16 hozzászólás a “Képek a Jurassic Worldből: Zero Dinoes” bejegyzéshez

  1. Ultimate facepalm jár nekem: sikerült gondolkodóba ejtenie, hogy milyen parkról is van szó? :)

  2. Szépen elindult a szekér Chris Pratt-nek. Idén Guardians of Galaxy, jövőre Jurassic World, utána meg őt pletykálják a Knight Rider filmnél. Plusz ugye jönnek majd az extra Marvel szereplések (Avengers 3-ban tuti benne lesznek) meg a Jurassic is 99%, hogy folytatva lesz.

  3. Az hülyeségnek tűnne, ha kb. olyan forgatókönyvet írtak, amiben új parkot építenek, s a fent említett kép is egy ilyen hasonló jelenet része! S csajszi valami fő HR-es vezető, aki a legjobbakat akarja a parkba! Elkezdenek dolgozni az emberkék, de kiderül valami sötét háttér történet! Csak remélem nem valami mutáns, félig robot dinós! :D

    Melyik rajzfilm sorozat volt, ahol az embereket, és egy másik ellenséges faj lezuhant egy bolygóra, ahol a dinókat szerelték fel kemény fegyverekkel?!

  4. Én is beköltöznék abba a parkba, ahol Pratt az átlagember:)
    Azért tényleg beindult a szekér, csomó vicces mellékszerep után Zero Dark Thirty – komolyabb szerep, Lego – első lead role (csak hanggal) Guardians abszolút fő karakter. Aztán jön ez, amire még nem tudni mire számítsunk, de komolyabb hangvételű főszerepnek tűnik.
    Mondjuk Burt Macklin az Burt Macklin marad örökre, tuti. :)
    …you son of a bitch:)

  5. Még Starlord se tudna rávenni, hogy megnézzem ezt a filmet!
    Túl korán volt nekem az az első film( 8 évesen) és túl mély nyomot hagyott!

    Alex: Én is remélem , hogy benne lesznek az Avengers 3-ban!

  6. Semmi mást nem kéne csinálni, csak átültetni filmre a Lost World regényt úgy, ahogy azt Michael Crichton megírta anno, a Jurassic Park regény folytatásaként.
    Rajongóknak egyébként amúgy is ajánlom a regények elolvasását, mert a Jurassic Parkból is kihagytak dolgokat a filmben (nyilván budget- és technikai okokból).

    Viszont a Lost World film meg alaposan meggyalázta a regényt, Spielberg pályájának legsötétebb momentumaként tartom számon, amit azzal a filmmel művelt. A harmadik epizódban sem tudták menteni a menthetőt.

    Most is jobb lenne, ha inkább a Lost World-ből csinálnának egy normális filmet kis módosítással, mint valami erőltetett félig-B filmen mutogatni a CGI dínókat. Ez most már nem lesz elég.

  7. human az első részben volt két gyerek szereplő! Rég láthattad már…

    Ez a két semmitmondó kép alapján még nem lehet megállapítani, viszont a szinész pofa kb rendben van ilyen Sam Niel pótléknak.

    Szeretnék valami extra ősállatokat látni, jók volnának a felfegyverzett díínók.
    Vagy bármi állatság, csak ne kelljen újra egy totál szimpla dinoszarok elől menekülős úgyis mindegmenekül filmet megnézni.

    Az első 2 rész egyébként nagyon FAjintos volt, harmadikat untam, félek, ha nem extrázzák szét, akkor egy olyasmit fognak kiszarni magukból ismét.

  8. Imtal plot-víziójával kb egyet kell értsek :/ :D

    terror: Felfegyverzett dínók? :D
    Dino D-Day – keress rá :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.