kiderülne, hogy Yorick aki csak egy koponya volt kvázi kiderülne, hogy valójában egy kalandos életű középkori titkosügynök volt, akinek az életéből csinálnának egy játékot. Magyarán egy lezárt mellékszálat túlbonyolítanak a pénz kedvéért, hogy lehessen egy karakter az alapműből.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.