12 hozzászólás a “Még több Transformers jelenet” bejegyzéshez

  1. Amúgy ez most komoly? Az egyik robotnak valóban robotszakálla van és robotszivar lóg a szájából? Again, ez most komoly?!

  2. Nyíl? Most komolyan mi ez a komment? 6 játék poszt volt a játékvilág legnagyobb eseményéről, és közben nem szüneteltek a mozis hírek, bár szerintem a marketingcsapatok kicsit lepihentek

  3. Személy szerint nekem nincs bajom a Bay filmekkel, mindig azt nyilatkozta hogy őt csak az érdekli hogy a közönség jól szórakozzon, és valljuk be, végül is minden filmjére tódulnak az emberek. Jó persze lehet szidni hogy nulla történettel rendelkező movie-kat rendez, ez valamilyen szinten igaz is, hiszen lehetne nagy látványorgiát rendezni egy korrekt forgatókönyvel, de pl egy Transformers filmhez amúgy sem hiszem hogy valami Oscar díjas sztorit lehetne írni. Vélhetően ebben a 4. részben is ugyan azt fogják eladni nekünk mint eddig. Tény hogy el lehetett volna vinni a helyszínt a világűrben valamerre, hogy ne csak a bolygónkon játszódjon, de nekem ezzel nincs problémám, és ha máshoz nem is, de el kell ismerni a látványhoz és az akciókhoz Bay-nél jobban szerintem senki nem ért a jelenlegi rendezők közül. Nekem mondjuk a Harry Potter egyáltalán nem jön be,már az első részét sem bírtam végignézni, de ez csak az én véleményem. Szerintem akinek eddig is tetszettek a Transformersek azok most is meg fogják nézni és tetszeni fog, akiknek meg nem azok úgysem nézik meg. Ezért nem vagyunk egyformák. Mindenkinek van saját ízlésvilága és ez a lényeg.

  4. ” de pl egy Transformers filmhez amúgy sem hiszem hogy valami Oscar díjas sztorit lehetne írni” ezt senki sem várja, de nézd meg, vannak normális blockbusterek is azért, pl Indiana Jones, annak sem Oscar díjas a sztorija, mégis jobban kezeli a karaktereket, nem rasszistán vicces, és kellő tempóval megy a történet.

  5. Nyílméregbéka:

    Minél hamarabb megtanulod, hogy a TF-ek nem sima robotok, hanem (többnyire) gépalkatrészekből felépülő, emberi szokásokkal bíró élő lények, annál hamarabb megnyugszol és elmúlik az agyfájásod.

  6. Nekem még mindíg bejön, remélem adják itthon felirattal.
    Az hogy a fickót ott pofánb**sza az autó kereke… nagyon durva.

  7. Embereknek is vannak káros szokásaik, nekik mé’ ne lehetne? Amúgy igazából nem szivar van a szájában, hanem egy bazinagy izzó töltény.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.