Többet kell várni Pókemberre?

A Sony elvileg 2016-ra tervezte a The Amazing Spider-Man 3-at, és 2018-ra a 4-et, de most úgy tűnik, hogy a harmadik rész csak 2017-ben érkezhet. Talán a boxoffice szereplés után átgondolják, hogy mit is kéne kezdeni a karakterrel?

Azért bőven lesz képregényfilm közben, szóval nem fogunk unatkozni a mozikban. Vagy pont ezért fogunk?

10 hozzászólás a “Többet kell várni Pókemberre?” bejegyzéshez

 1. Pont ezért fogunk… Minél kevesebb nem-Marvel film van a mozikban, annál rosszabb a helyzet képregényfilm téren. Amúgy én úgy emlékszem, jól teljesített a film a pénztáraknál, nem?

 2. Sorry ha ünneprontó vagyok, meg tudom menjek a búsba, ha nem tetszik: nekem kezd a fülemen kifolyni ez a sok ‘szuperhős’ meg képregényfilm.

  Persze van amit én is megnézek/megnéztem, de nagyon sok (megkockáztatom – mind) ugyan azokkal a panelekke, koncepcióval operál, és kb. CGI-látvány-pöcsméregetés zajlik a képernyőkön, nem pedig egyedi megközelítés, ÚJ hozzáadása karakter-jellemek, sztori értelmezés, bármi terén (kb. olyasmi mint Harry Potternél a harmadik rész Alfonso Cuarón-al, vagy Nolan a The Dark Knight-al.)

  Ugyan azt puffogtatják folyamat és adják el újra meg újra csak más bandával, más színű/kosztűmű hős-csapattal…

  [Sorry az offtopic miatt!]

 3. 2016 elég erős lesz képregény filmek terén és mivel a Pók 2 várakozáson alul teljesített, legalábbis USA-ban, szerintem a 3. részt nem merik már beletolni a sűrűjébe.

 4. Inkább szállnának be az Avengers 3-ba és némi részesedésért cserébe hagynák, hogy Pókember szerepeljen benne. :)

 5. BeryG: a képregényfilmek aranykorát éljük épp, ráadásul a filmgyárak közötti versengés csak arra ösztönzi őket, hogy jobbat, érdekesebbet, újabbat hozzanak létre( nem mindig sikerült nekik, de legalább próbálkoznak)!

  Amíg az emberek erre váltanak jegyet, addig ez lesz a jellemző a mozikban!

  Én is jobban bírnám, ha Petert az Avengers3-ban látnánk újra, az új Pókember filmen is csak azt éreztem, hogy kb ugyanazt a filmet nézem kb 5.-jére is, mint amit 2002-ben láttam, csak más színészekkel!

 6. Tíz éve is ugyanígy jöttek a filmek.
  2002: az első
  2004: a második
  2007: a harmadik
  Majd most ismét 3 év múlva jön a 3. rész, aztán 22-ben jöhet az újabb reboot.

 7. Kisame: igen aranykorát éljük, de szerintem csak azért mert a képregényeknek már alapból van valamekkora rajongóbázisa és arra alapozva lehet hype-ot generálni (megérne még egy offtopikot, hogy ez a hype generálás mióta is lett szándékosan ‘eszközként’ használva…).

  Az meg hogy versengés van, nem arra ösztönzi őket hogy újat csináljanak, hanem hogy ‘tutit’ csináljanak – úgyhogy biztosra mennek és ugyan azt a receptet használják fel újra, meg újra, meg újra. Ha nem muszáj, nem fognak új megközelítéssel, koncepcióval, ne adj ég sztorival próbálkozni.

  Minek is amíg tényleg jegyet vesznek az emberek ugyan arra, csak az most nem kék hanem zöld, vagy azt mondják, nem kell mögé komolyabb sztorit látni, kapcsoljuk ki az agyat és elég a látvány…

 8. Én ennek a reboot-nak az első részével maximálisan elégedett voltam, a másodikkal annál kevésbé, főleg mert Pókember legnagyobb ellenségének, Manónak csak 5 percet adtak. Mondjon bárki bármit, de szerintem ha DeHaan “bekattanva” kapott volna egy órát a filmben, simán tudta volna hozni a Ledger-féle Joker szintjét. És ezt nem használták ki, tiszta 2007/Venom érzés. :/ Mindazonáltal egy év oda-vissza, én a második rész után már nem vagyok elájulva ettől az egésztől. Újabb reboot-ot csinálni meg istenments.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.