27 hozzászólás a “Bay az új IMAX kamerával” bejegyzéshez

 1. Tudom, naiv vagyok, de ha véletlenül idetéved egy bennfentes, elárulná, hogy a TF4-et is 2K-val fogják nyomni az Arénában, vagy frissítették már a rendszert valami komolyabb felbontásra?

 2. Elszórakoznék egy ilyennel, persze miután rávertem. Mondjuk hardwer is kéne hozzá :D

 3. Az ember észre sem veszi a rendező iránti ellenszenvet. Nem azért, persze, vicces a cím, de na…

 4. kedves human
  én úgy látom hogy bay bármit csinálhatna te azt akkor is lehúznád, már csak azért is
  nem értem az ilyet

 5. Azért elég durva az a pár forgatási kép, robbanás mindenhol a robotokat meg még egy makett sem jelzi, brutál nagy munka van ezzel CGI szinten, az egyszer biztos.

 6. ha más rendezte volna a 4. részt akkor is ekkora bevétele volna vajon ?

  bárki megrendezhetné a 4-5-ik részt, akkor is hatalmas pénzt hozna ?
  akár még Uwe Boll is ?

 7. Watchmen: A Transformerek ezeken a képeken azért nem jelzi semmi, mert nem érintkeznek semmivel, kvázi konkrétan csak rá lesznek fésülve a képre. (Ha pl. egy embert tartana a kezében stb., akkor lenne valami szerkezet, amire a jelzőpontokat ráraknák.)

  Copperhead: A Transformerseknek nem a rendező miatt lett nagy a bevételük, hanem mert a legtöbb moziba járó embert el lehet kábítani az egyórás CGI faszveréssel. Arról nem is beszélve, hogy a filmek minősége mindent egybevetve azért nem verdeste a plafont.

 8. Én arra lennék kíváncsi mennyibe fáj egy ilyen kamera kb.
  Egyébként Bay-nek 3 ritka szar filmje van: Pearl Harbour, TF2, TF3, a Szikla-Sziget-Pain&Gain trió a jó, a BB 1, a BB2 és az Armageddon a közepes, bár a BB1 az közelebb van a jóhoz.

  A TF4-et se nagyon várom, tényleg jobb lenne, ha inkább mást rendezne, lehet jobban örülnék ha Orci helyett ő vinné a ST3-at, mármint inkább ő, mint Orci…

 9. Ha jól emlékszem Bay már nem igazán akart TF filmet csinálni csak a stúdió megfűzte. Megcsinálhatta a Pain and gain -t, de cserébe a TF4-et be kellett vállalnia.

 10. Bay ide vagy oda amit ebben látni fogunk az a CGI csúcsa lesz,meg persze az amcsi hadsereg legkomolyabb “játékszereit” is megcsodálhatjuk.

 11. ez így van
  bay-t lehet szeretni vagy utálni
  de nála sosem fogunk hitvány minőségű jeleneteket látni
  vagy gagy cgi-t

 12. Na ez így már duplán meglepő: soha nem gondoltam volna, hogy ezen a címen komolyan kiakadjon 2014-ben a filmBUZI olvasóközönségéből bárki is, de hogy Human beadja a derekát, és megváltoztassa a címet, na az már végképp wtf. :)

 13. Richie: vidd a címre az egeret és kiírja (url-ben). Kicsit indexesen hangzott a cím. :P

 14. nem, de könnyű paraszt címeket kitalálni :) úgy látom a pain and gain link után leglaább a Bay utálattal nem jöttetek. Komolyan annak örülnék a legjobban ha végre valami mást rendezne, egy új Sziklát vagy ilyesmi.

 15. No, örömmel látom, Ti is erősnek éreztétek utólag az “erre veri” dolgot.
  Én is úgy éreztem, hogy ez az alpári “húgymeleg a Balaton – 2013 nyári origo.hu címlap” -stílus nem illik ehhez szuper bloghoz.
  Őszintén: meg voltam döbbenve a szóhasználaton.

 16. Őő, ez a blog nem egy sajtótermék, hanem alapvetően egy privát cucc, aminek az a hatalmas pozitívuma, hogy a pc-ségnek még csak a látszatát sem kell keltenie, azaz teljesen felesleges ezen megdöbbenni, pláne számon kérni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.