Ezek lennének a Warner tervei?

Elvileg kiszivárgott a következő pár évbe tervezett DC-képregény-film lista:

2016 május – Batman v Superman: Dawn of Justice
2016 július – Shazam
2016 karácsony – Sandman
2017 május – Justice League (Aquaman is benne lesz)
2017 július – Wonder Woman
2017 karácsony – Flash and Green Lantern team-up
2018 május – Man Of Steel 2

Viszonylag megbízható helyről érkezett a hír elvileg, szóval valamennyire igaznak tűnik, főleg az eddig ismert dolgokat figyelembe véve.

human
írta
2014. 06. 13. 03:51
megjelenés
36
hozzászolás


36 hozzászólás a “Ezek lennének a Warner tervei?” bejegyzéshez

 1. Aquaman? Remélem Vinnie Chase-szel akkor mint főszereplővel, és valami szerepet találnak majd Johhny Dramanak is. ;)

 2. Jaaaa, hogy a Batman vs. Superman nem is a Man of Steel folytatása? Erről eddig nem mondott senki semmit…
  És egy évben 3 film, ennyire kell sietni?

  Ebből csak annak szurkolok a legjobban, hogy a Sandman jó legyen, meg hát, hogy egyáltalán legyen, mert hát a Jusitce League univerzumom kívül esik.
  Shazam:) Kíváncsi leszek.

 3. Na ebből is csak a Sandman-t várom a többit pedig nem várom, de meg fogom nézni :D

 4. Ezek közül csak a Wonder W. és a Flash+Green Lant. nem érdekelnek. A többiek jöhetnek szépen sorban :)

 5. elég sajátságos tracklist ez, nem sok logika van benne első blikkre. kicsit ebből, kicsit abból, egy kis teamup, Superman 2-vel a végén, aki akkorra önmagában már senkit nem fog érdekelni.

 6. abeth: Azért hozott a Man of Steel 668 milliót, mert nem érdekelt senkit? Szerintem azok, akik az első részt megnézték megfogják a másodikat is. Sőt ha a Justice League filmek jól sikerülnek, akkor az mégjobban felnyomhatja a Man of Steel 2 bevételeit. Ez volt az Amerika Kapitány filmmel is.

 7. zsozso:

  kapott egy trendi, sajátságosként elkönyvelt realista darkos rebootot – legalább is az előzetesek alapján – , plusz volt kishiján egy 10 éves pihenője, ennek tükrében az a 668M egyáltalán nem sok, sőt az első hétvégét követően kb 800M-ra lőtték be.

  Superman egy végtelenül unalmas karakter, és ha beemelik az izgalmasabb figurákat, plusz különböző mashupokat, ahol ő is csak a csapat részeként fog funkcionálni, akkor majd egyedüli figuraként kirivó lesz, hogy mennyire nehezen bir el egy egész filmet. egy dolgot tudok elképzelni, hogy a sztoriban már Darkseidet is beemelik és akkora intergalaktikus bunyót igérnek, ami még a Marvelnek is becsületére válna addigra.

 8. abelh: azt azért ne felejtsük h el h supeman az egyik legnehezebben megfilmesíthető karakter tulajdonságából adódóan..és ne felejtsd el h első filmek közül ez hozta a legtöbbet(többet mint vasember..thor stb) pedig előtte volt egy marha rossz superman visszatér..én bizakodó vagyok!! de batman film is kell!!!

 9. Breki:

  most abba ne menjünk bele ki hogyan részesedik a bevételekből és milyen százalékban, de a hazai piacról több folyik be a stúdióknak, és az inflációt figyelembe véve majd’ egy 100-ast ver az első Vasember a Man of steelre – és a következő részeknél a nemzetközi bevétel is brutálisan megszaladt.

  És valóban nehezen megfilmesithető, mert egy szar karakter, de ettől függetlenül a DC egyik legfőbb zászlóshajója, és lehet magyarázni a bizonyitványát, de ez a bevétel elsőre szimplán középszeru.

  Én is remélem, hogy egy tök jó univerzumot húznak fel ők is, de nem látom, hogy ennyi közös film után hogyan lehetne Superman még mindig érdekes önállóan, ha már az elején sem volt az…

 10. abelh: elég nagy boxofficebuzi vagyok :) szóval meg kell h cáfoljalak. iron man 318 misis akkori bevétele inflációval 352 usába, nemzetközi 266 =292 összen 644 man of 668 szóval nem látom hol is vert rá egy 100ast? illetve ne feletsjük h man of volt minden idők első olyan filmje minek gyártási ktsge már moziba kerülés előtt megtérült a reklámokból.. több mint 240 misit kaptak ezért… illetve vasembernél csak 3 nál szaladt meg brutálisan a nemzetközi pont az avangers után…
  szerintem nem szar karakter.. csak nehéz belőle kihozni bármit

 11. Engem az zavar, hogy Wonder Woman ha benne lesz ebben a Superman vs Batman mókában, miért a JL film után kap sajátot. Szerintem pont neki lenne nagy szüksége a támogatásra, és még viszonylag a DC beelőzhetné a Marvel azzal, hogyha hozna egy jó női főszereplős önálló filmet, aki nem csak seggel előre lenne a poszteren.
  Én tuti megnézem a Man of Steel 2-t moziban, ahogy az elsőt is tök mindegy, ha már volt csapat film előtte, nálam ez hozta meg a vágyat a Winter Soilderhez és milyen jól jártam vele. Mindegyiket megfogom nézni a listából, de nagyon remélem, hogy nem csak egyszeri mozis szórakozások lesznek.

 12. jogos, visszaolvastam és nem volt egyértelmu, az amerikai piacra céloztam és azért beszéltem arról előtte :)

  anno a Man of Steel első hétvégéje alapján 300M fölé lőtték usa-ban és ehhez még minimum fél milliárdot kalkuláltak – ehhez képest azért nem robbantott. És marchendise cuccokból biztos erősen kaszált, de a mozis bevétel soványka.

  na de ez már nem tudom mennyire off, és haragitjuk Humant :)

 13. Én örülnék, ha a Sandmant békén hagynák. Már most tudok rá fogadni, hogy egyetlen elemét sem fogják megérteni sem a karakternek, sem a világnak, és tuti, hogy beletesznek valami elkúrt “Föld elleni invázió az álmokon keresztül” baromságot, amit csak Morpheus állíthat meg, a végén persze egy (álom)városban játszódó, pusztító csatával.
  Kösz, de kösz nem.
  Az összes többi karakterüknek annyira mindegy, mindent ezerszer rebootoltak, újraírtak, csapatba raktak, öregítettek, fiatalítottak, mindegyik újrahasználható, csereszavatos figura, mert a történetük soha nem ér véget, csak ha a DC végre földbe áll. De a Sandman egy lezárt sztori, kerek egész, és Gaiman hiába próbálkozik, már ő sem tud hozzányúlni.

 14. Dawn of Justice? Nocsak, kezdünk világosodni? Semmi Darkest Dark of the Darkness of Night vagy the Darkness of Justice vagy hasonló?

 15. Rhae: Nagyon jót nevettem. :D:D

  Ezek tök jó hírek, csak attól félek/tartok, hogy sok lesz ez a három film évente. Értem én, hogy le kell nyomni a marvelt, meg be kell hozni a lemaradást, de akkor is. Ezek mellett gondolom még ott lesz 1-2 darab Marvel-film is. Valamelyik a sok közül szerintem bukta lesz.

 16. Inzume:
  +1, ráadásul nem csak a Marvel-lel kell számolni ebben az időszakban, hanem a többi franchise-filmmel is, Star Wars, X-Men, Pókember mindenképpen, de még ott a Trafó, Trek, stb. illetve ha a játék-adaptációk is beütnek (Assasin’s Creed, Warcraft, Mass Effect), akkor törvényszerűen hasalni fognak filmek, mert ennyi látványfilmet egyszerűen nem tart el a nézőközönség…

 17. Azért nem lesz egyelőre Batman film, mert a Nolan féle trilógiának csak most lett vége. A Batman és Robin után is eltelt 8 év…

 18. Azért telt egy 8 év, mert a Batman és Robin kinyírta a frenchiset. Senki nem ment volna Batman filmre, annyira a békasegge alá került a renoméja. Nolennél pont fordítva van, most van a toppon Batman (főleg az Arkham játékokkal együtt) Az újraindításáház Nolenen kívül az animációs sorozat is kellett, hogy ne legyen ciki Batman filmre beülni. Most azt mondanák Batman 2-3 év múlva, rohannának a népek.

  Talán elakarnak határolódni kicsit, ki tudja. Mindenesetre egy Batman mozinak nagyobb esélye lenne sikeresnek lenni, a fentebb említett frenchise film mezőnyben.
  Majd tuti a Man of Steel 2 helyett benyomják, amilyen szépen bánnak Supermen karakterével, kinézem belőlük. :)

 19. Nem tudom mi baj Superman karakterével. Eredetibb mint több más szuperhős. Főleg ahhoz képest, hogy a legelső emberfeletti képregényszuperhős, akit kitaláltak már 1932-ben. Nekem jöhet a folytatás, főleg hogy Goyer-t visszaszorították, a többit meg majd meglátjuk, jó messze van még.

 20. Hát nem vagyok film-marketingstratégiai ügyekben jártas,de ez nagyon átgondolatlannak tűnik. A DC-nél is van egy halom karakter amivel lehetne mit kezdeni,gonoszok terén is…erre összevissza minden.
  Meg a Shazam,mint filmcím…..? Remélem a második rész címe mondjuk Soundhound lesz vagy trackID (hülyéskedtem)

 21. Fuuhh a Shazam miatt nagyon várom, hogy így legyen! Kedvenc DC karakterem :)

 22. Lehet Batman-nel az a tervük hogy a Nolan trilógia miatt nem adnak neki külön filmet jó ideig, de egy pár másik hősös filmben kevesebbet vagy többet szerepeltetik majd.

 23. Kicsit kapkodósnak tűnik. Ehhez a menetrendhez már javában haladni kellene. A DoJ-ot és a League-t kb egyszerre forgatni.
  Most vagy nagyon jó a média kontroll és mindent sikerült eddig titokban tartani (nem jellemző s miért is tennék) vagy sehogy sem állnak még az elsőn kívül a többivel.

 24. Sandmant csakis akkor ha minimum a Watchmen szintjén lesz az alapanyag komolyan véve.

 25. Breki
  Box office
  A MoS jóval többe került, ehhez képest öt évvel később egy nagyobb ismertségű karakterrel gyengébb hazai eredményt produkált. A nemzetközi bevétel mentette meg. A két film esetén pont fordította a hazai és a nemzetközi rész eloszlása az összbevételből és a nemzetköziből már nem olyan jól részesedik a gyártó.

 26. Engem is csak a Sandman érdekel igazán. Persze jó lenne egy női hősnek is saját film de…nem biztos, hogy azt pont Wonder Womannel kellene kezdeni!

 27. Bennem két kérdés fogalmazódott meg:

  1. Miért kap a MoS folytatást.

  2. Ha már kap, miért 5 év szünettel? Várnak a megfelelő technológiára?

 28. Tud a DC jó képregényfilmet csinálni.
  Watchmen nálam simán az egyik legjobb képregényfilm. Nagyon jól kidolgozott képi világgal. Igaz kicsit komor…
  Nade csak hogy még egy jó történetet megemlítsek. Mindenkinek érdemes lenne megnézni a Justice League: Flashpoint Paradox című animációt. Szerintem az összes marveles avangers történetet veri.
  Szóval csak jó sztori kell.

 29. milli82
  én láttam.. vagy rossz verziót töltöttem le, amiben összekeveredtek meg kiestek jelenetek (jártam már így), vagy nagyon értelmetlenül és gyorsan lett felvezetve az egész sztori, legalábbis nekem. (Nem a bevezető akcióra gondolok, hanem hogy aztán elkezd futni, és hirtelen más lesz minden).
  Egyébként tetszett, főleg hogy korhatárosabb volt mint kb az összes eddigi képregényfilm amit láttam (jó, watchmen kivétel), szóval látszott hogy nem a 10 éves srácaidnak készült. Valami ilyet csinálhatnának élő szereplőkkel is.

 30. A Warner láthatóan lábra akar állni, és olyan hősöket bemutatni, akikről aligha tudni, ez jó húzás. :) Viszont ha jobban belegondolunk, van egy olyan előnyük is, hogy egy stúdió birtokol minden jogot, nem úgy, mint a Marvel/Disney/Sony hármasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.